Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 315
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιες τσαι με μελι.

μπορει να μην κοιμηθεις, αλλα αμα εχεις ερεθισμενο λαιμο θα σε βοηθησει :P

Δημοσ.

Μην πατε σε φαρμακα και κοιταξτε να αποβαλετε το αγχος απο την καθημερινοτητα σας

Ριξτε το λιγο στο ζαμανφου.....

Στην τελικη ενα ποτηρακι αραια και που μαυροδαφνη βοηθαει αν δυσκολευεστε

Διαφορετικα ενα ποτηρι ζεστο τσαι με μελι η φασκομηλο

Μακρια απο φαρμακα, ειδικα αν εισαστε μικροι σε ηλικια

Δημοσ.

Lanes Quiet Life δοκίμασες...; φυτικο ειναι δεν ειναι φαρμακο...

Το μέλι βοηθάει και άμα έχεις ερεθισμένη γκόμενα.

εγραψες... Επισης και η ερεθισμένη γκομενα ειναι μια καλη λύση... Να σε ξεπατώνει καμιά ώρα και μετα θα δεις υπναρες...

Δημοσ.

Επειδή και εγώ έχω πολλά προβλήματα με τον ύπνο, αυτό που έκανα είναι να κόψω την cocacola που έπινα σχεδόν καθημερινώς καθώς και να μειώσω της ημερίσιες ποσότητες τσαγιού που πίνω και έτσι μου έρχεται κάποιος ύπνος, το τσαϊ δεν είναι καλή επιλογή ειδικά΄οταν το παίρνεις το βράδυ καθώς μου είπαν οτι περιέχει καφεϊνη μέσα καθώς και τεϊνη 2 ουσίες που δεν βοηθάν στον ύπνο.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο σε αυτά που αναφέρεις, έχουν αποδεδειγμένο περιεχόμενο. Αλλά, ξέρω ανθρώπους που πίνουν 1.5 λίτρο καφέ την ημέρα και 1-2 κουτάκια κοκακόλα (λάητ) και μετά κοιμόμαστε.

Δημοσ.

Lanes Quiet Life δοκίμασες...; φυτικο ειναι δεν ειναι φαρμακο...

εγραψες... Επισης και η ερεθισμένη γκομενα ειναι μια καλη λύση... Να σε ξεπατώνει καμιά ώρα και μετα θα δεις υπναρες...

απο ποτε το "φυτικο ειναι δεν ειναι φαρμακο" ειναι σωστο?

Δημοσ.

απο ποτε το "φυτικο ειναι δεν ειναι φαρμακο" ειναι σωστο?

απο τη στιγμή που ειναι φυτικό συστατικό και όχι 3-μέθυλο-8-παπαρο-δι-ενόλη που φτιάχνεται σε ενα εργαστηριο με τρελούς φαρμοκοποιούς με μούσια... :devil:

πάντως σοβαρα τώρα βοηθάει, εγω αντιμετωπισα για ενα διάστημα θέματα άγχους (όχι αυπνίας) και ειναι καλό ενω ενδεικνύεται και για αυπνίες...

Δημοσ.

Έχεις δίκιο σε αυτά που αναφέρεις, έχουν αποδεδειγμένο περιεχόμενο. Αλλά, ξέρω ανθρώπους που πίνουν 1.5 λίτρο καφέ την ημέρα και 1-2 κουτάκια κοκακόλα (λάητ) και μετά κοιμόμαστε.

Αυτοί απλά έχουν συνηθίσει και δεν σας πιάνει καν η καφεϊνη. Aν κάθε μέρα πίνεις από μια Χ ποσότητα καφεϊνης, λογικό είναι μετά από λίγο καιρό να την συνηθίσει ο οργανισμός σου, να αναπτύξει ανοχή και να μην σε πιάνει καν.

Σκέψου οτι κάποτε έπινα μινιμουμ 8 διπλους φραπέδες τη μέρα και όσα κουτάκια κολα άντεχα. Τον καφέ τον είχα για υπνωτικό.

Τώρα αν πιω κόλα η καφέ μετά τις 18:00 την έκατσα.

Δημοσ.

Εγώ πάλι για να ξεπεράσω μια αντίστοιχη φάση που πέρασα έθεσα σαν όριο να σηκώνομαι κάθε πρωί, ακόμα και τις Κυριακές, στις 7. Μα κάθε πρωί όμως, ανεξάρτητα αν είχα ή όχι δουλειά, ανεξάρτητα αν είχα κοιμηθεί στις 7 παρά δέκα. Φυσικά στην αρχή ήμουν σαν ζόμπι, σε μια βδομάδα όμως κοιμόμουν στις 11 σαν πουλάκι ;)

Δημοσ.

Αυτοί απλά έχουν συνηθίσει και δεν σας πιάνει καν η καφεϊνη. Aν κάθε μέρα πίνεις από μια Χ ποσότητα καφεϊνης, λογικό είναι μετά από λίγο καιρό να την συνηθίσει ο οργανισμός σου, να αναπτύξει ανοχή και να μην σε πιάνει καν.

Σκέψου οτι κάποτε έπινα μινιμουμ 8 διπλους φραπέδες τη μέρα και όσα κουτάκια κολα άντεχα. Τον καφέ τον είχα για υπνωτικό.

Τώρα αν πιω κόλα η καφέ μετά τις 18:00 την έκατσα.

Εγω πχ. πρεπει πλεον να πιω καφε ειδαλλως δεν μπορω ουτε καλημερα να πω το πρωι... και οσο και να πιω ουτε νευρα ουτε αυπνιες ουτε τιποτα...

Δημοσ.

Ξερει κανεις ποιες ειναι οι επιπτωσεις και αν ειναι μονιμες?? Εγω λογο δουλειας γυρναω σπιτι 7 το πρωι και ξυπναω 4-5 το απογευμα.αυτο το κανω σχεδον καθε μερα εδω και περιπου εξι μηνες.. και εμενα μου τυχαινουν να προσπαθω να κοιμηθω νωρις και να να μην γινεται με την καμια ομως!! Βεβαια αμα θελω να παω κανα σερι,ειμαι μανουλα σε αυτα...

Δημοσ.

Εγω περίπου τον μισό χρόνο κοιμάμαι στις 6 με 8 το πρωΐ... Σιγά σιγά καταφέρνω και ξαναέρχομαι στα φυσιολογικά τον υπόλοιπο μισό χρόνο. Το θέμα με τον ύπνο είναι να μην το σκέφτεσαι και πότε πότε να πέρνεις κανα light ηρεμιστικό (έγω πέρνω ένα χαπάκι με βαλεριάνα και κάτι άλλα - φυτικό)

Με την σκατοζωή που κάνουμε πως να έχουμε καλό ύπνο. Πρέπει όλη την μέρα να είμαστε στην τσίτα (γιαυτό πίνεις καφέδες και σκατά) και ξαφνικά να ηρεμήσεις για να κοιμηθείς. Ε δεν είμαστε μηχανήματα αλλα οι άλλοι περιμένουν να έχουμε την γαμημένη απόδοση ενώς γαμημένου μηχανήματος. Μάι φίλη μου απο την σχολή κοιμάται 3-4 ώρες την ημέρα και για παραπάνω πέρνει ηρεμιστικά. Αγχώδης φούλ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...