Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 315
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Καλά το οτι δεν κοιμούνται στις πενταήμερες είναι μύθος.

δεν ξερω τι εκανες στην δικια σου πενταημερη παντως στην δικια κανα δυο νοματεοι κοιμομασταν ολοι οι αλλοι λυσαγαν, κι εμεις που κοιμομασταν δλδ @@ μερικες ωρες ηταν. για να μην αναφερω ολους τους αλλους μυθους και καλα που πηραν σαρκα και οστα σε αυτη την εκδρομη :lol:

Δημοσ.

Εγώ πάντως κοιμόμουν τουλάχιστον 5 ώρες, και οι ας έκαναν ότι ήθελαν οι υπόλοιποι. Μόνο την τελευταία μέρα έμεινα άυπνος.

Δημοσ.

Εγω στην 5ημερη κοιμηθηκα κανα 10ωρο συνολικα στο ξενοδοχείο, μετα αλλες 12 ωρες στο πλοιο της επιστροφης και καμια 25ρια στο σπιτι ισως και παραπανω με διαλειμματα για φαι και χεσιμο :P

Γενικα ο οργανισμος αντεχει αρκετα με λιγο υπνο αλλά οχι πολύ χωρις καθόλου υπνο. Υπάρχουν ιστορίες απο στρατιώτες που εκαναν πορείες πολλών ημερών και χιλιομέτρων ότι περπατούσαν και και κοιμοντουσαν με ανοιχτα τα ματια...

Η πληρης ελλειψη υπνου ανω των 48 ωρων αρχίζει να επιφέρει διάφορα προβλήματα όπως συγχιση κλπ δεν ειναι τυχαίο ότι ενα από τα πιο διαδεδομένα συγχρονα βασανιστηρια ειναι η στέρηση υπνου στους αιχμαλώτους.

Δημοσ.

Λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλλλλ Φρενζυ :-D:-D:-D:-D:-D:-D

πως δλδ δεν σε αφηνουν να κοιμηθεις;

Σε σκουντανε απαλα και σε ρωτανε κοιμασαι;

Δημοσ.
εξυπναδες.

Ε μα κάνεις κάτι ερωτήσεις :P

Μια φορά πάντως που είχα φτάσει εντελώς στα όρια της αυπνίας, θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να ξεχωρίσω αν κοιμόμουν ή αν ήμουν ξύπνιος. Μου μιλούσαν, απαντούσα και το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο ήταν σαν να μην είχα κάνει την συζήτηση ποτέ.

Είχα ανάμνηση ότι καθόμασταν για καφέ και την αμέσως επόμενη στιγμή που είχα επαφή με το περιβάλλον ήμουν στο λεωφορείο. Απίστευτο mindfuck, είχε πλάκα στην αρχή αλλά δεν το ξανακάνω.

Δημοσ.
μα πετανε ολη μια μαλακια και δεν μπορουν να την εξηγησουν. τοτε γτ τα λενε αυτα;

Εννοείς ότι ειρωνεύονται γιατί δεν μπορούν να εξηγήσουν πως μπορείς να κρατήσεις κάποιον ξύπνιο?

Δημοσ.

Ε τι να σου εξηγήσουμε ρε Εύα, σίγουρα δεν του ξυπνούσαν με φιλάκι ξερωγω. Φασαρία, ξύλο, παγωμένο νερό και άλλα τέτοια ωραία.

Ανυπομονώ για ερώτηση "τι φασαρία" ή "τι θερμοκρασία νερού".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...