m_dimitrisgr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Καταρχήν καλησπέρα σας! Εχω το εξής προβλημα: Έχω εγκαταστήσει σε win2003 server mySql server & php 5.2.6. Ωραία μέχρι εδώ. Έχω φτιάξει και μια βάση και ένα script που να πέρνει τα δεδομένα απο μία φόρμα και να τα περνάει στη βάση. Το προβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στη βάση μέσω του script...Username password είναι σωστά. Επίσης δοκίμασα και το Localhost και το όνομα του server πάλι τιποτά. Καμιά βοήθεια; Ευχαριστώ πολύ
lion2486 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2008 Μήπως χρειάζεται να απενερφοποιήσεις από τα servises το firewall?
m_dimitrisgr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 μπα δεν νομίζω γιατί μέσω του script ανοίγω την πόρτα όποτε δεν παίζει ρόλο το firewall
Maniakos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Tι error επιστρέφει η php; Δες το sample code που υπάρχει στο php documentation για να συνδεθείς σε βάση και κάνε το test σου με αυτό.
m_dimitrisgr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Μου βγάζει μια κενή λευκή οθόνη. Ενεργοποιώ από κάπου τα warning messages ώστε να μπορώ να τα βλέπω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.