Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά πήρα χαπάκια βαλεριάνας (GoodNight της PowerHealth, 180mg έκαστο), από τα οποία λέει θα πρέπει να παίρνω 2 καθε μέρα πρίν τον ύπνο. Για να δούμε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ πιστεύω οτι το μυστικό του ύπνου βρίσκεται στο τι ώρα ξυπνάς.

Ένα καιρό ξυπνούσα καθημερινά 6.30 το πρωί και έπεφτα για ύπνο στις 10..Μέσα σε 5 λεπτά είχα κοιμηθεί..

Και τώρα που κοιμάμαι γύρω στις 12.30 βάζω ξυπνητήρι στις 9..

Ακόμη και αν ξενυχτήσω και κοιμηθώ 6-7 το πρωί βάζω ξυπνητήρι στις 10..Μπορεί να κοιμηθώ 3 ώρες και να είμαι λίγο κουρασμένος μέσα στη μέρα αλλά το επόμενο βράδυ κοιμάμαι πάλι νωρίς και το πρόγραμμα του ύπνου μου δε διαταράσσεται..

Οπότε όσοι πάσχετε απο αυπνία βάλτε καθημερινά ξυπνητήρι στις 8-9 και μην ξυπνάτε ποτέ μετά απο αυτή την ώρα άσχετως τι ώρα θα κοιμηθείτε..Πιστεύω οτι σε μία βδομάδα το πολύ ο ύπνος σας θα έχει στρώσει.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια οταν ειμαι σε ξενο χωρο και μονος μου συνηθως, οπως σε ξενοδοχειο, εχω ανησυχια και δεν μπορω να προσαρμοστω και να κλεισω τα ματια μου, οσο κουρασμενος και να ειμαι.. Το εχει κανεις αλλος παθει? Τι εχετε κανει?

Δημοσ.

Φιλε μην ανησυχείς.Δεν έχεις τίποτα.Γενικά υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που δυσκολεύονται να κοιμηθούν (προσαρμοστούν) σε ένα καινούργιο χώρο.

Ερώτηση σχετική υπάρχει και στα ψυχολογικά test των στρατιωτικών σχολών.

Τώρα το τι θα κανεις δικό σου θέμα.Είναι ψυχολογικό.Pies αλκοόλ,πάρε χάπια,μετρα προβατάκια.Γενικά χαλάρωσε

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Είναι αλήθεια οτι αν δεν κοιμηθείς 70 ώρες,πέφτεις σε κώμα μετά;

Όχι το έχω κάνει. Στο γυρισμό βέβαια στο πλοίο έπεσα σε μια βάρκα και κοιμήθηκα και όταν με ξύπνησε ένας ναυτης να με διώξει δεν καταλάβαινα πια τα ελληνικά. Δε θυμάμαι από ποιο νησί γύριζα και τι έκανα εκεί.

Δημοσ.

Και μετά σου έφεραν ένα φουστάνι και σε φυγάδευσαν, αφού τραγουδήσατε όλοι μαζί αγκαλιασμένοι το Τραβαμπρος.

Μετράει πάντως, μετά από τόσες ώρες κάνει κανείς τα πάντα ενστικτωδώς. Απλά ζεις.

Δημοσ.

μηπως απλα πεφτεις ξερος οπου βρεις; αποκλειται αυτο, τοτε ολα τα παιδια απο τις πενταημερες θα επρεπε να επιστρεφουν σε κατασταση κωματος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...