remote767 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Γεία σας, εχω εγκαταστήσει το adobe dreanweaver cs3 9.0 το λειτουργικό μου σύστημα είναι windows xp. έχω το εξής πρόβλημα προσπαθώ να διμιουργίσο button από το common\media\flash button και μόλις πάει να το αποθικεύσει μου βγάζει το εξής μύνημα "button1.swf is an invalid. Please emter a different name." δοκιμασα και με άλλα ονόματα αλλα δεν έγινε κάτι. επίσης ξαναεγκατέστησα την εφαρμογή αλλα και πάλι τίποτα. ευχαριστώ.
silverthan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Πως έχεις ονομάσει το φάκελο που το σώζεις? Λογικά υπάρχει κάποιος double byte character είτε εκεί είτε στο path γενικότερα...
remote767 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβαίνω τι ρωτάς. είμαι αρκετα άσχετος με τους υπολογιστές. Η διαδρομή ειναι c:\Τα εγγραφά μου\Unnamed Site 2 και το ονομα εχω βαλει αρκετα αλλα δεν γίνεται τίποτα.
dark_banishing Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Σου λέει να δοκιμάσεις να το αποθηκεύσεις στο c:/button1.swf σκέτο για δοκιμή.
silverthan Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2008 To site πως το έχεις ονομάσει? Έχεις βάλεις εκεί τίποτα περίεργο?
remote767 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Η μια σελιδα την έχω ονομάσει index και την άλλη homme. αλλα και σε άλες σελίδεσ με δίαφωρα ονοματα εχω το ίδιο π΄ροβλημα.
remote767 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 το πρόβλημα αποθηκευσης νομίζω οτι λήθηκε, με το που πήγα να αποθηκεύσω σε ένα ξεχωριστό σκληρώ δίσκο το έχτηκε χωρίς όμως να δέχεται υποκαταλόγους, αλλα δεν που εμφανίζωνται τα ελληνικά στα button
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.