Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω άλλο πρόβλημα, ότι ώρα και αν κοιμηθώ το πολύ 9:00 θα ξυπνήσω... Καλα δεν λέμε να κοιμηθώ 8 και να ξυπνήσω 9, αλλά είτε είναι 00:00, είτε 1:00, είτε 4:00 εγώ 9:00 θα έχω ξυπνήσει...

• Απαντ. 315
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγω μια απο τα ιδια... Εχω περασει πολλες φασεις αυπνιας αλλα αυτο που γινεται το τελευταιο 10ημερο δεν εχει προηγουμενο! Ειναι ζητημα αν κοιμαμαι 4 ωρες τη μερα και το περιεργο ειναι οτι ενω ειμαι χωμα ολη τη μερα το βραδυ εχω απιστευτη ενεργεια!!! Δεν μπορω να το εξηγησω γιατι δεν μοιαζει με τις προηγουμενες φορες που ειχα αυπνιες.

Δημοσ.

Μάλλον για όλα φταίει η οθόνη του υπολογιστή είται αυτή είναι CRT είτε TFT. xD.Πάντως ένα πράγμα που επηρρεάζει τον ύπνο είναι αν τρώς αργά το βράδυ και η μόλυνση του περιβάλλοντος που ζεις.Θυμάμαι όταν είχα παει για μια βδομάδα στο εξοχικό του κολλητού σε ένα χωριό της ευρυτανίας και το οξυγόνο κ τα δέντρα ήταν άφθονα.Έριξα ΚΑΤΙ ΥΠΝΟΥΣ! 7-8 ώρες αδιάκοπος ύπνος και μετά ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ κ εύκολο ξύπνημα....Αισθανόμουν τελείως ξεκούραστος.Αλλα για ένα καλοκαίρι που δούλευα Αθήνα (ναι είμαι μαζόχα) στο κέντρο για 12ωρα γυρνούσα μετά σπίτι έκανα ένα μπάνιο και έλεγα να δώ λίγο τηλεόραση κ με έπαιρνε ο ύπνος μέσα σε 5 λεπτά!!!!

Δημοσ.

Praetorianos, καμμιά Ρωσίδα, Βουλγάρα, Ουκρανή κλπ κλπ γειτόνισσα με ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ, δεν...παίζει για να βοηθήσει στις αϋπνίες ;

Δημοσ.
Και εγω μια απο τα ιδια... Εχω περασει πολλες φασεις αυπνιας αλλα αυτο που γινεται το τελευταιο 10ημερο δεν εχει προηγουμενο! Ειναι ζητημα αν κοιμαμαι 4 ωρες τη μερα και το περιεργο ειναι οτι ενω ειμαι χωμα ολη τη μερα το βραδυ εχω απιστευτη ενεργεια!!! Δεν μπορω να το εξηγησω γιατι δεν μοιαζει με τις προηγουμενες φορες που ειχα αυπνιες.

Ακριβώς το πρόβλημα μου.. Βασικά δεν με πολυνοιάζει ότι κοιμάμαι μόνο 4 ώρες τώρα, δουλείες βρίσκω να κάνω, απλά φοβάμαι μην βγει κάμια στιγμή μαζεμένη η κούραση μες στην εξεταστική και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.

Δημοσ.

Κι εγω αυτο που λεει ο crisxxx λεω.Μαλλον μας εχει πιασει το αγχος για την εξεταστικη και δεν μπορουμε να κοιμηθουμε...:S:P

Δημοσ.

Το μυστικό για την αυπνία είναι να μήν της δίνεις σημασία..

Αν δεν μπορείς να κοιμηθείς... βρές κάποιον και βγές έξω ή κάτσε λιώσε στο ίντερνετ.. η κάνε κάτι βρε αδερφέ...

Η εμμονή οτι πρέπει να κοιμηθούμε μας κάνει να καταλαβαίνουμε την αυπνία...

Έχει τύχει πολλές φορές να κοιμηθώ π.χ. 6-7 και να πρέπει να ξυπνήσω στις 9-10....

Το κάνεις.. ξυπνάς σαν κοτόπουλο... αλλα το επόμενο βράδυ (όπως είπε και κάποιος παραπάνω) θα κοιμηθείς θέλεις δεν θέλεις..

Τα πράγματα είναι αρκετά απλά...

Κατα τα άλλα και εγώ είμαι των πρωινών ωρών...Αλλα δεν θα έλεγα οτι έχω και αυπνίες.. όταν πρέπει να κοιμηθώ κοιμάμαι.. :P

Δημοσ.
Δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα τα βράδια, ό,τι ώρα και να ξαπλώσω όσο κουρασμένος και να είμαι το μάτι γαρίδα μέχρι τις 7-8 το πρωί. Στην αρχή είχε πλάκα να κοιμάμαι το πρωί αλλά επειδή πλησιάζει εξεταστική δεν λέει να πηγαίνω κοιμισμένος να γράφω. Ξεκίνησα να ξαπλώνω από τις 12 (?!) αλλά στριφογυρνάω μέχρι το πρωί, άντε να κοιμηθώ κανά 10λεπτο και μετά πάλι ξυπνάω. Γυρνάω από 3ωρες προπονήσεις και καπάκι μπάσκετ αλλά τίποτα...

Έχει πάθει κανείς το ίδιο να προτείνει καμιά λύση πριν καταφύγω στα φάρμακα?:-(

Χε, χε. Μην περιμένεις να κοιμηθείς μετά από προπόνηση, ειδικά αν τελειώνει αργά. Η υπερένταση είναι μυστήριο πράγμα.

Δημοσ.
Η λύση είναι μία. Ας πούμε σήμερα το βράδυ δεν θα νυστάξεις. Ε αντί να κοιμηθείς το πρωί κρατάς (καφέδες, redbull κτλ) και κοιμάσαι την επόμενη μέρα στις 11-12. Θες δεν θές θα κοιμηθείς και την μεθεπόμενη θα ξυπνήσεις σαν πουλάκι στην ώρα σου ;) Κάπως έτσι αλλάξει και ο κύκλος σου και θα νυστάξεις στις 12...

απο την ιδια ασθενια και εγω!το χω κανει αυτο ε και?παλι θα τυχει μετα απο 3-4 μερες να βγω ενα βραδυ & παλι τα ιδια χιχι

Δημοσ.
Praetorianos, καμμιά Ρωσίδα, Βουλγάρα, Ουκρανή κλπ κλπ γειτόνισσα με ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ, δεν...παίζει για να βοηθήσει στις αϋπνίες ;

Μήπως, δηλαδή, έχεις κα@λες?:lol:

Δημοσ.

...δεν είναι θέμα καύλας. Πλάκα - πλάκα όμως, λίγη συντροφικότητα, λίγο σούξου - μούξου βοηθάει (άλλο να πέφτεις στο κρεββάτι και αν λες "και τώρα τί κάνουμε", κι άλλο να λες "ας πέσουμε και στο κρεββάτι, τώρα που το κάναμε...")

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...