Προς το περιεχόμενο

7zip, συμπίεση σε rar

GiannisMetal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο αλγόριθμος συμπίεσης του RAR δεν ειναι ανοιχτό/ελεύθερος κώδικας. Ειναι πατέντα, τον πουλάνε. τον έχει μόνο στα shareware rar + winrar.

μόνο τον κώδικα αποσυμπίεσης δίνει δωρεάν, γι αυτο βλέπεις αλλα utilities πλην winrar να μπορουν να αποσυμπιέζουν .rar

Δημοσ.

Έχω να πω μπράβο στον Parsifal. Μου αρέσει που έχεις ανοιχτό μυαλό και δεν είσαι κολλημένος, από την άποψη πως ξέρω πως έχεις μια συμπάθεια στα δωρεάν προγράμματα, αλλά το σωστό-σωστό. Και αυτό είναι απλά αφορμή για να πω αυτό που είδα τώρα σαν προσδιορισμό στο nickname σου. Shoes Salesman???? Απλά γαμάτο :lol:

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ερώτηση, υπάρχει δυνατότητα με το 7zip να συμπιέσουμε ταυτόχρονα πολλά αρχεία μαζί σε ξεχωριστά αρχεία ?

Δημοσ.

Εννοείς π.χ. από έναν κατάλογο με 20 αρχεία, τα 10 από αυτά σε ένα .7z και τα υπόλοιπα σε ένα δεύτερο ξεχωριστό .7z; Αν ναι, δε γίνεται αυτό με το 7-Zip.

Θα μπορούσες όμως να τρέξεις δύο instances του προγράμματος και στη συμπίεση που θα κάνει το κάθε ένα να ορίσεις αριθμό threads το μισό από τον αριθμό των πραγματικών πυρήνων που έχει η CPU σου.

Δημοσ.

Όχι, δε νομίζω πως γίνεται από το GUI αυτό. Ούτε στην command line version (7z.exe) βλέπω κάποιο σχετικό switch. Θα πρέπει να φτιάξεις ένα batch file που να κάνει αυτό που ζητάς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...