washcloud Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 ...γι' αυτούς που είπαν να μεταφερθεί... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν ξέρω ΤΙ ζόρια τραβάνε κάποιοι, με το που βλέπουν ένα thread στο οποίο "κάτι" δεν τους κάθεται καλά... "Κλείδωσέ το το τιμημένο", "μετάφερέ το το ευλογημένο" και άλλα γραφικά... ΕΧΕΙ διαχείριση το forum κύριοι/κυρίες...Δε νομίζετε ότι ξέρουν να κάνουν ό,τι πρέπει να κάνουν; Έλεος. Αν δεν θέλετε να κλικάρετε σε κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ...ΜΗΝ ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ! Θα προτιμούσατε δλδ να μπει στο "χαρίστε το", και να γίνει πανικός ΕΚΕΙ ; Α)κι όποιοι θέλουν να ποστάρουν/να διαβάσουν τί γίνεται εκεί, θα πρέπει να κάνουν browsing στις άπειρες σελίδες που θα ξεφυτρώσουν εν 1 νυκτί ; Β) ..."αυτό", είναι κάτι πρόσκαιρο. Αύριο πχ, τέρμα τα δίφραγκα. Γ) ΟΥΤΩΣ ή άλλως "διαφέρει"¨...διότι είναι ΚΛΗΡΩΣΗ. Δεν είναι όπως στο "χαρίστε το", που μπαίνει ένας, αντε 2, ποστάρει για να "προλάβει" (άσε που συνήθως η "δουλειά" εκεί γίνεται με pm, κι έχουμε και τα φαινόμενα που τσιμπάει κανείς κάτι, κι ούτε καν το αναφέρει -κάτι κάρτες πχ- και τέλειωσε...)
pappous_soulis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 ναι περιμενετε PC εσεις απο ενα ατομο που ειχε σκηνοθετησει το θανατο του λολ 2 pac φαση kai ετσι what the hack?!
dimitris74 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 ναι περιμενετε PC εσεις απο ενα ατομο που ειχε σκηνοθετησει το θανατο του λολ 2 pac φαση kai ετσι ελα μου ντε,
zoocra77 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Βαλε με και μένα! Ευχαριστούμε για την ωραία χειρονομία!
flo1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 ναι περιμενετε PC εσεις απο ενα ατομο που ειχε σκηνοθετησει το θανατο του λολ 2 pac φαση kai ετσι :shock:
vaggelisk Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 ως τώρα έχουμε τους παρακάτω αν ξέχασα κανέναν ας το πει----------------------=----------- aledjo kage bolec Lucifer ferongr angmar InsertCoinToJoi kx5 iced washcloud xristakits NikosFE elis88 DeathBoy iNCubO klainmaingr Apostolishatz darknemus01 sleepless_102 clevercitizen admin11111 gagbill20 VagosM jimarass pappous_soulis BLISS livewire alexiou92 Tzimmys andreapaog328 magoufisa tomasss pixies451 me27yo evansdr zeys13 sarithepunk snik panagos Nearly_God nikos903 nik1992 sno0py mafalda19 pappous_soulis PaNtErAz --------------------------------- κι εγω μεσα περιεργο thread o pappous_soulis ειναι ο προεδρος μαλλον ε? διπλη συμμετοχη βλεπω.
alexzzz Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Εγώ θέλω να είμαι το μοντέλο που θα κάνει την κλήρωση!!!
aGka8l Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 what the hack?! ψαχνω να βρω το post στο octech.gr αλλα ματαια ,
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Ναι ασε αγκαθι ποσο πιο δυσχρηστο μπορουσε να ειχε γινει το παλαι ποτε καλο octech? Κι εγω εψαξα γιατι το θυμαμαι αλλα μπααααααα...
alexandrosss Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 ----------------------=----------- aledjo kage bolec Lucifer ferongr angmar InsertCoinToJoi kx5 iced washcloud xristakits NikosFE elis88 DeathBoy iNCubO klainmaingr Apostolishatz darknemus01 sleepless_102 clevercitizen admin11111 gagbill20 VagosM jimarass pappous_soulis BLISS livewire alexiou92 Tzimmys andreapaog328 magoufisa tomasss pixies451 me27yo evansdr zeys13 sarithepunk snik panagos Nearly_God nikos903 nik1992 sno0py mafalda19 pappous_soulis PaNtErAz zaxoys Daimon genius_13 rojita_15 talos_2002 Kryptonite De@th L0rd wolf_2002 noasgr iNorganic szaf Cromb zoocra77 vaggelisk alexzzz ---------------------------------
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.