therock Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μετρανε?Τι παραπανω εχουν να προσφερουν απο τους καλωδιωμενους φορτιστες κινητων? http://www.9volto.gr/menu/index.php?target=products&mode=view&product_id=1946 Βρηκα των παραπανω για το μοντελο που με ενδιαφερει.
therock Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Εγω βασικα ψαχνω κατι στο οποιο μπορω να αφαιρω την μπαταρια απο το κινητο μου και να χρησιμοποιο εναν επιτραπεζειο φορτιστη ο οποιος θα φορτιζει απευθειας την μπαρια.Το κινητο δεν θελω να περνει καθολου μερος στην ολη διαδικασια. Δεν υπαρχει κατι τετοιο,δεν μπορει?
babis-x Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Εγω βασικα ψαχνω κατι στο οποιο μπορω να αφαιρω την μπαταρια απο το κινητο μου και να χρησιμοποιο εναν επιτραπεζειο φορτιστη ο οποιος θα φορτιζει απευθειας την μπαρια.Το κινητο δεν θελω να περνει καθολου μερος στην ολη διαδικασια. Δεν υπαρχει κατι τετοιο,δεν μπορει? Αχ τι μου θύμισες Πρίν από καμμιά 10ετια και βάλε υπήρχε μιά βάση της ericsson, όπου φόρτιζες την 1η μπαταρία στο πίσω μέρος (μόνη της) και μπροστά τοποθετούσες το κινητο για φόρτιση της 2ης μπαταρίας
babis-x Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 τι γιναν αυτα τα αξεσουαρ τωρα,πεθαναν? Η μόνη εξήγηση που σκέπτομαι είναι η εξής: μια φορά και έναν καιρό οι μπαταρίες ήταν Nicad. και με τα τηλέφωνα της εποχής με το ζόρι έβγαζαν 12 ώρες λειτουργίας. Τώρα 'εχουν διάρκεια σχεδόν μια εβδομάδα....
therock Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2008 Εμενα παλι βγαζουν 3 μερες τοπ,και το ερωτημα παραμενει.Που μπορουμε να βρουμε τετοιες βασεις?
arkon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 τι γιναν αυτα τα αξεσουαρ τωρα,πεθαναν? Κεφι να εχεις να ψαξεις και θα βρεις αρκετα καλουδια σε ελληνικα site αλλα προπαντον στο ebay.:-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.