Προς το περιεχόμενο

Θα μεινω 2 μηνες στο Νοσοκομειο & Θελω να αγορασω laptop ή ...

koulouri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PSP: και INTERNET έχει (wireless), και MP3, και ταινίες και πάνω απόλα GAMES (ειδικά εάν του περάσεις και CFW ~ 3.90m33-3)

~170 euro

Δημοσ.
PSP: και INTERNET έχει (wireless), και MP3, και ταινίες και πάνω απόλα GAMES (ειδικά εάν του περάσεις και CFW ~ 3.90m33-3)

~170 euro

Kαι εγώ για αυτό το είπα.:-)

Δημοσ.

Και το DS τα έχει αυτά και έχει και μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας... Μην αρχίσω να λέω για διασκεδαστικά games, θα προκύψει flame από το πουθενά..

Δημοσ.

Δυστυχώς ότι και να πάρεις το θέμα είναι πως θα το φορτώσεις υλικό και να σου μείνει και για μετά. Καλό και το psp κλπ αλλά σίγουρα ο σκληρός ενός φορητού πριν μπείς "μέσα" σίγουρα μπορεί να πάρει αρκετό υλικό. Για μένα μόνο με την τηλεόραση θα μπορέσεις να την παλέψεις.Για internet μόνο με wind κάρτα και λάπτοπ και λίγο πέδεμα στις ρυθμίσεις. Πάρε καμιά μικρή τηλεόραση και έλπιζε να σε θυμηθούν φίλοι και γνωστοί να έρχονται να σου κρατάνε συντροφιά.Τα πέρασα και τα ξέρω..ούτε λάπτοπ ουτε κονσόλες ούτε τπτ δε θα σε γεμίζουν εκέι μέσα. Σιδερένιος φίλε.

Δημοσ.

~170 euro

ετσι φιλε.καμια συμβουλη για ξεμπρικαρισμα ομως?B)

Δημοσ.
Και το DS τα έχει αυτά και έχει και μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας... Μην αρχίσω να λέω για διασκεδαστικά games, θα προκύψει flame από το πουθενά..

το ds δεν εχει ουτε ταινιες ουτε τραγουδια και για ιντερνετ θες ειδικη καρτα...

Δημοσ.
το ds δεν εχει ουτε ταινιες ουτε τραγουδια και για ιντερνετ θες ειδικη καρτα...
\

Eτσι λέω και εγώ...Ξεμπρικάρισμα δεν παίζει στο Σλιμ από όσο ξέρω.

Πάντως με 100 ευρώ χτυπάς PSP Fat με μεγάλη ''προίκα''.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...