Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
φασαρια; μα καλα ποσο αναισθητη ειμαι που εχω κοιμηθει μεσα σε κλαμπ;

Ρε Εύα για όνομα, δηλαδή αν θέλεις να κρατήσεις κάποιον ξύπνιο, ισχυρίζεσαι ότι δεν μπορείς να το κάνεις?

Κι όταν λέμε φασαρία, εννοούμε ΦΑΣΑΡΙΑ. Όχι Tiesto στα 100 db.

Δημοσ.
Έλα ρε συ, πλάκα κάνει.

Επειδή την ξέρω το πιστεύω. Αλλά στην αρχή έπαθε ένα κοκομπλόκο και δεν ήθελε να εκτεθεί μετά, οπότε το ξεχείλωσε λίγο :P :-)

Δημοσ.
Έλα ρε συ, πλάκα κάνει.
κοιτα αμα εχεις να κοιμηθεις 70 ωρες οτι και να σου κανουν κοιμασαι.

:-D

Μπορείτε να επιλέξετε ένα εικονίδιο για το μήνυμα σας από την ακόλουθη λίστα:

Δημοσ.
φασαρια; μα καλα ποσο αναισθητη ειμαι που εχω κοιμηθει μεσα σε κλαμπ;

σε κλαμπ, σε ρεμπετάδικο, σε σκυλάδικο.

Αυτά είναι εύκολα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Τον τελευταιο καιρο εχω κ εγώ τ ιδιο προβλημα μ εσας, δν κοιμαμαι και ετσι ξεκινησα ν ψαχνω στο ιντερνετ μηπως κ βρω γιατρεια.. Μεχρι πριν απο λιγο καιρο κοιμομουν κανονικα αλλα ξαφνικα απο τον αυγουστο δν ξερω τ εγινε και εχουν περασει τωρα ποσες βραδιές π δν έχω κοιμηθει καθολου. Πριν τον Αυγουστο πηγαινα τ γυμναστηριο μου τ βραδυ κλασικα ετρωγα κοιμομουν. Τωρα πια παω γυμναστηριο κλασικα τ βραδυ τρωω και μετα ειμαι περδικι. Δν ειμαι σχεδον καθολου κουρασμενος μετα το φαι και δν μ περνει ο υπνος με τπτ γμτ ποσα βραδια! Εχω απελπιστει κ εχω ξενερωσει τ ζωη μ. Επισης τον περισσοτερο καιρο κοιμομουν απο καμια ωρα τ μεσημερι. Οπως ειπε και ο De@th Lord προβλημα μπορει ν ειναι οτι δν κουραζομαι πολυ κατα τη διαρκεια της μερας. Υπαρχει τπτ στο φαρμακειο π ν μπορω ν τ παρω για ν κοιμηθω?

• 5 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...