GiannisMetal Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 το 7zip δεν συμπιέζει σε rar; βγάζει μόνο σε tar, zip, 7z..
random Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Ο αλγόριθμος συμπίεσης του RAR δεν ειναι ανοιχτό/ελεύθερος κώδικας. Ειναι πατέντα, τον πουλάνε. τον έχει μόνο στα shareware rar + winrar. μόνο τον κώδικα αποσυμπίεσης δίνει δωρεάν, γι αυτο βλέπεις αλλα utilities πλην winrar να μπορουν να αποσυμπιέζουν .rar
GiannisMetal Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 μάλιστα...ευχαριστώ! edit: offtopic, αλλά ποιο πρόγραμμα συμπίεσης προτείνετε ως καλύτερο και ταχύτερο;
GiannisMetal Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 δεν έχει κάποιος εμπειρία στα προγράμματα συμπίεσης/αποσυμπίεσης;
Tzimmys Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Έχω να πω μπράβο στον Parsifal. Μου αρέσει που έχεις ανοιχτό μυαλό και δεν είσαι κολλημένος, από την άποψη πως ξέρω πως έχεις μια συμπάθεια στα δωρεάν προγράμματα, αλλά το σωστό-σωστό. Και αυτό είναι απλά αφορμή για να πω αυτό που είδα τώρα σαν προσδιορισμό στο nickname σου. Shoes Salesman???? Απλά γαμάτο
weirdo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 ερώτηση, υπάρχει δυνατότητα με το 7zip να συμπιέσουμε ταυτόχρονα πολλά αρχεία μαζί σε ξεχωριστά αρχεία ?
parsifal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Εννοείς π.χ. από έναν κατάλογο με 20 αρχεία, τα 10 από αυτά σε ένα .7z και τα υπόλοιπα σε ένα δεύτερο ξεχωριστό .7z; Αν ναι, δε γίνεται αυτό με το 7-Zip. Θα μπορούσες όμως να τρέξεις δύο instances του προγράμματος και στη συμπίεση που θα κάνει το κάθε ένα να ορίσεις αριθμό threads το μισό από τον αριθμό των πραγματικών πυρήνων που έχει η CPU σου.
weirdo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 όχι, σε έναν κατάλογο με 20 αρχεία να μου τα συμπιέσει ξεχωριστά σε 20 7z ένα 7z το κάθε αρχείο
parsifal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Όχι, δε νομίζω πως γίνεται από το GUI αυτό. Ούτε στην command line version (7z.exe) βλέπω κάποιο σχετικό switch. Θα πρέπει να φτιάξεις ένα batch file που να κάνει αυτό που ζητάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.