Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πίκρα death lord.. Έχω κι εγω ένα παρόμοιο θεματάκι με την από πάνω και εφαρμόζω την κλασσική τακτική -κοπανημα-σκούπας-στο-ταβάνι- αλλά δεν κάνει και πολλά. Ξύλινα πατώματα και τακούνια πέρα-δώθε 4 το πρωί για καμια ώρα.

Κατα τ'άλλα μην παίρνετε λεξοτανίλ παίδες. Κακό.

Δημοσ.

Ναι, με 10 θα σταματήσει η υπερκινητικότητα της προβοσκίδας σας.

Παρεμπιπτοντως... ο Praetorianos δεν μας έκανε update. Παίζει να κοιμάται από χθες.

Δημοσ.
  1. Stick to a schedule. Mum was right when she set a time we always had to go to sleep as kids. Sticking to a schedule allows to set its internal rhythm so you can get up at the time you want, consistently, every single day. Also, make sure you try to keep the same schedule on weekends too, otherwise the next morning, youʼd wake later and feel overly tired.
  2. Sleep only at night. Avoid daytime sleep if possible. Daytime naps steal hours from nighttime slumber. Limit daytime sleep to 20-minute, power naps.
  3. Exercise. Itʼs actually known to help you sleep better. Your body uses the sleep period to recover its muscles and joints that have been exercised. Twenty to thirty minutes of exercise every day can help you sleep, but be sure to exercise in the morning or afternoon. Exercise stimulates the body and aerobic activity before bedtime may make falling asleep more difficult.
  4. Taking a hot shower or bath before bed helps bring on sleep because they can relax tense muscles.
  5. Avoid eating just before bed. Give yourself at least 2 hours from when you eat to when you sleep. This allows for digestion to happen (or at least start) well before you go to sleep so your body can rest well during the night, rather than churning away your food.
  6. Avoid caffeine. It keeps you awake and thatʼs now what you want for a good nights sleep. We all know that.
  7. Read a fiction book. It takes you to a whole new world if you really get into it. And then take some time to ponder over the book as you fall asleep. I find as I read more and more, regardless of the book, I get more tired at night and so find it easier to fall asleep. Different for others?
  8. Have the room slightly cooler. I prefer this to a hot room. I prefer to turn off the heat and allow the coolness to circulate in and out of the windows. If I get cold, I wear warmer clothes. It also saves on the bills as youʼre not going to require the heat all night long.
  9. Sleep in silence. I find sleeping with no music or TV on more easy and restful. I guess others are different, but sleep with no distractions is best for a clearer mind.
  10. Avoid alcohol before bedtime. Itʼs a depressant; although it may make it easier to fall asleep, it causes you to wake up during the night. As alcohol is digested your body goes into withdrawal from the alcohol, causing nighttime awakenings and often nightmares for some people

http://www.lifehack.org/articles/lifestyle/10-tips-for-get-a-good-nights-sleep-without-pills.html
Δημοσ.
Eίναι φοιτητές(όπως κι εγώ) με τη μόνη διαφορά οτι είναι πρωτοετείς και εγώ στο πτυχίο.Και όπως καταλαβαίνεις τα έχουν όλα γραμμένα στα @@ τους και συμπεριφέρονται χειρότερα από ζώα.Τους μίλησα 2-3 φορές ευγενικά αλλά μετά έγιναν και εκδικητικοί επειδή "τους την είπα" κι έκαναν περισσότερη φασαρία.Η αστυνομία έρχεται μόνο εαν βάζουν μουσική τέρμα μου είπαν όταν τους πήρα τηλέφωνο.Οι φωνές,οι θόρυβοι από αντικείμενα που πέφτουν και σέρνονται και οι ηλεκτρικές σκούπες στις 3.30 τα ξημερώματα(για να καθαρίσουν μετά το πάρτυ) δεν διαταράσσουν την κοινή ησυχία για την ΕΛΑΣ.Μ'αρέσει που μετακόμισα για καλύτερα....

Θα σου πω ενα κολπο δοκιμασμενο για να ηρεμησουν.Την ωρα που κοιμουνται κανε και εσυ φασαρια.Αν δεν εισαι σπιτι εκεινη την ωρα ασε ραδιοφωνο,τηλεοραση στο φουλ.Οταν μεινουν και αυτοι αυπνοι θα ηρεμησουν.Το εχω κανει και ειχε πληρη επιτυχια

Δημοσ.
;2176137'']Παρεμπιπτοντως... ο Praetorianos δεν μας έκανε update. Παίζει να κοιμάται από χθες.

:-DΜπα εδώ είμαι απλά, τελικά μετά από 33 ώρες κοιμήθηκα σαν τούβλο για κανα 8ωρο.. Τώρα την πέφτω από τη 1 και περιμέέένω να κοιμηθώ. Πάντως thanx για τις συμβουλές ακολούθησα τις περισσότερες και προς το παρόν με πιάνουν.. λίγο :-)

Δημοσ.

btw έρευνα στην αμερική δείχνει πως όσοι κοιμούνται απο 6,5 ως 7,5 ώρες ζουν περισσότερο, αντίθετα με όσους κοιμούνται περισσότερο απο αυτό το χρονικό διάστημα ή λιγότερο.

Δημοσ.
Θα σου πω ενα κολπο δοκιμασμενο για να ηρεμησουν.Την ωρα που κοιμουνται κανε και εσυ φασαρια.Αν δεν εισαι σπιτι εκεινη την ωρα ασε ραδιοφωνο,τηλεοραση στο φουλ.Οταν μεινουν και αυτοι αυπνοι θα ηρεμησουν.Το εχω κανει και ειχε πληρη επιτυχια

Ναι το θέμα είναι ότι αυτοί είναι οι αποπάνω.Η δίπλα μου είναι μια κοπελίτσα που είναι ήσυχη κ σωστή.Πως να βάλω εγώ τώρα ραδιόφωνο τηλεόραση τέρμα χωρίς να την ενοχλώ?Λες?Να μεταφέρω τα ηχεία του υπολογιστή στο υπνοδωμάτιο που είναι κάτω από το δικό τους κ να τα χώσω τέρμα το πρώι που φεύγω για την σχολή?:devil: Αυτοί κοιμούνται του καλού καιρού εκείνη την ώρα.

Δημοσ.

Για τον τυπο που εχει πρόβλημα με τους φοιτητες:

βγάλε όλα τα ρούχα σου και μείνε μόνο με τα παπούτσια (κατα προτίμηση Dr. Martens 1460) δέσε στο λαιμο ενα σεντόνι (εναλλακτικά, αν ντρέπεσαι μη σου δουν τον παπαγάλο, μείνε με το σώβρακο-άσπρο όμως) και κρατα ενα κουζινομαχαιρο (το μεγάλο) ή αν έχεις ματσέτα (kukri ακόμα καλύτερα). Χτύπα τους με γροθιά την πόρτα τα χαράματα, οταν τελειωσουν το σκουπισμα. Μολις ανοιξουν, αμίλητος και αγελαστος με άγριο βλέμμα κάνε την κλασικη κινηση χραααατσ στο λαιμο σου (με την αναποδη του μαχαιριου ομως μην κανεις καμια μαλακια) μετά φύγε αργά αργά (απο τις σκάλες).

Αυτά. Μην ξεχάσεις να τους βοηθήσεις στη μετακόμιση.

Για όσους έχουν αυπνίες:

Το αγριο σεξ πριν τον υπνο χαλαρωνει. Εναλλακτικά, τραβήξτε μια παχιά (έντονα ομως οχι χλιαρά). Θα κοιμηθητε σαν πουλάκια.

Δημοσ.

τις νύχτες μου έχουν πεί οτι είμαι καθιστός στο κρεβάτι και κοιμάμαι...μου μιλάνε και δεν απαντώ προφανώς. επίσης κοιμάμαι πολύ συχνά με τα μάτια ανοιχτά! ξέρει κανέις πως μπορώ να το αποφύγω?

Δημοσ.

Τα ματια εννοείς ορθάνοιχτα; Είναι ξηροφθαλμία. Κι εγώ το παθαίνω, αλλά λίγο ανοιχτα. Μερικες φορες ξεραινονται και με πονανε το πρωι. Εχω ρωτήσει οφθαλμίατρο, αλλα δε γινεται τίποτα μου είπε, δυστυχώς. Το μόνο που μπορείς, είναι να πάρεις φυσικα δάκρυα απο το φαρμακείο σε πηχτή μορφή και να ρίξεις για να υγρανθούν τα μάτια σου.

Δημοσ.

τις περισσότερες φορές είναι λίγο ανοιχτά και φαίνεται μόνο το άσπρο.

άλλες φορές είναι ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ. με εχουν βγάλει και φωτό και δεν το πίστευα!

Δημοσ.

Εχω δει πεθαμενο με ανοιχτα ματια και ημουν σχετικα ηρεμος...

Οταν ειδα ανθρωπο να κοιμαται με το ματι γαριδα, παγωσα... :fear: (παραμιλουσε κιολας).

Πολυ κρυο πραγμα. Και δεν ηταν η προσωπικη μου αντιδραση αλλα και ολων των αλλων. (στο στρατο)

Καλα κανεις και το ψαχνεις

αν και αμφιβαλλω να βρεις λυση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...