EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Παιδια εχασα το pin απο ενα τηλεφωνο, το τηλεφωνο το εχω ανοικτο ακομα αυτη τη στιγμη, μπορω να κανω τιποτα ?
arxaggelos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 δεν έχεις το PUK? αν είναι με πάγιο ή κάρτα με δηλωμένα στοιχεία στην εταιρία ίσως κάτι μπορείς να κάνεις με την εταιρία όσο είναι το τηλέφωνο ακόμη ανοιχτό. Πάρε στην εξυπηρέτηση πελατών. Μια φορά κλέιδωσα το κινητό κατά λάθος, πήγα στον Γερμανό και μου ζήτησαν το PUK!!! μάλλον με πέρασαν για κανέναν ηλίθιο που δεν μπορεί να το πληκτρολογήγσει μόνος του...
hristos 22 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Εαν δεν εχεις το PUK απλος την PUKΟΣΕΣ....δεν ξερω εαν μπορει να ξεκλειδωθει αλλα εαν πας σε καταστημα της εταιριας που ανηκεις και δεν μπορεσουν βγαλε μια καινουρια SIM(με τον ιδιο αριθμο φυσικα)με καινουρια PIN και PUK και θα σου κοστισει 14 ευρω.ΑΠΛΟ....εαν και πιστευω οτι ολες οι εταιριες εχουν δηλωμενα τα PIN και PUK απο της καρτες τους οποτε μολις πεις τον αριθμο και δευκρινιστουν τα στοιχεια σου θα στο ξεκλειδωσουν....κουραγιο παντως κρατα το τηλεφωνο παντα φορτισμενο γιατι εαν κλεισει μετα δεν ανοιγει...
joanna_k13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 'Η απλά μην το αφήσεις να κλείσει μέχρι να το θυμηθείς!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Τελικα θα παρω αλλη καρτα, απλα μολις την ειχα αγορασει για την μητερα μου και πεταξαμε απο λαθος το χαρτι με τους κωδικους.
ATG Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Σε Vodafone που γνωριζω μπορεις να κανεις υπευθυνη δηλωση σε καταστημα οτι το κινητο ειναι δικο σου και στη συνεχεια να κανεις αλλαγη καρτας ή να σου δωσουν το puk.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Σε Vodafone που γνωριζω μπορεις να κανεις υπευθυνη δηλωση σε καταστημα οτι το κινητο ειναι δικο σου και στη συνεχεια να κανεις αλλαγη καρτας ή να σου δωσουν το puk. Ευχαριστω, ειναι της vodafone η καρτα και μαλλον αυτο θα κανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.