Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Aννα Παναγιωταρεα, Αλιαγας, Κουικ, Aρναουτογλου, Χατζηνικολαου, Ζαχαρεα,
iNorganic Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 ο χειροτεροτερος ειναι εκεινος ο κοντος (σχεδιαστης μοδας?) σε εκεινο το πρωιναδικο στο ΑΛΤΕΡ , ακολουθει ο προδρομος κ μετα ο Αυτιας
random Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Οι καλύτεροι των καλυτερων ήδη αναφέρθηκαν προσθέτω μερικούς που δεν τους θεωρώ κορυφές, αλλα παίζουν δυνατά για πάγκο. Αποκαλυπτικό δελτίο Εξτρα team: Παπαγιάννης, Άρης Σπίνος, και... Τάνια Ιακωβίδου! (κάθε 2 λεπτά λέει.. "θα μου επιτρέψεις να σου πώ.." ) τους διαδέχονται στο ίδιο κανάλι , η ζωντανή μας ιστορία. (έχει μια φοβερή χρησιμότητα αυτη η εκπομπή: όταν σε πέρνει ο ύπνος στον καναπέ μπροστα στην Τιβι, ξαφνικά βάζει μια φωνή η Δέσποινα, σε ξυπνάει, και καταλαβαινεις οτι ηρθε η ώρα να την κλείσεις και να πας κρεβάτι) και Καμπούρης, παρουσιάζει κατι σαν freak show με επίλεκτους χομο ερέκτους, , Γιακουμάτος, Άνθιμος - ναι, δεν πληρώνονται απο την Τιβι, αλλα δεν υπάρχουν χωρίς αυτή. - Αλήτικη Κυριακή, ... - αυτος δεν ειναι γήινος. Αποκλείεται! Οικονόμου, μεγκάλο καναλι. Κάποτε έπαθε ενα σοβαρό ατύχημα, αλλα μας το κρύβουν. Λιακόπουλος (O Bush παρέα με τα alien), Πλεύρης, Λεωνίδας Γεωργιάδης πάντα άγρυπνοι φρουροί στα σύνορα Να μαζέψουμε καμιά 300αριά, να ξέρουμε πάνω κάτω τη σύνθεση της επόμενης βουλής.
washcloud Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 ...για να τιμήσω τον τίτλο, η γκόμενα του Καρβέλα (προτιμώ ακόμα και το δικό του όνομα να γράψω, παρά να αναφερθώ ευθέως σ' αυτή...) ****** ...Από ΄κει και πέρα, μια και το θρεντ εξελίχθηκε σε extended play, ν' αναφέρω και ΄γω με ποιούς άλλους πάει το στομάχι μου στην πλάτη, κάνοντας κυρίως ένα ποτ-πουρί από προαναφερθέντες... Χίος, Στέφανος : Η απόδειξη ότι ο άνθρωπος κατάγεται απ΄τον δημοσιογράφο. Πιο πολύ απ΄όλα με μπριζώνει, γιατί σε βραχυκυκλώνει και δεν ξέρεις αν θες ΠΡΩΤΑ να τον φτύσεις, να τον δείρεις, ή ν' αποχωρήσεις. Παπακώστα, Κατερίνα : Η γνωστή τηλεοπτ...κοινοβουλευτική εκπρόσωπος. Ευχαρίστως θα την έγδερνα με πλαστικό κουτάλι, με την προϋπόθεση ότι θα είχα διαθέσιμες ωτασπίδες. Δεν νομίζω πως αλλιώς θα άντεχα την επιχειρηματολογία της ως προς την υπεράσπισή της. Η κόλαση πρέπει να είναι ένα πολύ μικρό δωμάτιο, δεμένος πισθάγκωνα, κι αυτή να μην σε αφήνει να ολοκληρώσεις. Κούγιας (ένας είναι) : Και μοναδικός. Στο πρόσωπό του καθρεφτίζεται η ρήση "...Γνώρισα τον Κούγια, κι αγάπησα τα ζώα". Διγενή, Σεμίνα : Μικρός την γούσταρα πολύ, αλλά για κάποιον μάλλον ενστικτώδη λόγο, πλέον μου ξυπνάει άλογα ένστικτα η παρουσία της. Ίσως επειδή κατάλαβα το πόσο ψώνιο είναι. Πατέρα (Λίτσα, γιατί παίζουν κι άλλες) : ...περιέργως, κι αυτήν την γούσταρα μικρός. Μεγάλωσα όμως, και τώρα όποτε τη βλέπω (ευτυχώς πολύ σπάνια), μου έρχεται η επιθυμία να χώσω όλους τους αστρολογικούς χάρτες του κόσμου στον.... . Στεφανίδου, Τατιάνα : Όταν απλά παρουσίαζε δελτίο ειδήσεων, δεν φαινόταν τίποτα. ...Όταν όμως ήρθε η ώρα και δήλωσε το περίφημο "...Στην Τατιάνα τατιανιές ; !", νομίζω ότι και ξεκαθάρισε ποιά είναι. Το επιβεβαίωσε η συνέχεια της. Λιάτσος, Πα : Από τότε που τόλμησε και ξεστόμισε ότι εκεί που βρίσκεται κάνουν ενημέρωση, γκρέμισε την εικόνα του "καλού παιδιού" που είχε φτιάξει μέσα μου από Mega εποχή... Παπαρήγα, Αλέκα : Διότι, ο λύκος κι άν εγέρασε, κι άλλαξε το γυαλί του, κι αν και το χείλι έβαψε, μα και την κεφαλή του....συνεχίζει να αποπνέει πιο πολύ φορμόλη από νεκροτομείο. *...ειδική συμμετοχή, Καψής Μανώλης. Αουτσάιντερ, γιατί δεν είναι για τη κατηγορία "ανθυγιεινή", αλλά "ανεγκέφαλη". Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό όταν τσίριζε κατά του άγαρμπου (αλλά σιγά, στα τέτοια σου ρε χάχα...), και δη πετυχημένου, "κολλήματος" που έπεφτε από την εκπομπή του Μητσικώστα... ( "...δεν το κατάλαβα αυτό....μπορείτε να μου το εξηγήσετε.... " ) *...γιατί ρε του την πέφτετε του Αυτιά ; Σας ΑΦΗΝΕΙ ο Βερύκιος που τον ξεσκίζει (το φετινό "κλαψομου..." που του πέταξε, ήταν απερίγραπτο...) να προλάβετε τον σιχαθείτε, όπως παλιά ; *...με μεγάλη μου έκπληξη, εγώ και ο klainmaingr συμφωνήσαμε σε κάτι...(Χίος) *...έχω αρχίσει να αποφεύγω ανθρώπους που δεν γουστάρουν τον Λαζόπουλο - ή που μάλλον τους προξενεί απέχθεια. Δηλαδή, είναι πολύ σύρμα λόγος για 'μενα αυτός, για να τους καταχωρήσω πλέον (..σε σημείο να έχω αρχίσει να σκέφτομαι, αντί για asl και μαλακίες, το 1ο πράγμα που πρέπει να ρωτάω για να "κερδίσω χρόνο" με κάποιον, είναι να τον ρωτάω τη γνώμη του για τον Λαζό...). Με λύπης μου δε διάπιστωσα στο εν λόγω θρεντ πως μεταξύ άλλων, βρίσκεται ΚΑΙ στη λίστα του lefterman ...και σ' είχα και σε εχτίμηση, που έλεγε και 'κείνος ο ηθοποιός, σε 'κείνη την ταινία...
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Σιγουρα ειναι πολλες οι φατσες αλλα καποιες κυριαρχουν !!! Πανια Αναστασιαδης (απορω που δεν ξανααναφερθηκε...) Και φυσικα οι "ειδησεις" του Star !!!!
CensoredX Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Αυτιας Αρναουτογλου Μια τυπισσα στην νετ(ετ-1?) που κανει μια αθλια εκπομπη και το παιζει και σεξουλιαρα
slipknot Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Όλους λίγο πολύ τους έχετε αναφέρει. Σε τυχαία σειρά: 1)Στέφανος Χίος 2)Τατιανίτσα 3)Λαμπίρη 4)Κώστας Πρέκας 5)Δίδυμο Αυτιά Βερίκιου 6)Λιακό,Πλεύρης,Αφοί Γεωργιάδη 7)Ψωμιάδης φυσικά φυσικά 8)Σπαλιάρας 9)(Πα)Λιάτσος(που βγαίνει και σοβαρός με την κουστουμιά για να πει τις ειδήσεις του σταρ) 10)Κοκορίκος,Γκούμας,Τριφίδου και γενικά όλη η τρομερή παρέα του πρωινού στο σταρ 11)Ρεπόρτερ-dj-θυριοδαμαστής-all in one Ιορδάνης,Μπάκας,Τσιλιμπουνιδάκης και γενικά όλοι οι φοβεροί ρεπόρτερς του σταρ(όπως πχ κατερίνα σουλιώτη,μάλης κλπ) 12)Κουικ φυσικά,πως να έλειπε ? 13)Τιτίκα Στασινοπούλου(στο πάνελ της εκπομπής του Χίου,για πολλές μπουνιές) 14)Παπανώτας και όλο το crew του κους κους 15)Πυριόχος και όλο το crew του πολύ μπλά μπλά(κοντράρονται με το #14) 16)Τράγκας Αυτά προς το παρών
koulouri Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Πετρεντερης μακραν.. οτι και να γινει δεν του αρεσει..αυτος θα το εκανε καλυτερα.. Απο πυρεσβεστης,υδραυλικος,υπουργος,μανικουριστας.. ουτε ο bob o μαστορας να ταν..
blashyrkh+ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 η τηλεοραση ειναι ανθυγιεινη απο μονη της.Στη τηλεοραση μονο χαζογκομενες και γλειωδεις τυπους μπορεις να δεις .Γενικα ειδικα στην Ελλαδα το επιπεδο ειναι απιστευτα χαμηλο ,οπως βεβαια ζηταει και ο λαος της τηλεορασης
elena blue Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 χθες το μεσημερι ακουσα τη Λαμπιρη να λεει πως για το θανατο του γνωστου ηθοποιου...ευθυνεται η σημερινη εποχη και το "κολλημα" της νεολαιας με το ιντερνετ!!!!:eek::eek: "τα νεα παιδια ειναι ολη την ωρα καθηλωμενα μπροστα σε εναν υπολογιστη και δε βλεπουν τηλεοραση να μαθαινουν τι γινεται στον κοσμο!!" !!!! τι λες, ρε τσοκαρο, τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου... ποιον να δει στην τηλεοραση, βρε παιδια, ο νεος (και οχι μονο) τηλεθεατης; ολα τα τσουτσεκια που νομιζουν οτι διαμορφωνουν την κοινη γνωμη και ηθικολογουν και απο πανω;!! ημαρτον! δεν ειναι τυχαιο που ολοι της τηλεορασης τα εχουν βαλει με το ιντερνετ και τα μπλογκς. το καραβι βυθιζεται ολο και πιο πολυ...:devil::devil:
lefter Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 η τηλεοραση ειναι ανθυγιεινη απο μονη της.Στη τηλεοραση μονο χαζογκομενες και γλειωδεις τυπους μπορεις να δεις .Γενικα ειδικα στην Ελλαδα το επιπεδο ειναι απιστευτα χαμηλο ,οπως βεβαια ζηταει και ο λαος της τηλεορασης συμφωνω απολυτως και συμπληρωνω ....Κατελης εχουμε γεμισει απο τετοιους ....star. ελεος πια !!!! ελλειψει μεγαλων ηθοποιων, τραγουδιστων κ.α. κανουμε μεγαλους τους μετριους, τους αταλαντους και ενιοτε τους ηλιθιους οι οποιοι κατα βαθος ξερουν οτι το χειροκροτημα που παιρνουν δεν το αξιζουν. σημ. Χατζηδακης, Θεοδωρακης, Aphrodite' s child, Μερκουρη, Κατρακης, Κουν,Χορν,Λαμπετη,Μπιθικωτσης,Τσιτσανης και πολλοι αλλοι - υπαρχουν τετοια ιερα τερατα σημερα ? που να ειναι πασιγνωστοι ? επειδη τον Αγγελακα ας πουμε τον ξερει ενα μικρο ποσοστο. ας μου πει καποιος 3 αν ξερει. Μηπως Χαζηγιαννης,Λαμπιρη και Ρωμας ? ευχαριστω
gagbill20 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Λαζοπουλος, Τριανταφυλλοπουλος, Πρετεντερης, Καψης, Ευαγγελατος, Κανακης, Α! και ο μπουφος που παρουσιαζει το ρεπορταζ του Μεγκα για το ποσο αυξηθηκαν τα κολοκυθακια και τ αγγουρια (δε θυμαμαι ουτε τ ονομα του αλλα ειναι τσιβδος στο "ρ"..).... λιγο πολυ θεωρω ανθυγιεινο στην τηλεοραση οχι αυτον που θα με κανει απλα ν αλλαξω καναλι, αλλα αυτον που θα με κανει να νευριασω για να αλλαξω καναλι (και να θελω να του σπασω κανα οστο..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.