eSATA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Τι ώρα ξυπνάς τι ώρα ξαπλώνεις; μετά τις 11.30 ξαπλώνω και ξυπνάω 6.30 αναγκαστικά Ειδικά αυτή την περίοδο πολλοί έχουμε αυπνίες λόγω και της αλλαγής του καιρού. 20 βαθμοί Γενάρη μήνα, πέφτεις στο κρεβάτι και ιδρώνεις! Για τσέκαρε μήπως είναι αυτό.Ακριβώς την ίδια "αυπνία" έχω κι εγώ τελευταία. Αλλά έχω βρεί τους λόγους. και τους προηγούμενους μήνες που δεν είχε τόσο ζέστη τα ίδια... Αν και τώρα με τη ζέστη έχει παραγίνει το κακό Η δική μου εξήγηση, αν μπορώ να το εξηγήσω είναι ότι κάθεσαι πολλές ώρες μπροστά στο pc. Δοκίμασε να ελαττώσεις στο μισό τον χρόνο ανά 24ωρο και αντί να κάτσεις στο pc, 2-3 πριν κοιμηθείς κάνε κάτι άλλο, διάβασμα (όχι σχολικά), μουσική κτλΓενικά, και αφού λες ότι είσαι γ λυκείου είναι φυσιολογικό εν μέρει. Δοκίμασε αυτό που σου λέω, αν δεν πιάσει ψάξε κάτι άλλο. Έτσι κι αλλιώς δε προλαβαίνω να κάθομαι με τις ώρες στο PC. Καθημερινές κάθομαι το πολύ μια το βράδυ μετά τις 11, και ότι προκύψει μετά... Παιδιά μην το ψάχνετε, είναι η ζέστη. Γίνεσαι μούσκεμα και ως γνωστών η υψηλή θερμοκρασία επιβαρύνει τον ύπνο.... Το ίδιο έχω πάθει και εγώ... Αυτό με τον υπολογιστή έχει βάση. Γενικώς το πισί (αν δεν κάνεις κάτι που πραγματικά σε κουράζει ώστε να σου φέρνει υπνηλία), λόγω φωτεινής οθόνης και τα σχετικά σε βγάζει από το mood ύπνου. Μπορείς επίσης να αρχίσεις να χαμηλώνεις σταδιακά τα φώτα μερικές ώρες πριν πας για ύπνο και αν, τελικά, κάθεσαι στο πισί, να χαμηλώνεις όσο πάει τη φωτεινότητα της οθόνης το βράδυ. Επίσης, στη Γ Λυκείου το καλύτερο πράγμα για να κοιμάμαι ήταν η πρώτη παράγραφος οποιουδήποτε κεφαλαίου οποιουδήποτε ενδοσχολικού βιβλίου. Βέβαια είναι θέμα ανθρώπου αυτό. Σε άλλους η προοπτική των πανελληνίων προκαλεί αϋπνίες, εγώ τότε έριξα τους καλύτερους ύπνους της ζωής μου. Σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω αυτό με τα μισητά ενδοσχολικά. Αν και δε νομίζω να βρω την όρεξη να κάνω κάτι τέτοιο.
o_magazatoras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 ...και άδειασε το p.m.box σου,τίγκαρε...
VitamineQ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 μη ξεχνάμε και τη λύση της μαριχουάνας που είναι ότι πρέπει για την καταπολέμηση της αϋπνίας .
o_magazatoras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Μαλακίες,ό,τι χειρώτερο για τον ύπνο.
eSATA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 ...και άδειασε το p.m.box σου,τίγκαρε... άδειασε... μη ξεχνάμε και τη λύση της μαριχουάνας που είναι ότι πρέπει για την καταπολέμηση της αϋπνίας . οι γιατροί άλλα λένε Καλά εντάξει μπορεί να κάνει δουλειά αυτό. ΑΛΛΑ καθημερινά? Στο σπίτι με τους γονείς? Δύσκολο φίλε μου.
o_magazatoras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 οι γιατροί άλλα λένε Οι γιατροί δεν πίνουνε διεγερτικά,αλλά αλκάλια...
VitamineQ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 i know για πλάκα το είπα απλά είναι μια ακόμη χρήση του φυτού εκτός των άλλων, και μιας και είναι και ontopic το είπα
eSATA Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 i know για πλάκα το είπα απλά είναι μια ακόμη χρήση του φυτού εκτός των άλλων, και μιας και είναι και ontopic το είπα έχει ξανά ειπωθεί πάντως. Ευχαριστούμε. Επίσης, τα ποστ του washcloud. Περίμενα κάποιος να το αναφέρει νωρίτερα αυτό.
o_magazatoras Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 άδειασε... Καλά εντάξει μπορεί να κάνει δουλειά αυτό. ΑΛΛΑ καθημερινά? Στο σπίτι με τους γονείς? Δύσκολο φίλε μου. Μην ακούς μαλακίες,θα χαλάσεις το τρίτο σου μάτι.Θα σου ζαρώσει η τρύπα και θα χάσει την ευλυγισία της. Μετά,για φαντάσου ένα σαμάρι πάνω σου να σε βοηθάει να κουβαλάς το φορτίο;Δεν θάταν καλύτερα ασέλωτος;Και χωρίς κανένα βάρος; Τέλος πάντων,η THC είναι ισχυρό διεγερτικό,καμία σχέση με τα υπναγωγά-υπνωτικά (τα οποία btw είναι αρκούντως αποφευκταία στην ηλικία/κατάσταση που είσαι τώρα). Κοίτα να δείξεις στο κόσμο πόσο "καλός" είσαι,να περάσεις στις γαμωεξετάσεις που σε θέλουν,ανέβα ένα ακαδημαϊκό σκαλί και μετά θάρθουν όλα,μη συνηθίζεις παπαριές από τώρα...
freedubus Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Ο free έλεγε αν τη πίνεις... Eρωτικές περιπτύξεις παντός είδους έλεγα. 'Οντως ο μπάφος δε λέει πρίν τον ύπνο, εκτός αν βλέπεις βαρετή ταινία αλλά και πάλι, γιατί αναγκαστικά θα ξυπνήσεις για να φάς κάτι (το σύμπαν συνήθως).
pappous_soulis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Εμένα οι υπαρξιακές σκέψεις με ζαλίζουν αρκετά για να με πάρει ο ύπνος. Ηρεμιστικά δε βοηθούν. Βοηθάει όμως να περάσω μιή με μία ώρα στον υπολογιστή με ένα αερόθερμο στο φουλ μισό μέτρο από τα πόδια μου (σε σημείο να τσουρουφλίζονται οι τρίχες δηλαδή). Με την προϋπόθεση όμως να πας κατ' ευθείαν στο κρεβάτι μετά. Πρόσφατα δοκίμασα και το αερόθερμο-στη-μούρη-την-ώρα-που-κοιμάμαι, πολύ καλό αν μπορεί να είναι κάποιος εκεί γύρω για να το κλείσει μετά. Καλά το'χα καταλάβει. Καψούρης ο ηλεκτρολόγος... Επίσης, στη Γ Λυκείου το καλύτερο πράγμα για να κοιμάμαι ήταν η πρώτη παράγραφος οποιουδήποτε κεφαλαίου οποιουδήποτε ενδοσχολικού βιβλίου. Βέβαια είναι θέμα ανθρώπου αυτό. Σε άλλους η προοπτική των πανελληνίων προκαλεί αϋπνίες, εγώ τότε έριξα τους καλύτερους ύπνους της ζωής μου. Επιβεβαιώνω. Η ιδέα του να κρατάς ένα ενδοσχολικό βιβλίο μεταμεσονύχτια φαντάζει τρομοκακτική, αλλά δουλεύει. (δοκιμασμένα πράγματα)
little loulou Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 φωτια στις πανελλαδικες,τα πισι,τις υπαρξιακες σκεψεις και τη φουντα!
washcloud Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Επίσης, τα ποστ του washcloud. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3093687&postcount=424 αποφάσισε
Προτεινόμενες αναρτήσεις