Praetorianos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 φασαρια; μα καλα ποσο αναισθητη ειμαι που εχω κοιμηθει μεσα σε κλαμπ; Ρε Εύα για όνομα, δηλαδή αν θέλεις να κρατήσεις κάποιον ξύπνιο, ισχυρίζεσαι ότι δεν μπορείς να το κάνεις? Κι όταν λέμε φασαρία, εννοούμε ΦΑΣΑΡΙΑ. Όχι Tiesto στα 100 db.
Praetorianos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Έλα ρε συ, πλάκα κάνει. Επειδή την ξέρω το πιστεύω. Αλλά στην αρχή έπαθε ένα κοκομπλόκο και δεν ήθελε να εκτεθεί μετά, οπότε το ξεχείλωσε λίγο
evabb Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 κοιτα αμα εχεις να κοιμηθεις 70 ωρες οτι και να σου κανουν κοιμασαι.
Praetorianos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Έλα ρε συ, πλάκα κάνει. κοιτα αμα εχεις να κοιμηθεις 70 ωρες οτι και να σου κανουν κοιμασαι. Μπορείτε να επιλέξετε ένα εικονίδιο για το μήνυμα σας από την ακόλουθη λίστα:
sugata Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 φασαρια; μα καλα ποσο αναισθητη ειμαι που εχω κοιμηθει μεσα σε κλαμπ; σε κλαμπ, σε ρεμπετάδικο, σε σκυλάδικο. Αυτά είναι εύκολα.
GamoThnKoinoniaMou Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας παιδια. Τον τελευταιο καιρο εχω κ εγώ τ ιδιο προβλημα μ εσας, δν κοιμαμαι και ετσι ξεκινησα ν ψαχνω στο ιντερνετ μηπως κ βρω γιατρεια.. Μεχρι πριν απο λιγο καιρο κοιμομουν κανονικα αλλα ξαφνικα απο τον αυγουστο δν ξερω τ εγινε και εχουν περασει τωρα ποσες βραδιές π δν έχω κοιμηθει καθολου. Πριν τον Αυγουστο πηγαινα τ γυμναστηριο μου τ βραδυ κλασικα ετρωγα κοιμομουν. Τωρα πια παω γυμναστηριο κλασικα τ βραδυ τρωω και μετα ειμαι περδικι. Δν ειμαι σχεδον καθολου κουρασμενος μετα το φαι και δν μ περνει ο υπνος με τπτ γμτ ποσα βραδια! Εχω απελπιστει κ εχω ξενερωσει τ ζωη μ. Επισης τον περισσοτερο καιρο κοιμομουν απο καμια ωρα τ μεσημερι. Οπως ειπε και ο De@th Lord προβλημα μπορει ν ειναι οτι δν κουραζομαι πολυ κατα τη διαρκεια της μερας. Υπαρχει τπτ στο φαρμακειο π ν μπορω ν τ παρω για ν κοιμηθω?
panosno1com Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 αυτα τα παυσιπονα/deponειδη που δινουν στο αναρρωτηριο στο στρατο, παιρνεις ενα και κοιμασαι ωρες!!!!
ΠάρηςΓ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Εννοεις οτι δε κοιμασε καθολου; Υπάρχει συνδρομο παντως που πεθαίνεις.. http://en.wikipedia.org/wiki/Fatal_familial_insomnia
GamoThnKoinoniaMou Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Σας ευχαριστω κ για αρχη θ παρω καμια βαλεριάνα
Lucifer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Εννοεις οτι δε κοιμασε καθολου; Υπάρχει συνδρομο παντως που πεθαίνεις.. http://en.wikipedia....milial_insomnia Με την καλή κουβέντα στο στόμα.
agamoi-thytai Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Να αρχίσω να παίρνω ναρκωτικά; Τι έχω πάθει με τον κωλουπνο; 1
athlios Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2012 Πες οχι στα ναρκωτικά. ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ. Πιες τσαι με μελι. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις