ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΟΜΠΟΥ Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Η ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ..ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ FORTHNET 2 PLAY -ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ - ΩΣΤΟΣΟ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ =2-3 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ-ΕΙΤΕ ΘΑ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.. ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΡΗΓΟΡΗ..ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ..ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΑΝΑΛΜΒΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠ ΤΟ MANUAL ΓΙΑ RESET ΤΟΥ ROUTER. KAI EΡΩΤΩ. ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ -ΠΕΡΑ ΑΠ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ- Α) ΤΟ ΡΟΥΤΕΡ (SIEMENS CL - 110)?ΑΝ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ? H ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΟΤΕ -ΜΕΝΩ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΦΟΥ Ο ΟΤΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ- Γ) ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ..ΑΝ ΒΑΛΩ CONN X ΘΑ ΔΩ ΠΡΟΚΟΠΗ, Η ΟΙ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠ ΟΠΟΙΟΝ ΞΕΡΕΙ
vdanasto Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Θα πρότεινα να βάλεις CONN-X, τουλάχιστον με τον ΟΤΕ βρίσκεις άκρη στο θέμα του Internet, γιατί τους πελάτες του τους σέβεται λίγο περισσότερο. Εγώ προσωπικά έχω Forthnet και περιμένω να λήξει ο χρόνος για να την διακόψω. Ενώ η ταχύτητα που πιάνω είναι 18Mbit, αναγκάζομαι να την κατεβάσω στα 8Mbit(με αλλαγή του SNR), γιατί έχω συνέχεια αποσυνδέσεις. Έχω πάρει άπειρες φορές για βλάβη και δεν έχουν κάνει τίποτα. Γι αυτό πήγαινε στον ΟΤΕ να βρεις την υγειά σου.
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Θα πρότεινα να βάλεις CONN-X, τουλάχιστον με τον ΟΤΕ βρίσκεις άκρη στο θέμα του Internet, γιατί τους πελάτες του τους σέβεται λίγο περισσότερο. Εγώ προσωπικά έχω Forthnet και περιμένω να λήξει ο χρόνος για να την διακόψω. Ενώ η ταχύτητα που πιάνω είναι 18Mbit, αναγκάζομαι να την κατεβάσω στα 8Mbit(με αλλαγή του SNR), γιατί έχω συνέχεια αποσυνδέσεις. Έχω πάρει άπειρες φορές για βλάβη και δεν έχουν κάνει τίποτα. Γι αυτό πήγαινε στον ΟΤΕ να βρεις την υγειά σου. εδω γελαμε.γιατι αμα πας σε οτενετ νομιζεις οτι η οτενετ θα σου αλλαξει καλωδιο για να παιξεις πιο ψηλα?θα σου πει οκ δεν παιζεις στα 24 σε ριχνουμε στα 8 οπως εχει γινει με απειρα ατομα εδωμεσα.και εννοειτε οτι ο οτε ουτε εχει τα απειρα ζευγαρια για να τα αλλαζει για να παιξει ο αλλος καλυτερα ειδικα σε περιοχες που παιρνουν απο βοχ και εχουν και φερεσυχνα.
ouzoubourou Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 κατσε εκει που εισαι καλυτερα κ μην ψαχνεις για περιπετειες γνωμη μου ετσι η αλλαγη ρουτερ ισως βοηθησει αλλα κ παλι θα εχεις αποσυνδεσεις ειναι γενικο το κακο εγω προσωπικα αλλαξα 3 ρουτερ κ τις 2 εταιριες κ μικρη διαφορα ειδα επισης να σου πω οτι μενω καμινια κ αυτη τη στιγμη εχω φορθνετ 2play cl-110 στα 16-17μβ κ ελαχιστες αποσυνδεσεις
poulinos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 τα πιο σταθερα ρουτερ ειναι alcatel speedtouch και siemens χωρις να σημανει οτι η γραμμη αμα ειναι μπαχαλο οτι θα παιξουν μια χαρα.
nick#18 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 γιατι τα usrobotics δεν ειναι καλα ??? απο το cl-100 το USR 9112 μου φενετε πιο γρηγορο αλλα οχι τοσο αξιοπιστο οσο το siemens
gherudos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μόλις έβαλα forthnet double play.Μακριά από forthnet,δεν την ξαναπατάω,κάθε μέρα δεν έχω ίντερνετ και όταν έχω ενώ συγχρονίζει από 1-10ΜΒ κατεβάζω σταθερά με 16ΚΒ από παντού.ΕΛΕΟΣ!!!
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 γιατι τα usrobotics δεν ειναι καλα ??? απο το cl-100 το USR 9112 μου φενετε πιο γρηγορο αλλα οχι τοσο αξιοπιστο οσο το siemens το σιεμενς ειναι πιο stable απο τα Usr.το 9112 kata τα αλλα ειναι μια χαρα αλλα siemens speedtouch ειναι τα πιο stable. Μόλις έβαλα forthnet double play.Μακριά από forthnet,δεν την ξαναπατάω,κάθε μέρα δεν έχω ίντερνετ και όταν έχω ενώ συγχρονίζει από 1-10ΜΒ κατεβάζω σταθερά με 16ΚΒ από παντού.ΕΛΕΟΣ!!! αυτες οι αποψεις μαρεσουν.με τρελα επιχειρηματα.κλειδωνω απο 1 εως 10.... το ακριβως αναποδο ειμαι εγω και πρεπει να λεω βαλτε ολοι forthnet?παιζω 8 μηνες στα 15200 με 1550 kilobytes κατεβασμα.
gherudos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 το σιεμενς ειναι πιο stable απο τα Usr.το 9112 kata τα αλλα ειναι μια χαρα αλλα siemens speedtouch ειναι τα πιο stable. αυτες οι αποψεις μαρεσουν.με τρελα επιχειρηματα.κλειδωνω απο 1 εως 10.... το ακριβως αναποδο ειμαι εγω και πρεπει να λεω βαλτε ολοι forthnet?παιζω 8 μηνες στα 15200 με 1550 kilobytes κατεβασμα. Φίλε μου δεν κατάλαβες καλά,ενώ κλειδώνει στο 1ΜΒ ή 10ΜΒ όποτε του ναυλώσει πάντα μα πάντα κατεβάζω σταθερά με 16ΚΒ απο παντού (το 1ΜΒ δεν δικαιολογεί τα 16ΚΒ.Θα έπρεπε να κατεβάζω τουλάχιστον με 100ΚΒ)και όταν λέω από παντού εννοώ ftp/http/p2p φαντάσου 10 ώρες να περιμένεις να πάρεις backup της db σου συμπιεσμένο στα 13ΜΒ από ssh.Κρίμα δεν είναι;
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Φίλε μου δεν κατάλαβες καλά,ενώ κλειδώνει στο 1ΜΒ ή 10ΜΒ όποτε του ναυλώσει πάντα μα πάντα κατεβάζω σταθερά με 16ΚΒ απο παντού(το 1ΜΒ δεν δικαιολογεί τα 16ΚΒ.Θα έπρεπε να κατεβάζω τουλάχιστον με 100ΚΒ)και όταν λέω από παντού εννοώ ftp/http/p2p φαντάσου 10 ώρες να περιμένεις να πάρεις backup της db σου συμπιεσμένο στα 13ΜΒ από ssh.Κρίμα δεν είναι; πρεπει να εχεις απειρα crc errors για να γινεται αυτο και να κατεβαζεις με τοσο.ως τωρα αντοιστιχει περιπου 1 mbit 100 -105 kilobytes καθαρα.εγω με 15 κατι megabit κατεβαζο 1550+
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 δεν θέλω να φανταστώ πόσο φόλα είναι η γραμμή σου gherudos
giorgosa5 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 δεν θέλω να φανταστώ πόσο φόλα είναι η γραμμή σου gherudos οταν λες φολα??:lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 την κατάσταση/ποιότητα του χαλκού και την απόσταση από το dslam
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 τρια πραγματα παιζουν ρολο.αποσταση απο dslam δηλαδη απο το αστικο κεντρο του οτε μια που γινεται συστεγαση ,ποιοτητα χαλκου και επισης ο πελατης να εχει σωστη εσωτερικη καλωδιωση γιατι ουκ ολιγες φορες εχω δει προβλημα σε εσωτερικες καλωδιωσεις.
gherudos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Ναι η γραμμή μου φταίει,είναι πολύ χάλια ωραία η δικαιολογία.Απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Κοιτάξτε λίγο και θα καταλάβετε: DSL Status: Connected DSL Modulation Mode: ADSL2+ DSL Path Mode: Interleaved Downstream Rate: 869 kbps Upstream Rate: 288 kbps Downstream Margin: 19 db Upstream Margin: 24 db Downstream Line Attenuation: 27 db Upstream Line Attenuation: 7 db Downstream Transmit Power: 11 db Upstream Transmit Power: 21 db Το dslam είναι κοντά,δεν είναι πάνω από 1χλμ να μην σας πω 500 μέτρα καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.