insomniaK Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Εγώ τα διαβάζω, αλλά μετά το ηρωικό ποστ των 7 χιλιάδων χαρακτήρων να πω πως έκανα να ξαναπάω τουαλέτα 3 ημέρες, μετά το δημιουργικό δίωρο που πέρασα εκεί...
Rubin074 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Επίσης μπορείς να γράψεις κάνα τελειωμένο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος στο βίντεο ή το ντιβιντί και θα σ' έχει πάρει ο ύπνος πριν η μπάλα βγει πλάγιο
Luxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Παρε μελατονινη και μη κοιμασαι πανω απο 7-8 ωρες την ημερα!
washcloud Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 http://www.parliament.gr/videoaudio/default.asp
eSATA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μην ακούς μαλακίες,θα χαλάσεις το τρίτο σου μάτι.Θα σου ζαρώσει η τρύπα και θα χάσει την ευλυγισία της.Μετά,για φαντάσου ένα σαμάρι πάνω σου να σε βοηθάει να κουβαλάς το φορτίο;Δεν θάταν καλύτερα ασέλωτος;Και χωρίς κανένα βάρος; Τέλος πάντων,η THC είναι ισχυρό διεγερτικό,καμία σχέση με τα υπναγωγά-υπνωτικά (τα οποία btw είναι αρκούντως αποφευκταία στην ηλικία/κατάσταση που είσαι τώρα). Κοίτα να δείξεις στο κόσμο πόσο "καλός" είσαι,να περάσεις στις γαμωεξετάσεις που σε θέλουν,ανέβα ένα ακαδημαϊκό σκαλί και μετά θάρθουν όλα,μη συνηθίζεις παπαριές από τώρα... Το τρίτο μάτι είναι κάτι σχετικό με μαύρη μαγεία κτλπ ή εννοείς κάτι άλλο. Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Eρωτικές περιπτύξεις παντός είδους έλεγα. 'Οντως ο μπάφος δε λέει πρίν τον ύπνο, εκτός αν βλέπεις βαρετή ταινία αλλά και πάλι, γιατί αναγκαστικά θα ξυπνήσεις για να φάς κάτι (το σύμπαν συνήθως). Α αυτό εννοείς. Έχω πάνω από μήνα αλλά δε νομίζω να είναι εκεί το πρόβλημα. φωτια στις πανελλαδικες,τα πισι,τις υπαρξιακες σκεψεις και τη φουντα! +1 Κάψιμο όλα θέλουν. Εγώ τα διαβάζω, αλλά μετά το ηρωικό ποστ των 7 χιλιάδων χαρακτήρων να πω πως έκανα να ξαναπάω τουαλέτα 3 ημέρες, μετά το δημιουργικό δίωρο που πέρασα εκεί... Οπότε άσε μην αποκτήσω κι άλλα προβλήματα. Επίσης μπορείς να γράψεις κάνα τελειωμένο ματς του ελληνικού πρωταθλήματος στο βίντεο ή το ντιβιντί και θα σ' έχει πάρει ο ύπνος πριν η μπάλα βγει πλάγιο http://www.parliament.gr/videoaudio/default.asp Έχει χαλάσει η Τιβι στο δωμάτιο. Παρε μελατονινη και μη κοιμασαι πανω απο 7-8 ωρες την ημερα! Τι είναι αυτό και που το βρίσκω; Ευχαριστώ.
papahlamidas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Έκατσα διάβασα όλα το θέμα αλλά άκρη δε βρήκα για το πρόβλημά μου. Εγώ έχω το εξής πρόβλημα. Όταν πέφτω σαν καλό παιδί να κοιμηθώ αρχίζω να σκέφτομαι διάφορα. Οτιδήποτε. Κυρίως προβλήματα, όχι μόνο προσωπικά αλλά και γενικότερα. Προσπαθώ να κλείσω τα μάτια...τίποτα. Κουνάω τα πόδια, γυρνάω γύρω γύρω, πάω στο πισι, βγαίνω στο μπαλκόνι αλλά δε μπορώ να ηρεμήσω. Έχω δοκιμάσει γάλατα, χαμόμηλα τίποτα. Αλκοολ μόνο με μεγάλη ποσότητα ξεραίνομαι και δεν είμαι σε φάση για τέτοια τώρα. Όταν τελικά καταφέρω να κλείσω τα μάτια μου το πολύ σε 2-2.30 ώρες ξυπνάω ιδρωμένος, πετάγομαι. Επίσης ξυπνάω με τον παραμικρό θόρυβο, παλιότερα ότι και να βάραγε δίπλα μου δε με ενοχλούσε... Οι μόνες ώρες που μπορώ να κοιμηθώ χαλαρά είναι μετά τις 05.00. Δε γίνεται όμως να το κάνω γιατί παώ Γ' λυκείου και έχω άλλες υποχρεώσεις. Να πάω σε γιατρό; Έχετε βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση σε τέτοια ηλικία; Ευχαριστώ. Λοιπόν επειδή μου συμβαίνει και εμένα συχνά αυτό που έχω παρατηρήσει όταν πίνω καφεΐνη ακόμα και coca cola μετά όταν πέφτω για ύπνο σκέφτομαι ακατάπαυστα ΌΤΙ ΝΑΝΕ και ακούω τον παραμικρό θόρυβο. Όταν δεν ποιο καθόλου καφεΐνη κοιμάμαι πιο γρήγορα και ποιο βαθιά. Εάν όμως έτσι και αλλιώς δεν πίνεις καφεΐνη πρέπει να πας σε γιατρό.
eSATA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Παρε μελατονινη και μη κοιμασαι πανω απο 7-8 ωρες την ημερα!Τι είναι αυτό και που το βρίσκω; Βρήκα αυτό και με κάλυψε. Σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Λοιπόν επειδή μου συμβαίνει και εμένα συχνά αυτό που έχω παρατηρήσει όταν πίνω καφεΐνη ακόμα και coca cola μετά όταν πέφτω για ύπνο σκέφτομαι ακατάπαυστα ΌΤΙ ΝΑΝΕ και ακούω τον παραμικρό θόρυβο.Όταν δεν ποιο καθόλου καφεΐνη κοιμάμαι πιο γρήγορα και ποιο βαθιά. Εάν όμως έτσι και αλλιώς δεν πίνεις καφεΐνη πρέπει να πας σε γιατρό. Όπως είπα παραπάνω έχω κόψει την καφεΐνη. Αλλά δεν έφταιγε αυτή.
o_magazatoras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Το τρίτο μάτι είναι κάτι σχετικό με μαύρη μαγεία κτλπ ή εννοείς κάτι άλλο. Όχι ρε,σιγά μη συμβούλευα μαγγανείες και τέτοιες παπαριές. Για την ενόραση μιλάω...(=multitasking mind). Kοίτα,ένα απλό παρεπόμενο της συχνής χρήσης είναι και η διάχυση της προσοχής,δεν μπορείς να εστιάσεις δηλαδή.Ζημιά αυτό. Κοινώς σου λασπώνει τη διάθεση. Ψάξε πιό εμπεριστατωμένα τις λύσεις της μελατονίνης που συμβούλεψαν τα παιδιά πιό πάνω,το κατέχεις,όρμα.
eSATA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Όχι ρε,σιγά μη συμβούλευα μαγγανείες και τέτοιες παπαριές. Για την ενόραση μιλάω...(=multitasking mind). Kοίτα,ένα απλό παρεπόμενο της συχνής χρήσης είναι και η διάχυση της προσοχής,δεν μπορείς να εστιάσεις δηλαδή.Ζημιά αυτό. Κοινώς σου λασπώνει τη διάθεση. Ψάξε πιό εμπεριστατωμένα τις λύσεις της μελατονίνης που συμβούλεψαν τα παιδιά πιό πάνω,το κατέχεις,όρμα. Ευχαριστώ πολύ. Με την συγκέντρωση έχω επίσης σοβαρό πρόβλημα.
eSATA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Συνδρομάκι μυρίζει. Μίλα με τούφα. Ok θα προσπαθήσω να μιλήσω μαζί του. Να φανταστώ έχει περάσει κάτι παρόμοιο; Ευχαριστώ.
black_widow Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μαθητής λυκείου με σχολεία, φροντιστήρια, διαβάσματα και έχει αυπνίες; Σχόλαγα γύρω στις 6-7 από το φροντιστήριο, μετά έβγαινα κανονικά για καφέ ( πλήρως αναίσθητη σιγά μην άφηνα τα γκομενικά μου και τις παρέες μου για να διαβάσω), γύρναγα γύρω στις 9.30 και με το που έπιανα το σχολικό βιβλίο μέσα σε μισή ώρα έπεφτα για ύπνο...Δεν είχα computer και internet τότε, στα 21-22 μου απέκτησα. Αν μπαίνεις Internet 11 η ώρα σιγα μη τυχόν και δεν έχεις αυπνίες μετά. Αν τυχόν δεν βοηθάνε τα σχολικά βιβλία και σε αγχώνουν περισσότερο πιάσε κανα λογοτεχνικό βιβλίο ( εγώ βέβαια έχω θέμα και όταν πιάνω λογοτεχνικό χάνω τον ύπνο μου μέχρι να το τελειώσω, δε θα με βοήθαγε). Εμένα με βοηθάει να πίνω ένα ποτήρι κρασί και να κάνω ένα ζεστό μπάνιο πριν πέσω και όχι τηλεόραση, αν με πάρει ο ύπνος με τηλεόραση ανοικτή κάνω χάλια ύπνο. Το σεξ είναι το καλύτερο υπνωτικό αλλά είσαι μαθητής λυκείου και υποθέτω ότι δεν θα έχεις και εύκαιρο μέρος για να κάνεις συχνά ( σοβαρά μιλάω ότι είναι το καλύτερο υπνωτικό, εκκρίνονται κάτι ορμόνες έχω ακούσει που βοηθάνε στον ύπνο). Ασχέτως βέβαια των συμβουλών που δίνω έχω πρόβλημα με αυπνίες τουλάχιστον 1/3 του χρόνου. Από τη στιγμή που λες πάντως ότι έχεις και πρόβλημα στην συγκέντρωση καλύτερα να επισκεφτείς και έναν ειδικό. Εγώ θα την κάνω την επίσκεψη μου μετά την εξεταστική γιατί έχω και ένα θέμα με κρίσεις πανικού τον τελευταίο χρόνο και δεν ήθελα να πάω μέχρι που συνειδητοποίησα πόσοι γύρω μου αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα, άτομα που δε το φανταζόμουνα.
eSATA Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μαθητής λυκείου με σχολεία, φροντιστήρια, διαβάσματα και έχει αυπνίες; Σχόλαγα γύρω στις 6-7 από το φροντιστήριο, μετά έβγαινα κανονικά για καφέ ( πλήρως αναίσθητη σιγά μην άφηνα τα γκομενικά μου και τις παρέες μου για να διαβάσω), γύρναγα γύρω στις 9.30 και με το που έπιανα το σχολικό βιβλίο μέσα σε μισή ώρα έπεφτα για ύπνο...Δεν είχα computer και internet τότε, στα 21-22 μου απέκτησα. Αν μπαίνεις Internet 11 η ώρα σιγα μη τυχόν και δεν έχεις αυπνίες μετά. Αν τυχόν δεν βοηθάνε τα σχολικά βιβλία και σε αγχώνουν περισσότερο πιάσε κανα λογοτεχνικό βιβλίο ( εγώ βέβαια έχω θέμα και όταν πιάνω λογοτεχνικό χάνω τον ύπνο μου μέχρι να το τελειώσω, δε θα με βοήθαγε). Εμένα με βοηθάει να πίνω ένα ποτήρι κρασί και να κάνω ένα ζεστό μπάνιο πριν πέσω και όχι τηλεόραση, αν με πάρει ο ύπνος με τηλεόραση ανοικτή κάνω χάλια ύπνο. Το σεξ είναι το καλύτερο υπνωτικό αλλά είσαι μαθητής λυκείου και υποθέτω ότι δεν θα έχεις και εύκαιρο μέρος για να κάνεις συχνά ( σοβαρά μιλάω ότι είναι το καλύτερο υπνωτικό, εκκρίνονται κάτι ορμόνες έχω ακούσει που βοηθάνε στον ύπνο). Ασχέτως βέβαια των συμβουλών που δίνω έχω πρόβλημα με αυπνίες τουλάχιστον 1/3 του χρόνου. Από τη στιγμή που λες πάντως ότι έχεις και πρόβλημα στην συγκέντρωση καλύτερα να επισκεφτείς και έναν ειδικό. Εγώ θα την κάνω την επίσκεψη μου μετά την εξεταστική γιατί έχω και ένα θέμα με κρίσεις πανικού τον τελευταίο χρόνο και δεν ήθελα να πάω μέχρι που συνειδητοποίησα πόσοι γύρω μου αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα, άτομα που δε το φανταζόμουνα. Κι όμως. Άσε που εγώ τις περισσότερες μέρες τελειώνω 10.30 τα μαθήματα. Σκατά δε βλέπω να βρίσκω άκρη....πόσο θα αντέξω ακόμα..
black_widow Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Κι όμως. Άσε που εγώ τις περισσότερες μέρες τελειώνω 10.30 τα μαθήματα. Σκατά δε βλέπω να βρίσκω άκρη....πόσο θα αντέξω ακόμα.. Πόσο καιρό έχεις αυτό το πρόγραμμα και έχεις και αυπνίες, μήπως κοιμάσαι το μεσημέρι ενδιάμεσα σχολείου και φροντιστηρίου και για αυτό έχεις αυπνίες ; Θυμάμαι μία εποχή που σχόλαγα 3 το μεσημέρι και γύρναγα και κοιμόμουνα το μεσημέρι μετά το φαγητό και που ύπνος μετά το βράδυ ανεξάρτητα εάν είχα κοιμηθεί π.χ. μία ώρα μόνο. Εάν εννοείς ότι έχεις σερί μαθήματα σχολείο -φροντιστήριο έως τις 10.30 σίγουρα θα απορήσω γιατί κάνεις τόσες ώρες μάθημα ενώ έχετε και λιγότερα μαθήματα από ότι είχαμε εμείς , μη μου πεις ότι έχεις φορτώσει και τίποτα ξένες γλώσσες στο πρόγραμμα σου ή στοχεύεις σε κάποια πολύ υψηλόβαθμη σχολή Εάν τελειώνεις κάθε ημέρα τόσο αργά από τα μαθήματα θεωρώ φυσιολογικές τις αυπνίες, είσαι σε υπερένταση και δεν μπορείς να χαλαρώσεις. Όταν πήγαινα σχολή συστηματικά ( κάθε ημέρα έως τις 2) και μετά δούλευα και γύρναγα 10+ ή όταν έκανα 2 δουλειές και πάλι γύρω στις 10 σχόλαγα πάντα πέρναγα αυπνίες, η υπερπροσπάθεια πιστεύω ότι φέρνει και αυπνίες, δεν είναι ο άνθρωπος και robot να κλείνει διακόπτες και να λέει τώρα θα κοιμηθώ αν όλη μέρα ασχολείται με εργασίες που απαιτούν σκέψη, μάθηση και γενικά πνευματικές εργασίες. Εάν όλη μέρα ασχολείσαι με μαθήματα πώς να μην έχεις άγχος και πώς να κοιμάσαι φυσιολογικά, άνθρωπος είσαι .Γνώμη μου είναι , δεν είμαι ειδικός. Σίγουρα χρειάζεσαι τόσα μαθήματα; Στο θέμα πανελλαδικών δεν μπορώ να δώσω ιδιαίτερες συμβουλές γιατί επέλεξα να δώσω δεύτερη φορά έχοντας μόνο φροντιστήριο, πήγαινα και την πρώτη χρονιά φροντιστήριο ( γιατί οι γονείς πάντα θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους, μακάρι να μη τα χαλούσανε λεφτά την πρώτη χρονιά αφού δε διάβαζα), έκανα πολλές κοπάνες από το σχολείο ( σε ώρες ενδοσχολικών μαθημάτων) και γενικά στον κόσμο μου ( μόνο πρότυπο δηλαδή δεν ήμουνα), δεν μπορούσα να προσαρμοστώ σε τόσο εντατικό πρόγραμμα ( 10 μαθήματα τότε έδινα μαζί με Α.Ο.Θ.) Οπότε δεν μπορώ να δώσω ιδιαίτερες συμβουλές επί του θέματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις