Προς το περιεχόμενο

WD 640gb 16mb or Seagate 500gb 32mb

darknemus01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το διλλημα μου φαινεται στον τιτλο...WD 640gb 16mb ή Seagate 500gb 32mb

Τα χρηματα δεν ειναι το προβλημα και ο αποθηκευτικος χωρος δεν θα μου ειναι αχρηστος,θελω να ειναι γρηγορος αλλά το κυριοτερο ποιοτικος και αξιόπιστος,ακούω απόψεις:-)

Υ.Γ. θα παρω 2 δισκους οποιους και να επιλεξω

Δημοσ.

O WD ειναι πιο γρήγορος (2 platters vs. 3 του Seagate). Τώρα περι αξιοπιστίας, ας πούμε πως η 7200.11 σειρά της Seagate δε σκίζει σε αυτό το τομέα (μιλώ απο προσωπική εμπειρία).

Δημοσ.

απο προσωπικη (και οχι μονο ) εμπειρια, θεωρω τους wd τους πιο αξιοπιστους δισκους ποτε δεν είχα προβλημα. Ενώ με κατι maxtor kai seagate κ εγω αλλα και φιλοι ειχαμε διαφορα

Δημοσ.

χμμ μαλιστα, και εγω παντα wd αγοραζα αλλα τα 32mb με ειχαν δελεασει στους καινουργιους seagate, γι αυτο και η συγκεκριμενη απορια

Δημοσ.

τα πάντα σχετικά είναι...εγώ όλα αυτά τα χρόνια έχω μόνο seagate και ουδέποτε είχα πρόβλημα...έχω το δίσκο με τα 32 mb cache και είμαι πολύ ευχαριστημένος ...το μόνο ίσως μειονέκτημα είναι ότι κάνει λίγο θόρυβο κατά το boot των windows.Πάντως και οι 2 εταιρίες είναι καλές και έχουν και καλή εγγύηση

Δημοσ.

τα 32 δεν εχουν καμια διαφορα στην τελικη ταχυτητα...επισης φιλε εγω εχω τον 640 και παει ΣΦΑΙΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ . Επισης πολυ ποιο αξιοπιστος . η seagate εβγαλε καλους αλλα οχι τοσο αξιοπιστους δισκους... Εχω το μοντελο με τα 32 Mb . Δυστηχως τον αλλαξα μια φορα στην εγγυηση αλλα και αυτος...(καινουριος ηταν οχι refurbised) δυστηχως εχει εμφανισει bad sectors .Απο την αλλη 5 wd που εχω 2x 200 , 2 x 250 ,1x 160 τοσα χρονια τωρα ειναι σε αριστη υγεια.

Να πω οτι ο 640 που πηρα ηταν χτυπημενος ο πρωτος και εγινε αμεση αλλαγη απο e-shop ο καινουριος ειναι απισαστος .Θα παρω και δευτερο συντομα.Δεν περιμενα τοση ταχυτητα τοσο αθορυβη λειτουργια αλλα και τετοια θερμικη συμπερηφορα.

Προτεινω ανεπιφυλακτα wd 640 ειναι πιστευω οτι καλυτερο κυκλοφορει. Εαν σονυ και καλα θελεις αξιοπιστια και ταχυτητα η λυση ειναι μια wd abys 500gb 5 χρ εγγυηση και mtbf 1,2 εκ ωρες....

Δημοσ.

O wd 640 gb ειναι πιο γρηγορος απο τον seagate λογω μεγαλυτερης πυκνοτητας platter, παρολο που εχει λιγοτερη cache.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...