Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 μήνες μετά...
  • Απαντ. 315
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια, χρειαζομαι οπωσδηποτε βοηθεια... ειμαι 18 χρονων και υποφερω απο αυπνιες... επεσα να ξαπλωσω στισ 12 το βραδυ, πηγε 7 το πρωι και δεν με πηρε ο υπνος... τι με προτεινετε να κανω? σκεφτηκα να το παρω σερι ως την επομενη ημερα στις 12 μπας και με πιασει ο υπνος κανονικα αυτην την φορα... δεν λεω στην αρχη με αρεσε να ξενυχταω αλλα εχει καταντησει κουραστικο πλεον ...

• Like 1
Δημοσ.

απο τη στιγμή που ειναι φυτικό συστατικό και όχι 3-μέθυλο-8-παπαρο-δι-ενόλη που φτιάχνεται σε ενα εργαστηριο με τρελούς φαρμοκοποιούς με μούσια... :devil:

Σοβαρά τώρα, αντιλήψεις του στυλ «φυσικό συστατικό είναι, δεν είναι φάρμακο» είναι πολύ επικίνδυνες.

Μια χαρά επικίνδυνες και δραστικότατες ουσίες είναι και οι «φυσικές». Μάλιστα, μπορούν να είναι και πολύ πιο επικίνδυνες από τις τεχνητές, μιας και κατά 99% περιέχουν και άλλα substances, πιθανώς ακατάλληλα, πιθανώς επιβλαβή... μιας και το καημένο το φυτό δεν ήξερε ότι θα του μασουλήσεις τα φύλλα επειδή έχεις πονοκέφαλο, οπότε τα έφτιαξε με ουσίες που εξυπηρετούν τον εαυτό του και μόνο (αλλά εσένα πιθανώς να σε βλάψουν). Μπορεί να σε πιάσει κόψιμο, να δηλητηριαστείς, να πεθάνεις. Εύκολα, άμα αποφεύγεις τα τεχνητά φάρμακα και μασουλάς ό,τι αηδία σου πλασάρουν και νιώθεις ασφαλής επειδή «είναι φυσικό».

Από την άλλη ένα κανονικό φάρμακο είναι σχεδιασμένο για την όποια πάθηση έχει στόχο, «καθαρό» από άλλα περίεργα, με τις όποιες παρανέργειες γνωστές, με αντίδοτα γνωστά, με πολλές φορές παραπάνω αποτελεσματικότητα (μιας και έχει σχεδιαστεί γι αυτό το σκοπό- δεν τυχαίνει απλά να έχει και λίγη δραστική ουσία και πολλή... χλωροφύλλη).

Επιπλέον πληροφορίες:

- Δε σου εγγυάται κανείς ότι η 3-μέθυλο-8-παπαρο-δι-ενόλη δεν υπάρχει στη φύση. Πάρα πολλά φάρμακα βασίζονται σε φυσικές ουσίες, που όμως για λόγους κόστους, δε συλλέγονται από τη φύση αλλά κατασκευάζονται σε ένα εργοστάσιο.

- Εν τέλει όλα φυσικά είναι, μιας και ακόμα και όσα έφτιαξε ο άνθρωπος, φτιάχτηκαν με πρώτη ύλη... ήδη υπάρχοντα πράγματα. Δεν έχουμε δημιουργήσει τίποτα από το μηδέν (well, βασικά έχουμε, αλλά δε «ζει» για παραπάνω από μερικά nanoseconds).

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τις τελευταίες νύχτες που έχει και αρκετή ζέστη, και εγώ απο ύπνο, δεν.

Ερκοντισιον δεν εχεις ή δεν το ανοιγεις?

Επεξ/σία από xreokopia
Δημοσ.

Έχω αλλά δεν κοιμάμαι με το aircondition ανοικτό.

Γενικά είμαι δύσκολος στον ύπνο, απλώς τις τελευταίες μέρες έχει παραγίνει το κακό.

Με πιάνει και μια δίψα και κατεβάζω και ένα ολόκληρο θερμός νερό.

Δημοσ.

Καταρχάς γεια σας, είναι το πρώτο μου post εδώ.... Και κατά δεύτερων, δοκίμασε κανένας να διαβάσει κανα βιβλίο;; εγώ μισή σελίδα άμα διαβάσω, είμαι έτοιμος για ύπνο (ασχέτως ώρα). Τώρα μην βλέπετε την ώρα που γράφω στις 5 το πρωί, βαριέμαι να το ανοίξω το ρημάδι το βιβλίο... :mellow:

Δημοσ.

Τις τελευταίες νύχτες που έχει και αρκετή ζέστη, και εγώ απο ύπνο, δεν.

η ζεστη ειναι μεγαλη πορνη. κι εγω θελω κρυο για να κοιμηθω. δεν ειναι προβλημα πιστευω. ειναι σαν να μην μπορεις να κοιμηθεις λογω της φασαριας

Έχω αλλά δεν κοιμάμαι με το aircondition ανοικτό.

Γενικά είμαι δύσκολος στον ύπνο, απλώς τις τελευταίες μέρες έχει παραγίνει το κακό.

Με πιάνει και μια δίψα και κατεβάζω και ένα ολόκληρο θερμός νερό.

ανεμιστηρα δοκιμασες; σε χαμηλη ενταση να σε χτυπαει λιγο. το airco ειναι μεγαλη μαλακια κανεις χειροτερο υπνο απ οτι χωρις αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν δύο μήνες είχα κι εγώ τεράστιο πρόβλημα. Κατάλαβα πολύ γρήγορα τι έφταιγε: η κακή ψυχολογία και το άγχος λόγω ανεργίας, ανέχειας και ανασφάλειας.

Να σκεφτείτε δοκίμασα και το διάβασμα, δε μ αρεσε, το πολύ κομιξ αλλά τελειωνουν γρήγορα όποτε γιοκ.

Καθόμουν στο pc έπαιζα, αλλά δε βοήθησε. Ξεκίνησα γυμναστήριο, βοήθησε κάπως αλλά δεν έφυγε η "κατάθλιψη" (πλάκα πλάκα μπορεί να πέρασα κανονική).

Ξεκίνησα μια δουλειά - όχι της προκοπής - αλλά με απασχολεί, με κουράζει πνευματικά και τώρα ξεραίνομαι πολύ γρήγορα.

Επίσης, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, βοηθάει πολύ και το σεξ, η ερωτική ζωή και δραστηριότητα γενικώς.

Οπότε νομίζω σε συνδυασμό με τη σωματική άσκηση και την εύρεση ενδιαφέροντος (αν όχι απασχόλησης) είναι η συνταγή.

Δημοσ.

H μαλακία τουλάχιστον με εμένα είναι ότι για να στρώσω τον υπνό μου, μου παίρνει γύρω στις δυο βδομάδες αλλά για να τον χαλάσω αρκεί μια μέρα.

Mηπως εδωσες τη λυση για να τον περνει ο υπνος...;;; λεω εγω τωρα.....

Δημοσ.

Εγω χρησιμοποιω την εφαρμογη του Insomnia και διαβαζοντας με πιανει αγγαλια της υπνος το πολυ σε μισαωρο.δοκιμαστε το.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...