Προς το περιεχόμενο

Logitech G51 Η Z-2300

kostakiss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειμαι κατοχος των logitech x-530 και δεν ειχα ποτε προβλημα μαζι τους,απλα θα ηθελα κατι πιο δυνατο και με τηλεχειρηστιριο :P

ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 ..τα logitech g51(5.1) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501654

και τα logitech z-2300(2.1)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501600

τα ηχεια τα θελω κυριως για μουσικη..

σκευτομουν τα g51 για τους εξης λογους..πρωτον..αφου εχουν στο χειριστηριο επιλογη για μουσικη ειδικα..δεν θα εχω καποιο προβλημα σχετικα με τη μουσικη..(οχι οτι ειχα με τα χ-530 αλλα ok ,πιστευω θα ειναι ενα κλικ μπροστα με αυτη την επιλογη) επισης με τα g51 δεν θα πανε χαμενες οι τρυπες που εκανα στον πισω τοιχο μου οπου στηριζω τους πισω δορυφορους του x-530..επισης το τηλεχειρηστιριο του εχει πολλες επιλογες,κατι που με τραβηξε ιδιαιτερα..

τα z-2300 θα τα επελεγα μονο αν ηταν καλυτερα στη μουσικη..κατα τα αλλα..πιστευω οτι ειναι πολυ πισω στην τεχνολογια,λογω του οτι εχουν καιρο που διατεθηκαν στην αγορα..

τα λεφτα που διαθετω ειναι εκει,μεχρι 150..νομιζω η logitech ειναι μια αξιοπρεπεστατη μαρκα για τετοια πραγματα(ηχεια)..παρ ολα αυτα θα ηθελα και τις γνωμες σας!

ευχαριστω!

• Super Moderators
Δημοσ.

τα Ζ-2300 κατά την άποψή μου :-)

έχει πιο δυνατούς δορυφόρους και subwoofer από τα αντίστοιχα του G51...

γιατί αν είναι να δώσεις 150 πήγαινε στα Ζ-5500 που έχουν πέσει στα 230 euro

Δημοσ.

θα προτιμουσα να ταν κ λιγο τεκμιριωμενες οι γνωμες..εννοω να αιτιολογισετε και τον λογο..ετσι γενικα κ αοριστα δεν με βοηθατε να δημιουργισω κ εγω ενα μετρο συγκρισης..:)

ευχαριστω!

• Moderators
Δημοσ.

Μουσικη = δικαναλος ηχος = Ζ2300.

Τα εχω και πιστεψε με πανω απο το 40% τριζει ολο μου το δωματιο... (δες PC1 υπογραφη)

Δημοσ.

εγω και με τα χ540 μια χαρα ευχαριστημενος ειμαι ετσι και αλλιως ποσο δυνατα να τον βαλεις τον ηχο εκτος αν μενεις σε ερημια εσυ και το τιποτα.

Δημοσ.

τι να πουν κ αυτοι που εχουν z-5500 φιλες μου! xexe

οπως και να ναι θελω κατι πιο δυνατο χωρις καποιο λογο..απλα θελω να ακουω τη μουσικουλα μου οταν μπορω ενα κλικ πιο δυνατα..και 2 κλικ παραπανω ομως δεν με χαλανε :P

• Moderators
Δημοσ.

Κοιτα εγω μενω και σε 2 κατοικια.

Εγω και ο εξαδελφος μου σε διπλανο διαμερισμα.

Οποτε θελω να του τα χωνω και λιγο :P

Οι γειτονες δε μπορουν να πουν κατι γιατι αφ'ενος με κλειστα παραθυρα και αφ'εταιρου σε ωρες μη-κοινης ησυχιας δουλευουν τα ηχεια ;)

Απλα προσεξε μη σκεπασεις τη ψυκτρα που εχουν πισω με ο,τιδηποτε (εαν τελικα τα αγορασεις), γιατι ζεσταινεται αρκετα σε μεγαλες εντασεις.

Γενικα θεωρω οτι ηταν απο τις πιο επιτυχημενες αγορες μου σε ο,τι αφορα περιφερειακα pc, ever ;)

Δημοσ.

το εψαξα λιγο..

σκεφτηκα οτι λογω του οτι με τα 5.1 θα χω 5καναλο ηχο..στις χαμηλες εντασεις θα ειναι πιο ποιοτικος..τερμα ενταση λιγες φορες θα βαλω..οποτε..

πως φαινεται αυτη η αποψη?:P

σε καμια περιπτωση δε θελω να υποβαθμισω τα Ζ-2300 και εχω ακουσει παρα πολυ καλα λογια..απλα θελω να κανω την αγορα μου οσο το δυνατον value for money οπως κανω παντα! :)

• Moderators
Δημοσ.

Προσωπικα ποτε δεν ενθουσιαστηκα με το 5.1

Και λιγοτερη ενταση και περισσοτερα χρηματα και λειτουργει μονο σε ταινιες που το υποστηριζουν.

Σιγα τη marketing @@ριά...

Μια χαρα ειναι οι ταινιες με 2.1 και εχεις ΠΟΛΥ περισσοτερη ενταση, ασε που τα αφτια μας ειναι 2 οχι 5 και οι σωστα ηχογραφημενοι 2καναλοι ηχοι ειναι ικανοι να σου προσδωσουν πληρως την τρισδιασταστη αισθηση που επιθυμεις.

Για μενα, 2.1 και ξερο ψωμι.

Και ΑΝ χρειαστω την extra δυναμη τους μια φορα θα με βγαλουν ασπροπροσωπο (οπως και εκαναν οταν ειχα ενα παρτακι στο σπιτι ;) )

Δημοσ.

μετα απο prv κουβεντα που χα με τον georgeman..καταληξαμε στα εξης..τα Ζ2300 οντως πολυ καλα ηχεια,επιβεβαιωμενο,οχι μονο απ τον ιδιο..

εχω τα εξης προβληματα..μενω σε οικοδομη με τους γονεις ακομα οπως ειναι φυσιολογικο..και μου ειπαν οτι το μπασο καποιες φορες ηταν ενοχλητικο..οποτε σε αυτο το θεμα που τα Ζ-2300 εχουν τρομοκτικο μεγαφωνο...πιστευω δεν θα τα ευχαριστηθω και τοσο..βεβαια μου επισημανε οτι τα 5.1 εχουν και το (-) οσον αφορα τα καλωδια..ευτυχως απ αυτη τη πλευρα ειμαι καλυμενος..

πολυ σωστα ειπε σε καποια στιγμη οτι εχουμε 2 αυτια κ οχι 5 :P

δε ξερω παιδια πραγματικα το δηλημα ειναι πολυ μεγαλο..μου αρεσουν και τα 2 για τους δικους τους λογους..αλλα δεν μπορω να αποφασισω..φφφφ :P

z-2300(+)

πολυ δυνατα

μεγαλο μπασο

ομορφα :P

(οταν θα ειμαι μονος θα τα καιω :D)

(-)

υποδεέστερο χειριστηριο

ενοχλητικο ισως γουφερ (λολ)

g51(+)

αξιοπρεπεστατος ηχος,σε μετριες εντασης καλυτερη ποιοτητα(πολυκαναλος ηχος)

καλυτερο χειριστηριο

οι πισω δορυφοροι θα βολευτουν στον τοιχο οπως το υ Χ-530 επειδη εχουν την ιδια υποδοχη

το μπασο οχι τοσο δυνατο ετσι ωστε να ενοχλει

υπερεχουν στον αριθμο(οι δορυφοροι χαχαχαχα)

(-)

οχι τοσο ομορφα

τα καλωδια παρολο που τα κρυβω μια ενοχληση την κανουν

ελπιζω να μη ξεχασα τπτ :P

• Moderators
Δημοσ.

Kοιτα τα ηχεια ειναι κατι που θα κρατησεις αρκετα χρονια.

Δεν υποβαθμιζονται.

Αρα οταν με το καλο πας στο σπιτακι σου βαζεις 5.1 και ησυχαζεις, μεχρι τοτε βαλε τα Ζ2300 και δε θα χασεις ;)

Δημοσ.

Αφου τα θελεις για μουσικη(δικαναλος ηχος), τοτε θα πας σε ενα ζευγαρι ηχειων...

Περνωντας 5.1 ηχεια για να ακους μουσικη, απλα σπαταλας χρηματα, τα οποια θα μπορουσες να ειχες δωσει για ενα ζευγαρι ηχειων πολυ πιο ποιοτικων...

Οποτε παρε ενα ζευγαρι ηχειων στα χρηματα που θελεις να διαθεσεις.

Θα εχεις πιο δυνατο ηχο, αλλα το σημαντικοτερο πιο ποιοτικο απο οτι απο ενα συστημα 5.1 ηχειων των ιδιων χρηματων.

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...