eSATA Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ δεν την βρήκα πάντως...και είναι και αηδία.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ μετά απο την ίωση έχω ρυθμίσει το ρολοί μου και κοιμάμαι 1 η ώρα το πολύ.... ...μέχρι τις επόμενες διακοπές
akpe Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Τελικά πήρα χαπάκια βαλεριάνας (GoodNight της PowerHealth, 180mg έκαστο), από τα οποία λέει θα πρέπει να παίρνω 2 καθε μέρα πρίν τον ύπνο. Για να δούμε.
johnbond Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ πιστεύω οτι το μυστικό του ύπνου βρίσκεται στο τι ώρα ξυπνάς. Ένα καιρό ξυπνούσα καθημερινά 6.30 το πρωί και έπεφτα για ύπνο στις 10..Μέσα σε 5 λεπτά είχα κοιμηθεί.. Και τώρα που κοιμάμαι γύρω στις 12.30 βάζω ξυπνητήρι στις 9.. Ακόμη και αν ξενυχτήσω και κοιμηθώ 6-7 το πρωί βάζω ξυπνητήρι στις 10..Μπορεί να κοιμηθώ 3 ώρες και να είμαι λίγο κουρασμένος μέσα στη μέρα αλλά το επόμενο βράδυ κοιμάμαι πάλι νωρίς και το πρόγραμμα του ύπνου μου δε διαταράσσεται.. Οπότε όσοι πάσχετε απο αυπνία βάλτε καθημερινά ξυπνητήρι στις 8-9 και μην ξυπνάτε ποτέ μετά απο αυτή την ώρα άσχετως τι ώρα θα κοιμηθείτε..Πιστεύω οτι σε μία βδομάδα το πολύ ο ύπνος σας θα έχει στρώσει.
eSATA Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Πρέπει πρώτα να κοιμηθείς για να ξυπνήσεις όμως...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Πρέπει πρώτα να κοιμηθείς για να ξυπνήσεις όμως... Σωστο κι αυτο...
djemba Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Παιδια οταν ειμαι σε ξενο χωρο και μονος μου συνηθως, οπως σε ξενοδοχειο, εχω ανησυχια και δεν μπορω να προσαρμοστω και να κλεισω τα ματια μου, οσο κουρασμενος και να ειμαι.. Το εχει κανεις αλλος παθει? Τι εχετε κανει?
mrfan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Φιλε μην ανησυχείς.Δεν έχεις τίποτα.Γενικά υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που δυσκολεύονται να κοιμηθούν (προσαρμοστούν) σε ένα καινούργιο χώρο. Ερώτηση σχετική υπάρχει και στα ψυχολογικά test των στρατιωτικών σχολών. Τώρα το τι θα κανεις δικό σου θέμα.Είναι ψυχολογικό.Pies αλκοόλ,πάρε χάπια,μετρα προβατάκια.Γενικά χαλάρωσε
IOSTEFO Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Καλύτερα ρώτα τον Mr Bean αυτός ξέρει. [ame] [/ame]
jason_rethymno Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Είναι αλήθεια οτι αν δεν κοιμηθείς 70 ώρες,πέφτεις σε κώμα μετά;
frenzy Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Είναι αλήθεια οτι αν δεν κοιμηθείς 70 ώρες,πέφτεις σε κώμα μετά; Όχι το έχω κάνει. Στο γυρισμό βέβαια στο πλοίο έπεσα σε μια βάρκα και κοιμήθηκα και όταν με ξύπνησε ένας ναυτης να με διώξει δεν καταλάβαινα πια τα ελληνικά. Δε θυμάμαι από ποιο νησί γύριζα και τι έκανα εκεί.
Garnele Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Και μετά σου έφεραν ένα φουστάνι και σε φυγάδευσαν, αφού τραγουδήσατε όλοι μαζί αγκαλιασμένοι το Τραβαμπρος. Μετράει πάντως, μετά από τόσες ώρες κάνει κανείς τα πάντα ενστικτωδώς. Απλά ζεις.
evabb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 μηπως απλα πεφτεις ξερος οπου βρεις; αποκλειται αυτο, τοτε ολα τα παιδια απο τις πενταημερες θα επρεπε να επιστρεφουν σε κατασταση κωματος
Προτεινόμενες αναρτήσεις