sakas16v Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα σε όλους !! θέλω να βάλω ένα σηματάκι πριν από τον τίτλο της σελίδας που εμφανίζετε όταν ανοίγουμε δεύτερη καρτέλα στον browser!!! Δηλ. θέλω να κάνω αυτό που έχει το insomnia (τα μάτια ) Πως γίνετε???? Αν θα μπορούσε κανείς να μου εξηγήσει κάπως αναλυτικά καθότι αρχάριος ακόμα!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
sakas16v Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 parsifal σ ΄ ευχαριστώ θερμά για την απάντηση μήπως ώμος γνωρίζεις και κανέναν οδηγό στα Ελληνικά γιατί τα Αγγλικά μου είναι απαράδεκτα!!! Με τα ελάχιστα αγγλικά μου και με αυτά που κατάλαβα μπόρεσα μέσο μίας σελίδας να ανεβάσω την εικόνα που θέλω και στο Head βάζω τον κώδικα που λέει και στο wiki με μόνο ερωτηματικό τι βάζω εκεί που λέει example.com εγώ έβαλα την url της σελίδας μου ΛΑΘΩΣ ??? Και μετά εκεί που λέει κάτι για root και server δεν μου είναι και τόσο κατανοητό!!! Μπορεί να βοηθήσει κανείς ??? Ευχαριστώ!!!
sakas16v Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 parsifal σ ΄ ευχαριστώ !!! κάπως καλύτερα είμαι τώρα αλλά εξακολουθώ να έχω κόλλημα! Από το πρωί σήμερα ασχολούμαι με αυτό το θέμα και δεν λειτουργώ πλέον! Πες μου σε παρακαλώ τι ακριβός πρέπει να κάνω όταν λέει <<<<να τοποθετήσουμε την εικόνα στον ανάλογο φάκελο στον web server>>>> που είναι αυτόs ο φάκελος web server????
parsifal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Να αντιγράψεις το αρχείο .ico που θα φτιάξεις στον κατάλογο του συστήματος αρχείων, από το επίπεδο του οποίου και κάτω «σερβίρει» τις ιστοσελίδες του site σου ο web server. Αν δε διαχειρίζεσαι ο ίδιος τον server (δεν έχεις στήσει δηλαδή ο ίδιος Apache ή IIS ή κάτι παρόμοιο), απλά κάνε το upload στον κατάλογο όπου βρίσκεται το αρχικό index.html ή index.php του site σου.
sakas16v Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 parsifal σε ζάλισα που σε ζάλισα όλο το βράδυ να σε ζαλίσω λύγο ακόμη!!! ΛΟΙΠΟΝ την σελίδα την έκανα με το NetObjects Fusion 9 και τον φάκελο του έδωσα από την αρχή το όνομα oinoh3. Την σελίδα την ανεβάζω με μορφή FTP, τώρα εγώ μετά απ όλα αυτά που μου είπες πήγα και αντέγραψα στο φάκελο oinoh3 o οποίος βρίσκετε στο C:/ και κάπου μέσα στο πρόγραμμα ΝetObjects ,το favico και γενικά σ όλους τους υπό- φακέλους που είναι μέσα στον φάκελο oinoh3 και πάλη τζίφος αυτή την φορά τι κάνω λάθος?? θα χαζέψω δεν το πιστεύω ότι αυτή η μ @@@@ια με ταλαιπωρεί τόσο!!!!
parsifal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 OK, αφού πρέπει να συνδεθείς με FTP για να ανεβάζεις τις σελίδες σου, αυτό σημαίνει ότι μιλάμε για hosting του site σου σε απομακρυσμένο server. Αφού δεν έχεις τοπικά στημένο web server για τις δοκιμές σου, δεν υπάρχει τρόπος να δεις το favicon, οπουδήποτε στο σκληρό σου δίσκο και να το αντιγράψεις. Κάνε αυτό που είπα στο 2ο τμήμα της προηγούμενης απάντησης: Ανέβασέ το με FTP στον αρχικό κατάλογο του απομακρυσμένου server όπου ανεβάζεις και την ιστοσελίδα σου, και αφού κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στον HTML κώδικα των σελίδων σου (όπως περιγράφει το link που έδωσα) ανέβασε και αυτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.