kabamaru21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Αυτα ειναι φαρμακα? Μπορει να ειναι και τα αιτια μερικες φορες... τι λες... σε πρόσφατο προβλημα εβαλα μεσα το farcry 2 και με πειρε ο υπνος σαν πουλακι.
VAssassin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 τι λες... σε πρόσφατο προβλημα εβαλα μεσα το farcry 2 και με πειρε ο υπνος σαν πουλακι. Αν ειναι ετσι οκ. Μπορεις να δοκιμασεις και Assassin's Creed:p:p
john2gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Αυτα ειναι φαρμακα? Μπορει να ειναι και τα αιτια μερικες φορες... Βάλε ένα speed-demo, πάρε την κουβερτούλα και ξάπλωσε. Έτσι όπως τρέχουν θα ζαλιστείς και θα σε πάρει ο ύπνος
pixies451 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 παιδια, οταν λετε για αυπνια, για ποσες ωρες μιλαμε? εγω εχω συνηθισει μολις πεφτω στο κρεββατι να προγραμματιζω στο μυαλο μου τι εχω να κανω αυριο και αμα προσπαθησω να μη το κανω αυτο τοσο επανερχεται στη σκεψη μου και δε μπορω να την αδειασω για να με παρει ο υπνος. ετσι χανω μια πολυτιμη ωρα υπνου περιπου.
Praetorianos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 παιδια, οταν λετε για αυπνια, για ποσες ωρες μιλαμε? εγω εχω συνηθισει μολις πεφτω στο κρεββατι να προγραμματιζω στο μυαλο μου τι εχω να κανω αυριο και αμα προσπαθησω να μη το κανω αυτο τοσο επανερχεται στη σκεψη μου και δε μπορω να την αδειασω για να με παρει ο υπνος. ετσι χανω μια πολυτιμη ωρα υπνου περιπου. Άμα ήταν να χάνω μόνο μια ώρα ύπνου δεν θα το ανέφερα καθόλου το θέμα. Ευτυχώς έχει σταματήσει τώρα τελευταία το φαινόμενο και με πιάνει μόνο αν αποσυγχρονίσω το βιολογικό ρολόι (εξεταστική πχ). Πριν από μια βδομάδα έπεσα να κοιμηθώ στις 00:30 γιατί έγραφα την άλλη μέρα και τελικά με πήρε ο ύπνος 5 παρά. Μετά την εξεταστική ελπίζω να επανέρθω σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Πάντως διαπίστωσα ότι σοκολάτα, τσάι και μερικά άλλα καταπραϋντικά ροφήματα εντείνουν το πρόβλημα αντί να βοηθούν.
pixies451 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) ναι, ειδικα το ζεστο γαλα αμα σου πεσει βαρυ χειροτερευει την κατασταση Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2010 από pixies451
Freakster Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Άμα ήταν να χάνω μόνο μια ώρα ύπνου δεν θα το ανέφερα καθόλου το θέμα. Ευτυχώς έχει σταματήσει τώρα τελευταία το φαινόμενο και με πιάνει μόνο αν αποσυγχρονίσω το βιολογικό ρολόι (εξεταστική πχ). Πριν από μια βδομάδα έπεσα να κοιμηθώ στις 00:30 γιατί έγραφα την άλλη μέρα και τελικά με πήρε ο ύπνος 5 παρά. Μετά την εξεταστική ελπίζω να επανέρθω σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Πάντως διαπίστωσα ότι σοκολάτα, τσάι και μερικά άλλα καταπραϋντικά ροφήματα εντείνουν το πρόβλημα αντί να βοηθούν. Σοκολάτα και τσάι σίγουρα, αφού λειτουργούν ως διεγερτικά.. Λίγο διάβασμα on bed με λίγο χαμομήλι κάτι κάνει.. Επίσης μια ώρα πριν, χαμηλώνετε τα φώτα και κλείνετε πισι και τιβι (έχει αποδειχτεί ότι ο υψηλός φωτισμός μπλοκάρει τον ύπνο όπως και η ακτινοβολία από τις οθόνες, θα ψάξω να βρω και το λινκ)
XronisR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Απλη και καλη λυση:Παρε πληκτρολογιο/ποντικι στο κρεβατι και παιξε κανα game η ξαπλωσε και βαλε καμια ταινια να δεις...Δεν υπαρχει περιπτωση σε παιρνει ο υπνος..Η διαβασε κανα βιβλιο στο κρεβατι..Παρε κανενα του Λυκειου..Θυμαμαι με αυτα μεσα σε 10λεπτα ειχα βγει οff...
glitsa Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Η διαβασε κανα βιβλιο στο κρεβατι..Παρε κανενα του Λυκειου..Θυμαμαι με αυτα μεσα σε 10λεπτα ειχα βγει οff...η καλυτερη δουλεια!!για ποτε το ανοιγεις για ποτε ξεραίνεσαι...αλλο πραγμα
Freakster Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Απλη και καλη λυση:Παρε πληκτρολογιο/ποντικι στο κρεβατι και παιξε κανα game η ξαπλωσε και βαλε καμια ταινια να δεις...Δεν υπαρχει περιπτωση σε παιρνει ο υπνος.. ΒΥ Joene Hendry NEW YORK (Reuters Health) - People who spend more pre-bedtime hours using the Internet or watching television are more likely to report that they don't get enough sleep, even though they sleep almost as long as people who spend fewer pre-bedtime hours in front of a computer or television screen, survey findings show. "While many people use electronic media, such as the Internet, it should be noted that the longer media use before sleep can trigger (self-perceived) insufficient sleep," lead researcher Dr. Nakamori Suganuma, of Osaka University, Japan, told Reuters Health. He and colleagues obtained data on self-perceived sleep problems and the use of electronic media prior to bedtime from a total of 5,875 Japanese respondents to two separate Internet-based surveys. Their findings are published in the journal Sleep and Biological Rhythms. Nearly half of the respondents associated their lack of sleep with electronic media use before bedtime. Those reporting longer electronic media use were also more likely to report insufficient sleep. Overall, 29 percent of light users (less than 1.5 hours) listed electronic media use as a possible cause of their insufficient sleep. By comparison, 40 percent of medium users (1.5 to 3 hours) and 54 percent of heavy users (more than 3 hours) said the same. However, longer Internet and television use before bedtime did not correlate with less actual sleep. While heavy users averaged about 3 more hours in front of computer or television screens than light users, the heavy users averaged only about 12 minutes less pre-workday sleep time than light users. Notably, Suganuma said, "Internet use affected self-perceived insufficient sleep more than TV watching...not only in younger Internet users but also in middle-aged or aged Internet users." Up to 38 percent of the respondents listed accessing the Internet far into the night as a possible cause for their sleep disturbance, while about 25 percent said watching television far into the night caused their sleep problems. The findings suggest that while heavy computer and television use before bedtime has a small effect on sleep duration, it may have a more significant effect on "sleep demand and sleep quality," Suganuma notes. SOURCE: Sleep and Biological Rhythms, July 2007 http://www.reuters.com/article/healthNews/idUSKRA37754320070823 Άλλη συμβουλή.. Να γυρνάτε το στρώμα κάθε μερικούς μήνες.. btw πρέπει να γράψω την ιστορία της ζωής μου για να με αφήσει το antigreeklish φίλτρο να ποστάρω; ίλεεεεεεοςς
arxaggelos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Πάντως διαπίστωσα ότι σοκολάτα, τσάι και μερικά άλλα καταπραϋντικά ροφήματα εντείνουν το πρόβλημα αντί να βοηθούν. Σοκολάτα και τσάι σίγουρα, αφού λειτουργούν ως διεγερτικά Ναι ρε μαν, όχι τσάι, είναι χειρότερο από τον καφέ γιατί οι διεγερτικές ουσίες του (τεϊνες) απεευθερώνονται σταδιακά στον οργανισμό (=είσαι τσίτα όλη νύχτα) ενώ ο καφές σε τεντώνει μια κι έξω και μετά ξαναπέφτεις. Καλύτερα χαμομήλι ή κάποιο άλλο ζεστό βότανο, που δεν περιέχει τσάι (ιβίσκος, φλαμούρι, κλπ). Δοκίμασε επίσης Quiet Life από το φαρμακείο, είναι παστίλιες με βαση βαλεριάνα και πασιφλόρα. Δεν είναι φάρμακο, στην καλύτερη με τρεις παστίλιες θα κοιμηθείς και στην χειρότερη δεν θα σου κάνουν απολύτως τιποτε. Τελος, κλείσε ΟΛΑ τα πατζούρια κλπ γιατί ακόμη και μια ακτίνα ήλιου ή φεγγαριού πάνω στο δέρμα σου σχετίζεται με διαταραχές ύπνου, ορισμένοι οργανισμοί επηρρεάζονται με το παραμικρό. Και κόψε το διπλό γυρόπιτο μετά τις 21:00....
dali13gr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 @Freakster Το quote ισχύει 100%. Τουλάχιστον για μένα, που όταν είμαι πολύ ώρα μπροστά στον υπολογιστή πριν κοιμηθώ, παρόλο που κοιμάμαι αρκετές ώρες, ξυπνάω κομμάτια.
astirpal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Mετα απο ενα διαστημα καλου υπνου, αντε παλι απτην αρχη. Και αντε κ πας σε γιατρο, δε θα πρεπει να σε στειλει για τπτ εξετασεις μηπως το προβλημα εγινε οργανικο?Γτ αμα ειναι του μυαλου παιχνιδια παει στο καλο καπως θα ξεπεραστει.
11demian111 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 εμενα με ενα μισαωρο hollywood undead,evanescence και linkin park με παιρνει στα σιγουρα,ουτε τα ακουστικα δεν βγαζω
stefa_1 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Και γω πριν απο λιγο καιρο ειχα αυτο το προβλημα.Τι τρεξιμο δοκιμασα,τι ποδηλασια και γυμναστικη ολα αυτα σε μια μερα τιποτα.Χαμομηλι-->Τιποτα επισης. Το μονο που με βοηθησε ηταν το live broadcast του ΣΚΑΙ (Κοιμαμαι παντα χωρις τηλεοραση) και στη συνεχεια απλα εκοψα γυμναστικες και τετοια μετα τις 7 το απογευμα.Επισης επειδη ειχα τον φοβο οτι δεν θα κοιμηθω , περιμενα μεχρι να λυποθυμησω απο την κουραση μπροστα απο το PC.Τελικα αυτο ηταν λαθος και ειχε ως αποτελεσμα να με πιανει υπερενταση.Επισης καλο ειναι αν σας απασχολησει κατι καλυτερα να το σκεφτειτε πριν παει βραδυ.Εμενα μια τετοια κατασταση με κρατησε ξυπνητο απο τις 3 τα ξημερωματα μεχρι τις 7 τα χαραματα. Τωρα ειμαι μπορω να πω ενταξει ευτυχως.Αν με ξαναπιασει θα καταφυγω κατευεθειαν στην Βαλεριανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις