Προς το περιεχόμενο

Μνημη Ram

bakaliaros2002

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.ciao.co.uk/EPoX_EP_4G4A__5410007

Αυτη ειναι η μοβο μου σηκωνει απο τι βλεπετε μεχρι PC2100 μνημες (αν δε κανω λαθος 266mghz)

Σε αυτη τη μοβο οι θεσεις για μνημες ειναι 3 και max capacity 2G.

ΚΑι Πανω φοραω 2Χ256 PC2700 που τρεχουν στα 312hz

Χρειαζομαι λιγη μνημη παραπανω οχι οτι κανω τπτ τρελο αλλα χρειαζεται...

Ενα φιλαρακι μου εχει στα χερια του καποιες 2Χ1G PC6400 Κingston που δε τις χρειαζεται 3ερει κανεις με συγουρια αν κουμπωνουν? ΜΕνω ρε8υμνο και αυτος γιαννενα γιαυτο και ρωταω για να μη πανε τζαμπα τα μεταφορικα ..αλλιως θα το διαπιστωνα ιδιος ομαση

Αλλιως προτινετε μου καποια λυση μνημης...

Το μηχανιμα μου ειναι ενα NOrthwood 2,4 υπερχονισμενος στα 2,8 :P (18X156) GpU ati Radeon 9600SE( μαζι με τις μνημες 8α παρω και μια καινουργια ΑGp) αυτα...και οχι δε 8α παω για ολικη αναβαθμιση μονο καμια dota παιζω αντε και με τη καινουργια Gpu κανα assasins creed :P

Φιλια αγαπες

Δημοσ.

απλα θα δουλευουν στα 266.

μεχρι εκει τις βλεπει το mobo σου.

εκτος αν κανεις bios update.

δουλευουν κανονικα, ισα ισα αφου τον εχεις κανει και o/c αυτες θα πιγενουν ποιο ξεκουραστα γιατι ειναι φτιαγμενες να δουλευουν σε μεγαλιτερη σηχνωτιτα

Δημοσ.
Αυτη ειναι η μοβο μου σηκωνει απο τι βλεπετε μεχρι PC2100 μνημες
Ενα φιλαρακι μου εχει στα χερια του καποιες 2Χ1G PC6400 Κingston που δε τις χρειαζεται 3ερει κανεις με συγουρια αν κουμπωνουν?

Έχεις θύρες ddr1 και θα σου στείλει μνήμες 6400 δηλαδή ddr2..όχι δεν γίνεται καν να κουμπώσουν στην μητρική σου..

Δημοσ.

OK ,ποιες μνημες να παρω για να εκμεταλευτω το μεγιστο...

Πως μπορω να ειμαι συγουρος οτι θα δουλευουν?

Παλιες + καινουργιες θα γινεται δλια η 8α μπερδευετε το συστημα

Mobo http://www.ciao.co.uk/EPoX_EP_4G4A__5410007

Και αν δε κρατησω τις παλιες

-Πως ειναι καλυτερα 1Χ1G στο πρωτο σλοτ και 2Χ512 στα αλλα 2

ή 2Χ1G και μια slot κενη?

Δημοσ.

Κάτσε λίγο, γιατί πιστεύω πως δεν το έχεις πιάσει ακόμα..

Δεν λέμε πως δεν συνεργάζονται οι ddr1 με τις ddr2, λέμε πως οι ddr2 δεν μπορούν να τοποθετηθούν σε μητρική με θύρες για ddr1, όπως η δική σου..

Ότι κι αν κάνεις δεν έχει διαφορά αφού σίγουρα η μητρική σου δεν μπορεί να το εκμεταλλευτεί..

Επίσης δεν μπορώ να πιστέψω πως θα μπορέσεις να παίξεις assassin's creed σε τόσο παλιό σύστημα..κ φυσικά δεν είναι θέμα μνήμης..αλλά όλου του συστήματος.

Δημοσ.

Θα έπαιρνα μια από αυτές και θα άφηνα και τις άλλες ως έχουν. Αν παρουσιαζόταν κανένα πρόβλημα ασυμβατότητας θα βαζα τα 2 256άρια στο συρτάρι (θα τα βγαζα στο σφυρί ή θα τα χάριζα - αν και δύσκολο λόγω περιοχής).

Δε νομίζω να παίζει ρόλο σε ποια slots θα βάλεις τις μνήμες εφόσον η μητρική δε βλέπω να υποστηρίζει dual channel. Τουλάχιστον εδώ δεν λέει κάτι.

• Moderators
Δημοσ.

Venisk δικιο εχεις, για την ακριβεια οχι μονο δε θα μπορει να παιξει το Assassins αλλα δε θα μπορει ΚΑΝ να το ανοιξει μετα την εγκατασταση διοτι η 9600SE εκτος απο αρχηστη gaming καρτα (64bit γαρ...), ΔΕΝ υποστηριζει Shader Model 3 (SM 3.0) που απαιτει το Creed για να αναψει.

Δοκιμασμενο και σε 9600ΧΤ ;) Δεν ανοιγει καν.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι απλα του αυξησα λιγο τη προσοχη ως προς το θεμα της καρτας γιατι ειναι πολυ πι ομεγαλης σημασιας απο τη ραμ ;)

Δημοσ.
OK ,ποιες μνημες να παρω για να εκμεταλευτω το μεγιστο...

Πως μπορω να ειμαι συγουρος οτι θα δουλευουν?

Παλιες + καινουργιες θα γινεται δλια η 8α μπερδευετε το συστημα

Mobo http://www.ciao.co.uk/EPoX_EP_4G4A__5410007

Και αν δε κρατησω τις παλιες

-Πως ειναι καλυτερα 1Χ1G στο πρωτο σλοτ και 2Χ512 στα αλλα 2

ή 2Χ1G και μια slot κενη?

2*1GB και μία slot κενή, καλό είναι να υπάρχει ομοιομορφία για καλύτερη απόδοση (παίζουμε με nanosecond βέβαια, αλλά ντάξει, παιχνίδι να γίνεται...)! !

Δημοσ.
Ωρέ είπε ο άνθρωπος πως θα αλλάξει την κάρτα :)

και οχι δε 8α παω για ολικη αναβαθμιση μονο καμια dota παιζω αντε και με τη καινουργια Gpu κανα assasins creed :P

Όπως κ νά έχει, πρέπει να καταλάβει πως η αναβάθμιση που κάνει δεν έχει καμία σχέση με τα σημερινά παιχνίδια όπως το assassin's creed..εδώ δεν το έπαιζα καλά με την 7800gtx θα το παίξει η ati 9600se..

Η αναβάθμιση που θα κάνεις στις ram θα βοηθήσει το μηχάνημά σου μόνο σε εφαρμογές κ γενικότερα έξω στα windows..

Ναι απλα του αυξησα λιγο τη προσοχη ως προς το θεμα της καρτας γιατι ειναι πολυ πι ομεγαλης σημασιας απο τη ραμ

Ακριβώς..στα παιχνίδια..

Δημοσ.

Το μηχανιμα μου ειναι ενα NOrthwood 2,4 υπερχονισμενος στα 2,8 :P (18X156) GpU ati Radeon 9600SE( μαζι με τις μνημες 8α παρω και μια καινουργια ΑGp) αυτα...και οχι δε 8α παω για ολικη αναβαθμιση μονο καμια dota παιζω αντε και με τη καινουργια Gpu κανα assasins creed :P

Ωρέ είπε ο άνθρωπος πως θα αλλάξει την κάρτα :)

Όπως κ νά έχει, πρέπει να καταλάβει πως η αναβάθμιση που κάνει δεν έχει καμία σχέση με τα σημερινά παιχνίδια όπως το assassin's creed..εδώ δεν το έπαιζα καλά με την 7800gtx θα το παίξει η ati 9600se..

Νομίζω είναι σαφές πλέον...

Δημοσ.

Ωραίος antonl..πιστεύω πως θα το σκεφτεί για ολική αναβάθμιση..είναι πολύ παλιός υπολογιστής για ότι κι αν τον χρησιμοποιείς..

Φυσικά αν δεν θέλεις ακόμα, δεν σε πιέζει κανείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...