censOred Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 @Charis.a εγώ κάνω στα πόδια μου γιατί εχω τόση τρίχα, που αν την αφήσω κανένα 2μηνο-3μηνο, δυσκολεύομαι να βάλω κανονικό (δλδ όχι φαρδύ) τζήν και είναι λίγο μλκ... μηπως υπερβάλλουμε λίγο?ειναι δυνατόν αυτό?
The_Judas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 @Charis.a φίλε μου δοκίμασε με κερί σε κάποιο ινστιτούτο, εγώ κάνω στα πόδια μου γιατί εχω τόση τρίχα, που αν την αφήσω κανένα 2μηνο-3μηνο, δυσκολεύομαι να βάλω κανονικό (δλδ όχι φαρδύ) τζήν και είναι λίγο μλκ... μηπως υπερβάλλουμε λίγο?ειναι δυνατόν αυτό? Τι είναι πιο εύκολο? Να κάνουμε δίαιτα για να μας χωράνε τα ρούχα... ή να αφαιρέσουμε τις τρίχες?
Ma3str0 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Ευτηχώς που υπάρχει και το VEET και διορθώνει κάποια σφάλματα στην ανθρώπινη εξέλιξη όπως οι τρίχες.... και στο κάτω κάτω ποιος λέει οτι οι τρίχες είναι αντιαισθητικές? αυτοί που έχουν επιβάλει κάποια πρότυπα άντρα και γυναίκα αντίστοιχα? Όλοι με σώματα γυμναστηρίου, άτριχοι με κατάλευκα δόντια, χωρίς καμμία ρυτίδα στο πρόσωπο?
firewalker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Ο παππούς μου όταν ερχόταν η εποχή του θερισμού έκαναν αποτρίχωση στα χέρια διότι με την σκόνη και τον ιδρώτα... Λύθρος. Έκανα αποτρίχωση με τον εξής τρόπο. Έπαιρναν μια εφημερίδα της έβαζαν φωτιά και την περνούσαν γρήγορα γύρο από το σημείο που θέλανε να αποτριχώσουν. Εμπρός λοιπόν, δοκιμάστε το.
The_Judas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Όλοι με σώματα γυμναστηρίου, άτριχοι με κατάλευκα δόντια, χωρίς καμμία ρυτίδα στο πρόσωπο? Αυτό το πρότυπο με τα λαμπερά λευκά δόντια ποτέ δεν το κατάλαβα. Δεν είναι το φυσικό χρώμα των δοντιών άλλωστε το κατάλευκο... φαίνεται τελείως ψεύτικο. Συνήθως οι ηθοποιοί το κάνουν αυτό, αλλάζουν ακόμη και και τα υγιή δόντια τους με τεχνητά για να έχουν αυτό το λευκό χρώμα.
Ma3str0 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Αυτό το πρότυπο με τα λαμπερά λευκά δόντια ποτέ δεν το κατάλαβα. Δεν είναι το φυσικό χρώμα των δοντιών άλλωστε το κατάλευκο... φαίνεται τελείως ψεύτικο. Συνήθως οι ηθοποιοί το κάνουν αυτό, αλλάζουν ακόμη και και τα υγιή δόντια τους με τεχνητά για να έχουν αυτό το λευκό χρώμα. Απ`όσο ξέρω είναι μια τεχνική λεύκανσης, δεν αλλάζουν τα δόντια τους αλλά ουσιαστικά τα καταστρέφει (σαν να τα περνάς με χλωρίνη ένα πράμα). Πιο πολύ και εγώ το εχω δει σε ηθοποιούς, παρουσιαστές κτλπ.
AliceKtn Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Πριν λιγο καιρο ειχε γινει ενας χαμος με τα συστατικα που τελειωναν σε -paraben (ethylparaben, methylparaben, propylparaben ktl) ,τα οποια ειχαν ανιχνευσει συγκεντρωμενα σε ογκους του στηθους (νομιζω μιμουνται τα οιστρογονα).Οποτε ισως γι αυτο να εβαλαν αυτη την επισημανση. Δεν ξερω αν περιεχει parabens η και αν περιεχει αν την εβαλαν γι αυτο. Παντως καλυτερα να μην ξαναχρησιμοποιησεις κρεμα. Ετσι κι αλλιως η κρεμα σαν ξυραφακι ειναι, δεν αφαιρει τις τριχες απο τη ριζα για να πεις οτι κανει παραπανω δουλεια.
Lomar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 @censOred ναι είναι, δεν είπα οτι δεν μου χωράνε, αλλά οτι δεν νοιώθω άνετα με αυτά, you know fagoura. (άρα δυσκολεύομαι να τα βάλω δλδ να τα φοράω για πολύ ώρα - αν δεν ήμουν σαφής) @The_Judas βέβαια, έχεις δίκιο. τη μέρα που κάνω αποτρίχωση την επόμενη είμαι μια χαρά με αυτά τα τζήν. φυσικά αυτό οφείλεται στο γυμναστήριο και τη σωστή διατροφή, μιας ολόκληρης βραδιάς. τι άλλες μλκς θα ακούσουμε... και στο κάτω κατω εσας τι σας πειράζει αν κάποιοι αντρες κάνουμε αποτρίχωση οπουδήποτε what's your f*cking problem?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 αν το απαιτεί το επάγγελμα πχ κολυμβητής, κανένα πρόβλημα
darknemus01 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Το θέμα ειναι οτι ολα αυτα εμεις οι περισσοτεροι τα συζηταμε εκ του ασφαλους,μπορει τα παιδια να εχουν καποιο προβλημα οντως Αν βγαζαμε στην πλατη αρκετες πχ,τι θα καναμε εμεις?δεν θα μας εμπαινε εστω σαν σκεψη στο μιαλο?
Lomar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 φίλε μου κοίτα να δείς, στο δασύτριχο στήθος μου το μόνο που κάνω είναι να κόβω τις τρίχες, απλά και μόνο για να μην φαίνετε σαν να έχω γούνα, είναι αντιαισθητικό για τους άλλους, εμένα δε με νοιάζει. στα πόδια μου όμως όντως έχω πρόβλημα με το ντύσιμο, δεν νοιώθω άνετα με τα ρούχα μου, με πιάνει φαγούρα, ζεσταίνομαι κτλ. λογικό λοιπόν είναι ολοι αυτοί που κοροϊδεύουν (βασικά καλά κάνουν, είναι γελοίο το πρόβλημα), το κάνουν επειδή δεν έχουν αντιμετωπίσει σχετικό πρόβλημα. ontopic, topic starter: δοκίμασε να πας σε ινστιτούτο όπως σου είπα και πριν, το ζεστό κερί - νομίζω - είναι πιο αποτελεσματικό απο το κανονικό - μη ζεστό - του εμπορίου, άσε που μόνος σου στο στήθος δεν θα την παλεύεις, και αν βάλεις άλλον να στο κάνει ούτε ο άλλος θα την παλεύει (η πρώην μ, μ έκανε στα ζυγωματικά με κρύο κερί και μετά ήταν λες και είχα φάει ξύλο - τα ίδια και με τη μάνα μου όταν ήμουν πιο μικρός και οι γκόμενες πιο άσχετες ).
angel2525 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2008 φιλε χαρη επσακσα λιγο για την κρεμα και ανακαλυψα στο επισημο σιτε veet.co.uk οτι ειναι καταληλη για το στηθος!!!! εδω πρεπει να ειναι πολυ μα πολυ.. μαλακες!!!! και ειναι ι ιδια κρεμα!!! δεσ και μονοσ σου!!! http://www.veetformen.co.uk/helpfultips/index.html
million_voices Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 και υστερα λεμε οτι φταινε οι γυναικες ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα