Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανώς για νομικούς λόγους έγραψαν οτι δεν ειναι κατάλληλη για το στήθος.Πολλά προιόντα και κυρίως αυτά που προορίζονται για την αγορά των ΗΠΑ όπου το νομικό καθεστώς προστασίας του καταναλωτή είναι ''ιδιόμορφο'',γράφουν προειδοποιήσεις για κουφά πράγματα.

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα αλλά θα ξεφύγουμε από το θέμα.Βάλτην όπου νομίζεις ,ειδικά εφόσον δεν σου προκαλέι ερεθισμό ή κάτι τέτοιο.

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ξέθαμα τρελό...

Την πηρα κι εγω σημερα. Μου ειπαν απ το γυμναστηριο οτι καλο θα ηταν να φυγουν και λεω, δε γαμιεται ας το δοκιμασουμε. 

Εχω ενα θεμα ομως. Μ εχουν πεθανει οι ρογες μου στη φαγουρα και γενικα, νιωθω μια καψα παντου. Ειναι φυσιολογικο; 

Δημοσ.

Ξέθαμα τρελό...

Την πηρα κι εγω σημερα. Μου ειπαν απ το γυμναστηριο οτι καλο θα ηταν να φυγουν και λεω, δε γαμιεται ας το δοκιμασουμε. 

Εχω ενα θεμα ομως. Μ εχουν πεθανει οι ρογες μου στη φαγουρα και γενικα, νιωθω μια καψα παντου. Ειναι φυσιολογικο; 

οχι

Δημοσ.

Ευα μιας και φαινεσαι εμπειρη επι του θεματος, εχει καποια "απαγορευση" το ολο θεμα απο δω και περα; Θαλασσα, σαπουνια ηλιος κτλπ;

Λουσι, θες ενα κομματάκι; <3

Δημοσ.

Ευα μιας και φαινεσαι εμπειρη επι του θεματος, εχει καποια "απαγορευση" το ολο θεμα απο δω και περα; Θαλασσα, σαπουνια ηλιος κτλπ;

Λουσι, θες ενα κομματάκι; <3

όλα αυτά που προανέφερες, εφόσον σε ερέθισε. 

• Like 1
Δημοσ.

Ξέθαμα τρελό...

δεν βαζουμε τετοια πραγματα σε ρογες ρε δεν ειναι nivea να το ριχνουμε οπου να ναι...αλλα γενικα αυτες οι κρεμες δεν τις εχω με καλο ματι.δεν εχω γνωρισει ανθρωπο που να τις χρησιμοποιεί..

ξέπλυμα με δροσερο νερο και ριξε καμια bepanthol. υπαρχει περιπτωση να εχεις ευαισθησια για λιγες μερες.καμια ενυδατικη και θα περασει.

α και για την επομενη φορα δοκιμασε κρυες ταινιες ή μεινε στο πατροπαράδοτο ξυραφακι.

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ την κρέμα veet
το να σου προκαλεί κνησμό και κάψιμο είναι στοιχεία ερεθισμού. όπως και να χει πλύσου με άφθονο νερό.
Αν βλέπεις ότι δεν περνάει, συμβουλέψου τη γνώμη ειδικού, δηλαδή δερματολόγου.

στη θέση σου θα έβαζα λίγο fenistil στο σημείο ερεθισμού, σου φαίνεται περίεργο αλλά δεν είναι και τόσο καθώς έχει στοιχεία αντισταμινικά.

σσ. σε άτομα που χρησιμοποιούν για πρώτη φορά τη κρέμα οι οδηγίες χρήσης λένε πως πρέπει
να γίνει η εφαρμογή σε μια μικρή περιοχή για να φανούν τυχόν ερεθισμοί....

• Like 2
Δημοσ.

απο οτι ξερω η veet δεν εχει διαφορα απο το να τις ξυρισεις απλα το κανει πιο ευκολο.

γιατι λοιπον δε ξυριζεστε που εν δυναμει ειναι και σχεδον τσαμπα...αλλα προτιματε να βαζετε τα χημικα πανω σας

Δημοσ.

Αναλογως.. Σε καποιες περιπτωσεις το ξυρισμα σου κανει το δερμα αγριο , ή βγαζεις μικρες μικρες κοκκινιλες στους θυλακες. Τωρα βεβαια στους αντρες δε ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...