Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ασύρματο δίκτυο σε laptop και Windows Vista Ultimate

hackertom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το laptop Acer Aspire 5022 WLMi.Είπα και εγώ να κάνω μια αναβάθμιση στο laptop και από Windows Xp Pro Sp3 να βάλω τα Vista Ultimate.Το πρόβλημα μου είναι ότι μετά την αναβάθμιση χάθηκε το ασύρματο δίκτυο που έχω !!!Δηλαδή δεν μπορώ να βρω ασύρματο δίκτυο πλέον. Έφερα ένα laptop ενός φίλου μου και το έβρισκε μια χαρά. Ενώ και όταν είχα τα Xp το έβρισκε πάλι και το δικό μου. Πιο είναι το πρόβλημα; Η ασύρματη συσκευή στο laptop μου είναι Broadcom 802.11g έχω κατεβάσει και τα νεότερα drivers για την συσκευή αλλά και πάλι τίποτα δεν βρίσκω κανένα ασύρματο δίκτυο ..Σας παρακαλώ help…

Δημοσ.

Έχεις ελέγξει αν είναι ανοιχτή η σύνδεση wifi του laptop με τα κουμπιά Fn + F2 (ή άλλο F ανάλογα το laptop) (από το ίδιο σημείο τα vista συνήθως βγάζουν και τη σύνδεση bluetooth);

Μετά εφόσον αυτή είναι ΟΝ τότε κάτω στη γραμμή εργαλείων (επιφάνεια εργασίας) και δεξιά στο κουτάκι του δικτύου (2 οθόνες μαζί) αντί για Χ και εφόσον είναι ανοικτό το modem router σου εμφανίζει κατά διαστήματα κάθετες γραμμές και εφόσον πας εκεί σου λέει ότι υπάρχουν διαθέσιμα δίκτυα. Τότε κάνεις δεξί κλικ στα τετραγωνάκια και περιμένεις να σου βγάλει την επιλογή σύνδεση με δίκτυο κλπ.

Δημοσ.

Βασικά το laptop μου έχει ένα κουμπί ενεργοποιήσεις και του Bluetooth και με ασύρματο τουλάχιστον στα xp που είχα πατούσα αυτά τα κουμπιά αν το ήθελα ενεργοποιημένο η όχι τώρα αυτούς τους συνδυασμούς γραμμάτων δεν τους ήξερα…θα τους δοκιμάσω και θα ανεβάσω αποτελέσματα

Δημοσ.

Δηλαδή με κανένα συνδυασμό Fn+F(χ) δεν σου βγάζει On ή Οff για Wifi;

Μια άλλη λύση είναι να στείλεις email στην εταιρεία του laptop για να τους ρωτήσεις με vista για να έχεις WiFi τι θα πρέπει να προσέξεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...