Praetorianos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 27 ωρίτσες στην πρίζα χάρις σε 1 φραπέ και red bull. Σε κανα τριωράκι θα ετοιμάσω και το χαμομηλάκι μου και ο θεός βοηθός... Πάντως είναι απίστευτο τι μπορείς να κάνεις αν δεν σου τρώει χρόνο ο ύπνος. Έβγαλα πρόχειρα την ύλη από ένα μάθημα, έλυσα ασκήσεις, πήγα γυμναστήριο, είδα μισή σεζόν λοστ, πήγα στη σχολή, έφτιαξα το σπίτι, παρακολούθησα τον λυριτζή, πήγα βολτούλα, surfαρα ώωωρες κτλ κτλ. Α και επιτέλους είδα πως είναι να είσαι ξύπνιος 10 η ώρα το πρωί
jimarass Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μην ανησυχείτε, θα στρώσει το ωράριο στο στρατό!!!
De@th L0rd Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μην ανησυχείτε, θα στρώσει το ωράριο στο στρατό!!! Ο στρατός είναι ένα χρόνο ρε συ . Υπάρχει λύση όμως .. να δουλέψεις σε οικοδομή.Εγγυημένη θεραπεία
VitamineQ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 [flame on]Γιατί να προτείνουμε τα ξύδια; Πιες ένα μπαφάκι να στρώσεις [/flame off]
De@th L0rd Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 [flame on]Γιατί να προτείνουμε τα ξύδια; Πιες ένα μπαφάκι να στρώσεις [/flame off] Ναι να γλυτώσει προσωρινά από την αυπνία και να αρχίσει η ζαβλακομάρα και τα κόκκινα μάτια
sleepy_head Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Εγώ τις προάλες πήρα μισό lexotanil (πρώτη φορά) και δεν έκανε τίποτα. Το μάτι γαρίδα αλλά ήμουν πολύ κουρασμένη εώς το επόμενο βράδυ που μπόρεσα να κοιμηθώ.
cumulus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Εγώ τις προάλες πήρα μισό lexotanil (πρώτη φορά) και δεν έκανε τίποτα. Το μάτι γαρίδα αλλά ήμουν πολύ κουρασμένη εώς το επόμενο βράδυ που μπόρεσα να κοιμηθώ. Το λεξοτανιλ δεν ειναι υπνωτικο ειναι ηρεμιστικο,ασχετα αν βοηθα και στο να κοιμηθει καποιος.Εγω παντως που ξυπναω καθε πρωι στις 7 τρεχω 12 χλμ παω στην δουλεια μου κανω και 1 ωριτσα βαρακια το μεσημερι ξαναπαω στην δουλεια μου απο τις 11.30 το βραδυ κοιμαμαι σαν πουλακι.
flo1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Εγω επαιρνα κατι αντισταμινικα (για την αλλεργια οχι για να κοιμηθω), μου εφερναν καπως μια υπνηλια.
11demian111 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 για τους μη-αλκοόλες , ένα γεμάτο ποτήρι γάλα και η τυροσίνη κάνει το θαύμα της. α ναι, κ καμια εκπομπή του χαρδαβέλα βοηθάει ενίοτε Τι ειναι η τυροσινη?
flo1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Κατσε εσυ ακομα δεν εχεις μαθει βασικα πραγματα μην ρωτας για τυροσινη
sleepy_head Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Το λεξοτανιλ δεν ειναι υπνωτικο ειναι ηρεμιστικο,ασχετα αν βοηθα και στο να κοιμηθει καποιος. Ναι το ξέρω. Το πήρα επειδή δεν μπορώ να ηρεμήσω/έχω άγχος.
marg22 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 κατα την αποψη μου για να καταπολεμησεις την αιυπνια πρεπει πρωτα να βρειςτην αιτια της δλδ ας πουμε δεν κοιμασε επειδη κατι σε απασχολει και σκεφτεσε συνεχως,εχεις υπερενταση και θες να αξιοποιησης το χρονο σου αντι να πας για υπνο,μηπως δεν κοιμασε επειδη εχεις καποιο προβλημα οργανικο?Θελς δλδ να πω οτι αναλογα με την αιτια πρεπει να αναζητησης και την καταληλη θεραπεια...
De@th L0rd Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Εγώ ξέρω την αιτία της.Είναι οι γειτονές μου.Αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα πέρα από το να φοράω ωτασπίδες.
andreapaog328 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 φώναξε αστυνομία(αν και δεν προκειται να κάνεις τίποτα).μα να μην μπορείς να κοιμηθείς?
De@th L0rd Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 φώναξε αστυνομία(αν και δεν προκειται να κάνεις τίποτα).μα να μην μπορείς να κοιμηθείς? Eίναι φοιτητές(όπως κι εγώ) με τη μόνη διαφορά οτι είναι πρωτοετείς και εγώ στο πτυχίο.Και όπως καταλαβαίνεις τα έχουν όλα γραμμένα στα @@ τους και συμπεριφέρονται χειρότερα από ζώα.Τους μίλησα 2-3 φορές ευγενικά αλλά μετά έγιναν και εκδικητικοί επειδή "τους την είπα" κι έκαναν περισσότερη φασαρία.Η αστυνομία έρχεται μόνο εαν βάζουν μουσική τέρμα μου είπαν όταν τους πήρα τηλέφωνο.Οι φωνές,οι θόρυβοι από αντικείμενα που πέφτουν και σέρνονται και οι ηλεκτρικές σκούπες στις 3.30 τα ξημερώματα(για να καθαρίσουν μετά το πάρτυ) δεν διαταράσσουν την κοινή ησυχία για την ΕΛΑΣ.Μ'αρέσει που μετακόμισα για καλύτερα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις