Προς το περιεχόμενο

Θα μεινω 2 μηνες στο Νοσοκομειο & Θελω να αγορασω laptop ή ...

koulouri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..

Τον Σεπτεμβρη-Οκτωβρη μετα την εξεταστηκη θα μπω στο νοσοκομειο και θα πρεπει να μεινω για 2 μηνες πανω κατω..Οποτε δε θα παλευτει χωρις κατι που να εχει σχεση με το υπολογιστες!

Θελω για multimedia εφαρμογες : mp3 , ταινιες , και αν βρω ( σιγα μην εχει wireless )

κανα internet

σκεφτομαι για κατι τετοιο :

http://www.cowonamerica.com/products/cowon/q5w/

αλλιως αν ειναι να παρω laptop

να μπορω να παιζω και κανενα παιχνιδακι style Silent Hill

και κανενα αλλο παλιο ( που δ εχω παιξει ) χωρις πολλες απαιτησεις

γενικα δεν ειμια κανενας λεφτας :eek: και δε εχω ουτε θελω να δωσω πολλα λεφτα, :o

σκεφτομουν με τα λεφτα του καλοκαιριου

( που θα δουλεψω ) να κανω αναβαθμιση το desktop αλλα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα..

εχουμε 1 τριμηνο μπροστα και θελω να μαζεψω γνωμες και να κατασταλαξω

( + να ξερω ποσα θα πρεπει να εχω στο χερι ) :-)

Δημοσ.

Αν θες να παίζεις απαιτητικά παιχνίδια, πας πάνω από τα 1000 ευρώ.

Αν θες για όλες τις άλλες χρήσεις οποιοσδήποτε υπολογιστής σου κάνει. Κοίτα κατά προτίμηση να έχει αυτόνομη μνήμη για την κάρτα γραφικών και όχι shared.

Ίσως να σου φανεί χρήσιμη και μια σύνδεση ίντερνετ 3G. Και οι τρείς εταιρείες προσφέρουν συνδέσεις με ταχύτητες έως 7.5Mbps, χωρίς ογκοχρέωση με 50ευρώ.

Ξέρω ότι είναι ακριβά, αλλά νομίζω ότι όταν θα είσαι στο νοσοκομείο το 1.5 ευρώ την μέρα θα σου φαίνεται πολύ καλή τιμή για 24ώρες ίντερνετ.

Δημοσ.

πρωτα απ΄ολα περαστικα και καλο κουραγιο.

θα σου προτεινα να δεις το eee pc. αν του βαλεις 2gb μνημη και xp 8α μπορεις να παιξεις παλια παιχνιδια και ολα τα καλα emulators (mame,snes,n64,psone κτλ)ενω εχει και μεγαλυτερη οθονη και περισοτερες δυνατοτητες απο το cowon. eee pc με εξωτερικο δίσκο πιστευω ειναι η καλυτερη επιλογη.

Δημοσ.

περαστικα και καλο κουραγιο,παρε κανενα φτηνο λαπτοπ και θα εισαι μια χαρα,600-700ευρω του βαζεις και xp,την καρτα vga να κοιταξεις και θα παιζεις αρκετα παιχνιδια ,οχι φουλ γραφικα βεβαια,για ιντερνετ η πιο οικονομικη λυση ειναι με μια καρτα wind και ενα κινητο,που αν εχει και 3G ακομα καλυτερα 3.5 ευρω το μηνα αλλα σελιδες και msn μονο.

Δημοσ.

περαστικα και απο μενα για δες αυτο το http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907975 πιστευω ειναι καλη η τιμη του τωρα δν ξερω αν υπαρχουν σχετικα προβλημα με acer δν ειχα ποτε μ καλυτερα να σε ενημερωσει καποιος αλλος σχετικα(αν και γενικα οτι και να ναι το λαπτοπ ολο και καποιος θα βρεθει να σ πει και κατι) παντως πιστευω για τα λεφτα του ειναι καλη επιλογη

Δημοσ.

Ευχαριστω για τα περαστικα guys..

κανενα φθηνο φθηνο laptop ή κανενα eeePC με βλεπω να παιρνω γιατι αλλιως δε παλευται! :P

aaaaaa!!!!

νομιζω οτι δε μπορω να παρω μονο για 2 μηνες αυτο της wind..πρεπει να κανω συνδεσει για καμποσω καιρο..που μετα τους 2 μηνες θα μου ειναι αχρηστο :)

αλλα btw thanks

Δημοσ.

κοίτα το πσπ για μένα δεν είναι η καλύτερη λύση.. μικρή οθόνη..δεν έχει ραμ αρα οχι youtube και τα σχετικά..εχω και ξερω τί σου λέω είναι μεγάλος μπελάς..εγώ σου προτίνω ένα απο τα δύο Asus EEE PC 8G (499?),Packard Bell Easy Note XS (599?)οι κριτικές επιλέγουν το ΕΕΕ PC παντος..α!! και περαστικά ρε θηρίο..

Δημοσ.

ρε πολυ ακριβα αυτα τα eeePC τελικα..

wtf δηλαδη..

καλυτερα να παρω 1 απο εκεινα τα παλια τα TETRIS

και να κρατησω τα λεφτα για αναβαθμησω το desktop :Ρ

μαλλον για κανενα laptop των 600? που θα εχει και καποια παραπανω "δυναμη" και αν προλαβω μπορει να παρω 1 προσφορα απο 1 insomniaC

Δημοσ.

δεν κρατας τα χρηματα μηπως τα χρειαστεις για...φακελλακι ? αστειευομαι.

δεν ξερω τους λογους που μπαινεις νοσοκομειο, αλλα αν ξερεις εκ των προτερων σε ποιο νοσοκομειο θα μπεις και σε ποια πτερυγα, θα μπορουσες να δοκιμασεις με φορητο φιλου αν εχει καποιο ασυσρματο δυκτιο.

ετσι, ισως γλυτωσεις και τα χρηματα για ιντερνετ.

επισης υπολογισε και μια καρτα usb tv σε περιπτωση που δεν υπαρχει tv στο δωματιο.

Δημοσ.

Ωχ το ξεχασα αυτο για την TV..!

αλλα εχω pctv pinnacle αλλα δεν εχει βγαλει drivers για Vista :S

ξερω που θα ειμαι ( οχι δωματιο,οροφος κλπ )

Ευχαριστω για την συμβουλη!θα παρω το laptop του κολλητου μου και θα παω να ριξω μια ματια..

εν το μεταξυ το σπιτι μου με το νοσοκομειο απεχουν ~100μετρα

αλλα για λιγες μοιρες δεν εχουν οπτικη επαφη ( τι ειπα τωρα... )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...