Daimon Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 PSP: και INTERNET έχει (wireless), και MP3, και ταινίες και πάνω απόλα GAMES (ειδικά εάν του περάσεις και CFW ~ 3.90m33-3) ~170 euro
S2Katana Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 PSP: και INTERNET έχει (wireless), και MP3, και ταινίες και πάνω απόλα GAMES (ειδικά εάν του περάσεις και CFW ~ 3.90m33-3) ~170 euro Kαι εγώ για αυτό το είπα.
mits@kos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Και το DS τα έχει αυτά και έχει και μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας... Μην αρχίσω να λέω για διασκεδαστικά games, θα προκύψει flame από το πουθενά..
FISHERMAN Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δυστυχώς ότι και να πάρεις το θέμα είναι πως θα το φορτώσεις υλικό και να σου μείνει και για μετά. Καλό και το psp κλπ αλλά σίγουρα ο σκληρός ενός φορητού πριν μπείς "μέσα" σίγουρα μπορεί να πάρει αρκετό υλικό. Για μένα μόνο με την τηλεόραση θα μπορέσεις να την παλέψεις.Για internet μόνο με wind κάρτα και λάπτοπ και λίγο πέδεμα στις ρυθμίσεις. Πάρε καμιά μικρή τηλεόραση και έλπιζε να σε θυμηθούν φίλοι και γνωστοί να έρχονται να σου κρατάνε συντροφιά.Τα πέρασα και τα ξέρω..ούτε λάπτοπ ουτε κονσόλες ούτε τπτ δε θα σε γεμίζουν εκέι μέσα. Σιδερένιος φίλε.
11demian111 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 PSP: και INTERNET έχει (wireless), και MP3, και ταινίες και πάνω απόλα GAMES (ειδικά εάν του περάσεις και CFW ~ 3.90m33-3) ~170 euro ετσι φιλε.καμια συμβουλη για ξεμπρικαρισμα ομως?
11demian111 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Και το DS τα έχει αυτά και έχει και μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας... Μην αρχίσω να λέω για διασκεδαστικά games, θα προκύψει flame από το πουθενά.. το ds δεν εχει ουτε ταινιες ουτε τραγουδια και για ιντερνετ θες ειδικη καρτα...
StavrosD Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Αν βρεις κάποια καλή κοπελιά να σου κάνει παρέα, δεν θα χρειαστείς ούτε laptop ούτε PSP.
S2Katana Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 το ds δεν εχει ουτε ταινιες ουτε τραγουδια και για ιντερνετ θες ειδικη καρτα...\ Eτσι λέω και εγώ...Ξεμπρικάρισμα δεν παίζει στο Σλιμ από όσο ξέρω. Πάντως με 100 ευρώ χτυπάς PSP Fat με μεγάλη ''προίκα''.
Daimon Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 ετσι φιλε.καμια συμβουλη για ξεμπρικαρισμα ομως? PANDORA....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.