befos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Χαίρεται την άλλη εβδομάδα γράφω τελευταίο μάθημα για πτυχίο για την σχολή μου προγραμματισμό. Ψάχνω έναν τρόπο να μπορέσουν να μου στείλουν τον κώδικα του προγράμματος μέσω net σε sms ή txt (mail?) ώστε να το δεχτώ στο κινητό μου ericsson. Θα πρέπει οπωσδήποτε να μου τα στείλει από pc και όχι από κινητό λόγω χρόνου. Δοκίμασα την υπηρεσία τις cosmote έχει 10 μηνύματα δωρεάν την ημέρα αλλά με περιορισμό 120 χαρακτήρων. Υπάρχει κάποια άλλη υπηρεσία να μπορέσουμε να στείλουμε μεγάλα μηνύματα μέσω νετ? Ή Υπάρχει δυνάτοτητα να δεχτώ txt κείμενο από το net στο κινητό μου? Ακόμα σκέφτηκα την δυνατότητα να μου έστελνε τον κώδικα μέσω mms σε photo και από εκεί να την έκανα μεγέθυνση για να τα βγάλω (δεν ξέρω αν μπορώ στο κινητό μου να κάνω zoom in στο mms που θα πάρω, το w850 έχω). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ntinos19 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Αν έχεις internet στο κινητό σου μπορούν να σου στήλουν e-mail αλλα για .txt αρχεία δεν γνορίζω εκτος και αν είναι έξω απο την έθουσα και σου τα στήλει μεσο bluetooth.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.