Προς το περιεχόμενο

Lost: Season 5 - Θεωρίες και Απόψεις (ΠΡΟΣΟΧΗ, spoilers έως και 4ης περιόδου)

soturin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 406
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χαρακτηριστικο παραδειγμα στο 3χ16 οταν ο Μπεν δειχνει στην Τζουλιετ και καλα ενα χαρτι που λεει οτι η αδερφη της εχει καρκινο ξανα,επανω γραφει MALE αντι για FEMALE.

Και έψαχνε τόσο καιρό τον λόγο που δεν μπορούσε να μείνει εγκυος....

Doh!

Δημοσ.
...

Μερικές λεπτομέριες πρέπει να τις προσέξεις δύο και τρείς φορές (πχ τα μάτια των πρωταγωνιστών αλλάζουν χρώμα) και πάλι δεν θα καταλάβεις το γιατί (τουλάχιστον ακόμα) , άλλα πράγματα για να τα προσέξεις πρέπει να δεις την συγκεκριμένη σκηνή ανάποδα (πχ το brainwash video του Κarl καθώς και το μύνημα που περνάει "God loves you as He loved Jacob") και άλλα τόσα κρυμμένα...

...

Τι ακριβώς εννοείς ; Τι λεει το brainwash video αν το παίξεις ανάποδα ;

Τι θες να πεις σχετικά με τον Jacob ;

Δημοσ.

Άργησα να δω αυτό τι τόπικ και έγραψα στο άλλο πριν. :-D :-D Καλό μας καλοκαίρι παιδιά. Κάνω copy/paste το ποστ μου στο άλλο τόπικ, μην ξαναγράφω τα ίδια:

Εγώ πιστεύω

1ον ότι ο λοκ έχει κάποια σχέση με τον Τζέικομπ. Εκείνη η σκηνή με τον Ρίτσαρντ που έδειχνε στον μικρό Λοκ αντικείμενα και τον ρωτούσε ποια είναι δικά του, μου θυμίζει μια παιδική ταινία που είχα δει μικρός, που έψαχναν και καλά την μετενσάρκωση του Δαλάι Λάμα και πήγαιναν σε μικρά παιδιά και τους έδειχναν αντικείμενα του Δαλάι Λάμα και τους έλεγαν να διαλέξουν ποια τους αρέσουν.

2ον γι'αυτό που λένε ότι έγιναν κάποια "κακά πράγματα" στο νησί, ότι έχει κάποια σχέση με τον κινέζο. Εμένα μου φαίνεται ότι έχει πάει εκεί για να κυνηγήσει τον Τζέικομπ.

Τελικά εκείνος ο Μπεν τρέχει σαν τον Βέγγο. Τον έχουν δεμένο, τρώει ξύλο, τους πείθει να τον αφήσουν, του σκοτώνουν την κόρη, καλεί τον καπνό, τρέχει να κρυφτεί, βρίσκει την καλύβα, παραδίνεται στους κακούς, τον σώζουν, μετακινεί το νησί, ξυπνάει στην Τυνησία, βρίσκει τον Σαγίντ, τον κάνει εκτελεστή του.... Πανικός!!!

P.S. Μου βγήκε το μάτι μέχρι να διαβάσω 12 σελίδες!!

Δημοσ.
Τι ακριβώς εννοείς ; Τι λεει το brainwash video αν το παίξεις ανάποδα ;

Τι θες να πεις σχετικά με τον Jacob ;

Σου απάντησε κάποιος άλλος σχετικά με την πρώτη ερώτηση.

Κάποια στιγμή όπως περνάνε οι εικόνες στην οθόνη πολύ γρήγορα , περνάει για 1 δευτερόλεπτο το μύνημα "God loves you as He loved Jacob" , πρέπει να το παγώσεις για να μπορέσεις να το δείς και να το διαβάσεις

Δημοσ.

@rubic, ωραία παρατήρηση η πρώτη, γενικά παίζει πολύ ινδουισμός και βουδισμός στο lost

@Manner boy, εντάξει δεν χρειάζεται και πάγωμα. Με τόση τσίτα που βλέπω εγώ τουλάχιστον λοστ, 1 δευτερόλεπτο είναι άπειρος χρόνος, με την πρώτη το είδα, όπως με την πρώτη και τον πατέρα του τζακ στη καλύβα :mrgreen:

@bj.eirini γιατί καλέ να μη ζήσει το παιδί, τι έπαθε?

Δημοσ.
@rubic, ωραία παρατήρηση η πρώτη, γενικά παίζει πολύ ινδουισμός και βουδισμός στο lost

@Manner boy, εντάξει δεν χρειάζεται και πάγωμα. Με τόση τσίτα που βλέπω εγώ τουλάχιστον λοστ, 1 δευτερόλεπτο είναι άπειρος χρόνος, με την πρώτη το είδα, όπως με την πρώτη και τον πατέρα του τζακ στη καλύβα :mrgreen:

@bj.eirini γιατί καλέ να μη ζήσει το παιδί, τι έπαθε?

Εντάξει απλά δεν βλέπουν όλοι με τον τρόπο που βλέπεις εσύ όπως φένεται... ούτε βλέπουν όλοι το κάθε επεισόδιο 4-5 φορές :-)

Γιατι... χριστιανισμός δεν παίζει ?

Δημοσ.

Καλά ναι πολλές θρησκείες παίζουν, απλά οι μετενσαρκώσεις κυριαρχούν στον βουδισμό και σε διάφορες άλλες ασιατικές θρησκείες. Επίσης να ξέρετε ότι οι κοπέλες έχουν μια αδυναμία στον Σώγιερ, οπότε τους καίει λίγο παραπάνω αν θα ζήσει απ'ότι εμάς.

Δημοσ.
Αυτό έλειπε..να πεθάνε ο Σόγιερ..μετά θα βλέπαμε συνέχεια τον κλαψιάρη Τζάκ..

Μα και να πεθανει, παλι θα τον βλεπουμε και στη χειροτερη μπορει και να τον αναστησουμε :lol:

BTW, ωραιο avatar! ;) We love Ellen Page:o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...