Charis.a Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Εδώ και ένα χρόνο χρησιμοποιώ την αποτριχωτική κρέμα VEET For Men. Σήμερα αγοράζω καινούριο σωληνάριο. Προς έκπληξή μου βλέπω να γράφει ότι είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ για το στήθος. Βλέπω το παλιό σωληνάριο, το στήθος ήταν στις κατάλληλες περιοχές! Δηλαδή, μέχρι τώρα έγραφαν πως είναι ΟΚ να τη χρησιμοποιείς στο στήθος, και ξαφνικά γράφουν να ΜΗΝ την χρησιμοποιείς στο στήθος. Έχω θυμώσει λίγο, γιατί την χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο και στο κάτω κάτω είναι και ζήτημα υγείας.
Houston Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 και σε τι χρησιμεύει αυτήν η κρέμα? είναι και για το πρόσωπο? πως ακριβώς δρά και τεσπα οι αντρες που έχουν δασύτριχο στήθος γιατί να το ξυρίζουν ? σημασία έχει να είσαι αυθεντικός. νταξ βλέπω στις παραλίες αντρες που έχουν ωραίο σώμα χωρίς τρίχα. χρησιμοποιούν τέτοιες κρέμες όμως ...τι να λέει
Charis.a Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 και σε τι χρησιμεύει αυτήν η κρέμα?είναι και για το πρόσωπο? πως ακριβώς δρά και τεσπα οι αντρες που έχουν δασύτριχο στήθος γιατί να το ξυρίζουν ? σημασία έχει να είσαι αυθεντικός. νταξ βλέπω στις παραλίες αντρες που έχουν ωραίο σώμα χωρίς τρίχα. χρησιμοποιούν τέτοιες κρέμες όμως ...τι να λέει Την κρέμα αυτή την απλώνεις, την αφήνεις 3-4 λεπτά, και μετά σκουπίζεσαι με μια πετσέτα και είσαι αποτριχωμένος. Όχι, ανέκαθεν έγραφε να μην την χρησιμοποιείς στο πρόσωπο. Δεν άνοιξα το θέμα όμως για να συζητήσουμε το αν πρέπει κάποιος άντρας να αποτριχώνει το στήθος του ή όχι.
Lucifer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Πως ακριβώς λειτουργεί αυτό Charis.a; Μου φαίνεται σκέτη χημεία, με την κακή έννοια.
coolman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δεν άνοιξα το θέμα όμως για να συζητήσουμε το αν πρέπει κάποιος άντρας να αποτριχώνει το στήθος του ή όχι. Αν το άνοιξες από αγανάκτηση ΟΚ μαζί σου. Αν περιμένεις κάποια συμβουλή άκου μία: καλύτερα να πάρεις τον αντιπρόσωπο και να τον ρωτήσεις. Από εδώ μέσα λίγο δύσκολο να βρεις άκρη σε θέματα υγείας. Η απορία που μου γεννήθηκε εμένα πάντως είναι: Αφου η κρέμα προορίζεται για άντρες, είναι ακατάλληλη για πρόσωπο και στήθος, που αλλού μπορεί να χρησιμεύσει; Edit: Μπορεί να τους έχουν γίνει τίποτα αναφορές για παρενέργειες οπότε για να είναι καλυμμένοι γράφουν ακατάλληλο.
Toufas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 το ειχανε κανει και στο jackass αυτο στα μαλλια τους
johnykim Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μπορεί η καινούργια που πήρες να είναι διαφορετική απο τη παλιά.να είναι παρόμοιο προϊόν.
Charis.a Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Η απορία που μου γεννήθηκε εμένα πάντως είναι: Αφου η κρέμα προορίζεται για άντρες, είναι ακατάλληλη για πρόσωπο και στήθος, που αλλού μπορεί να χρησιμεύσει; Πλάτη, χέρια, πόδια, μασχάλες, και στήθος (μέχρι τώρα). Εγώ την χρησιμοποιώ μόνο στο στήθος και στην κοιλιά.
Charis.a Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Μπορεί η καινούργια που πήρες να είναι διαφορετική απο τη παλιά.να είναι παρόμοιο προϊόν. Είναι ακριβώς το ίδιο προϊόν.
freedubus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Αυτες οι κρέμες ειναι καθαρη χημεία οπως είπε και ο Lucifer, ειναι καυστικες, καινε την τριχα δηλαδη και τη λιώνουν, την κανουν σα μυξα ένα πραγμα, επισης δεν πρεπει να την αφησεις πανω απο 2-3 λεπτά γιατι παίζει να σου δημιουργήσει ερεθισμό,έγκαυμα στο δέρμα. Επίσης, είναι φτιαγμένες για να χρησιμοποιούνται σε μικρή έκταση, και σε λεπτή τριχοφυία, ακριβώς για να μένουν όσο το δυνατόν λιγότερη ώρα πάνω στο δέρμα. Το στήθος είναι μεγάλη περιοχή, και αν κάποιος το έχει δασύτριχο, θα πρέπει να βάλει κρέμα με τη σπάτουλα, και να την αφήσει κανα μισάωρο, κάτι που δεν είναι και τόσο καλό γι αυτόν. Δεν ήξερα οτι βγήκε και προιόν ειδικό για άντρες...λογικά, δεδομένου του οτι οι αντρικές τρίχες είναι σκληρότερες, πυκνότερες και μακρύτερες απο τις γυναικείες, θα είναι πιο "δυνατή" η σύσταση του προιόντος. Και η μακροχρόνια χρήση κάνει κακό στο δέρμα, έχετε δεί κάτι κοπέλες που γύρω απο το στόμα, στο πάνω χείλος το δέρμα τους είναι ζαρωμένο; Απο αυτές τις σκατοκρέμες είναι, που βγάζουν το "μουστάκι". Τώρα για αυτό που γράφει το σωληνάριο, είναι όπως οι ταμπέλες "το κάπνισμα μπορεί να σκοτώσει" στα πακέτα τσιγάρων. Δηλαδή κάτι σαν "χρησιμοποιείστε το αν θέλετε, αλλά εμείς σας προειδοποιήσαμε, αν πάθετε κάτι δε φέρουμε ευθύνη" Γνώμη μου: ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΛΑΡΓΑ! Καλύτερα ξυραφάκι, αφρό, και κολόνια ΜΥΡΤΩ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 ε ναι...greek lover με τρίχα για πουλόβερ...
Charis.a Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Γνώμη μου: ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΛΑΡΓΑ! Καλύτερα ξυραφάκι, αφρό, και κολόνια ΜΥΡΤΩ... Μάλλον αυτό θα κάνω φίλε μου. ε ναι...greek lover με τρίχα για πουλόβερ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα