Προς το περιεχόμενο

Απίστευτη ταλαιπωρία με ΕΛ.ΤΑ.

kosmasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Η δική μου ιστορία αφορά τα ΕΛ.ΤΑ. που πάνε απο το κακό προς το χειρότερο. Διαμένω στην Κώ - Δωδ/σου

Εβαλα λοιπόν αγγελία εδώ στο forum http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=236386&highlight=E6750 εναν επεξεργαστή για σταθερό υπολογιστή. Μεσα σε 2 ημέρες βρέθηκε αγοραστής απο την Κρήτη ( ο χρήστης στο insomnia DaRk_Houtigno ) , οπου συμφωνήσαμε η τιμή του να είναι 120 ευρώ. Αποφασίζω λοιπόν να εμπιστευτώ τα ΕΛ.ΤΑ. και οχι κάποια ταχυμεταφορική για να στείλω το πακέτο με αντικαταβολή στην Κρήτη. Στις 07-02-2008 συσκευάζω και στέλνω το δεματάκι με αριθμό κατάθεσης CD125737236GR στο Ηράκλειο Κρήτης , ΤΚ 71409. Ενημερώνω τηλεφωνικά τον αγοραστή οτι το έχω στείλει. Στης 11-02-2008 το δεματάκι παραλαμβάνεται απο τον αγοραστή οπότε η επιταγή πρέπει να γυρίσει πίσω στην Κώ , ώστε να λάβω τα χρήματά μου.

Εχουν περάσει 3μήνες και 20 μέρες , έχω κάνει 2 αιτήσεις αναζητήσεως , έχω υπογράψει μια υπεύθυνη δήλωση οτι ποτέ δεν έχω παραλάβει το ποσό των 120 ευρώ απο την εν λόγω συναλλαγή και ακόμα περιμένω να πάρω τα χρήματα που μου ανήκουν. Μόνο υπογράφω και φεύγω απο τα ΕΛ.ΤΑ. Αυτή η γραφειοκρατία και η οκνυρία σε τέτοιες υπηρεσίες είναι απίστευτη. Μπροστά μου υπάλληλος των ΕΛ.ΤΑ. εξυπηρετικότατος τηλεφωνεί στο αρμόδιο ΕΛ.ΤΑ Ηρακλείου να δεί τι γίνεται και μόνο ξύλο που δεν έφαγε.

Καταγγέλεται λοιπόν η αυθέρετη αυτή καθηστέρηση των χρημάτων που δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται. Εχω κάνει δεκάδες τηλεφωνήματα και συνέχεια λένε το ίδιο πράγμα. “Περίπου 15 μέρες κάνει να ξαναεκδοθεί κύριε η επιταγή σας”

Τι να πώ , τα κρατάνε μπας και τοκιστούν ?

Καμοιά ιδεά ρε guys ? Να κινηθώ δικαστηκά με αποζημιώσεις κλπ ? :X

Η καταγγελία έχει κοινοποιηθεί και στο newinka.com ;)

Δημοσ.

Μάλλον σου έτυχε.

Έχω στείλει πολλές φορές και έχω παραγγείλει επίσης πολλές φορές με αντικαταβολή ή και απλά δέματα με ΕΛΤΑ.

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

Μάλιστα τα ΕΛΤΑ ήταν καλύτερα από courier.

Με courier μπορεί το δέμα να φτάνει σε 2 μέρες ενώ με ΕΛΤΑ σε 3-4. αλλά λόγω λιγιστηρίου τα courier μου έδιναν τα χρήματα μετά από ένα μήνα, ενώ με ΕΛΤΑ σε 2-3 μέρες αφού λάμβανε ο παραλήπτης το δέμα είχα τα χρήματα στο χέρι.

Έχω κάνει παραγγελία μέχρι και 750 ευρώ, και έχω στείλει δέμα αξίας άνω των 150 ευρώ. Δεν υπήρξε πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...