Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με καινούργιο Acer/Vista

Georgios50

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα στις 24 Μαίου 2008 έναν Acer Aspire 5920G-5A4G25Mi με Windows Vista Home Premium OEMAct.

Επέλεξα Ελληνικά Vista.

Μετά την εγκατάσταση των Vista και Office και το update τους προσπάθησα EASY TRANSFER από το παλιό μου laptop.

Δεν πέτυχε διότι το παλιό έτρεχε σε άλλη γλώσσα (Αγγλικά XP)

Δεν υπήρχε προειδοποίηση ότι αν επιλεγεί η μία γλώσσα στα Vista δεν μπορεί αργότερα να αλλάξει.

Δεν υπήρχε προειδοποίηση ότι για το EASY TRANSFER απαιτείται Vista και XP να τρέχουν στην ίδια γλώσσα.

Η μεταφορά των μηνυμάτων, των διευθύνσεων, των ρυθμίσεων και των κωδικών από τον παλιό στον νέο είναι απαραίτητη για να συνεχίσω την εργασία μου.

Δημοσ.

Τηλεφωνώντας στην Acer μου ζήτησαν 72 ευρώ να μου επανεγκαταστήσουν τα Αγγλικά....

Ποιος μπορεί να είναι σίγουρος ότι η παράλειψη τόσο σημαντικής προειδοποίησης έγινε τυχαία;;;;

Δημοσ.
Αγόρασα στις 24 Μαίου 2008 έναν Acer Aspire 5920G-5A4G25Mi με Windows Vista Home Premium OEMAct.

Επέλεξα Ελληνικά Vista.

Μετά την εγκατάσταση των Vista και Office και το update τους προσπάθησα EASY TRANSFER από το παλιό μου laptop.

Δεν πέτυχε διότι το παλιό έτρεχε σε άλλη γλώσσα (Αγγλικά XP)

Δεν υπήρχε προειδοποίηση ότι αν επιλεγεί η μία γλώσσα στα Vista δεν μπορεί αργότερα να αλλάξει.

Δεν υπήρχε προειδοποίηση ότι για το EASY TRANSFER απαιτείται Vista και XP να τρέχουν στην ίδια γλώσσα.

Η μεταφορά των μηνυμάτων, των διευθύνσεων, των ρυθμίσεων και των κωδικών από τον παλιό στον νέο είναι απαραίτητη για να συνεχίσω την εργασία μου.

Υπάρχει προειδοποίηση πριν την αρχική εγκατάσταση του λειτουργικού ότι αν εγκαταστήσεις το language pack που επέλεξες δεν μπορείς μετά να το αλλάξεις.

Δημοσ.

φίλε μου, την ιδια ημερομηνία αγόρασα τον ιδιο Η/Υ . την ίδια ημέρα πέρασα xp πάνω. εάν είναι ο ίδιος που λέμε στα 4 gb ram, ο υπολογιστής φυσαει. εάν το επιχειρήσεις θα βρείς π΄ροβλημα με τον ήχο, αλλά ψάξε λίγο τους σωστούς drivers για xp

Δημοσ.

Ρε παιδιά πήρα και εγώ πριν δυο εβδομάδες ένα υπολογιστή 5920g με 4 gb μνήμη και Τ9300 επεξεργαστή. Θα το ξέρετε σίγουρα. Όλα καλά αλλά μήπως μπορώ να περάσω τα Xp πάνω χωρίς να έχω πρόβλημα λειτουργίας μετά;

Δημοσ.
Υπάρχει προειδοποίηση πριν την αρχική εγκατάσταση του λειτουργικού ότι αν εγκαταστήσεις το language pack που επέλεξες δεν μπορείς μετά να το αλλάξεις.

Ακόμη και η επιλογή αποδοχής ή όχι των όρων χρήσης του λογισμικού (windows) και της συσκευής (acer) βρίσκονται μετά την επιλογή γλώσσας εγκατάστασης.

Δημοσ.

και εγω ειχα προβληματα αλλαξε λειτουργικο οσο για την υποστιριξη τησ εγγιησης η acer ειναι γτπ και εγω πηρα τηλ και μολις μοθ ειπαν να πληροσω απλα εκλεισα το τηλ στα μουτρα τησ καριολας ποθ το παιζει οτι ξερει και απο pc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...