Προς το περιεχόμενο

Mac laptop

dimitg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους.

σκέφτομαι να πάρω laptop και δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω Mac ή απο κάποια άλλη εταιρία.

Έχω μάθει ότι ειναι ασύγκριτα πιο γρήγοροι απο όλους τους άλλους.

έχεται να μου προτείνετε μια συμφέρουσα λύση?(πάντα σε Mac!)

τι αξίζει περισσότερο Mac book απλό ή Mac book Pro?

Άντε ρε παιδιά βοηθήστε εσείς που τα ξέρεται αυτά και είστε μέσα στα πράγματα...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γιατι οχι το macmini τo σκεφτηκες παντως η αππλε καθε 6μηνες αναβαθμηζει τα μοντελα της τα μακ προ ειναι πολυ ακριβα

σε ολα τα μακ βαζεις και γουιντος

Δημοσ.

Να πάρω Mac και να βάλω πάνω windows δεν παίζει με τπτ..

Mac mini δεν παίζει επίσης.Θέλω κάτι σε laptop.

Δημοσ.

dimitg δεν γράφεις τι θέλεις να κάνεις με το φορητό? Εφόσων σκέφτεσαι για MacPro φαντάζομαι(?) διαθέτεις τα 2000+ ευρώ που κοστίζει η πιο οικονομικό. Δεν μας γράφεις όμως για ποιά χρήση ώστε να ξέρουμε αν αξίζει να ανέβεις τόσο ψηλά.

Προσωπικά δε θα έπερνα ΠΟΤΕ MacPro στο Ελλαδιστάν. Το θεωρώ κοροιδία να διαθέσω 2000+ ευρώ και να έχω ένα έτος εγγύηση...

Δημοσ.

Δεν ειναι πιο γρηγοροι οι mac.

Μαλιστα για τα ιδια χρηματα που κανει ενα mac , παιρνεις κανονικα φορητο πιο γρηγορο ,καλυτερα εξοπλισμενο, με μεγαλυτερη εγγυηση .

Δημοσ.

Συγνωμη καλέ μου haHa, εδω θα διαφωνησουμε..

Ναι, καλυτερο εξοπλισμο εχουν τα υπολοιπα Laptop (αν κ δε σου χρειαζονται τις περισσοτερες φορες) και εννοειται πολυ καλυτερη εγγυηση (Σαν την Dell καμία αλλωστε).

Αυτο που κάνει κατά κυριότητα πιο γρήγορο ένα Mac είναι εκτός απ την αρχιτεκτονική του, το λειτουργικό του συστημα (OS X 10.5 ή κατα κόσμον Leopard)

ΥΓ Και μην μου πει κανεις παρε ενα καλο Laptop και καντο Hackintosh..

Δημοσ.

Θέλω να είναι αρκετά γρήγορο λόγω και της σχολής στην οποία είμαι...

Πληροφορική με επεξεργασία πολλών προγραμμάτων(ταυτόχρονα εννοείτε) και εκτέλεση προγραμμάτων δικών μου πάλι πολύ γρήγορα.Δεν θα πώ για ταινίες κ.λ.π

Θεωρούνται δεδομένα

Δημοσ.
Συγνωμη καλέ μου haHa, εδω θα διαφωνησουμε..

Ναι, καλυτερο εξοπλισμο εχουν τα υπολοιπα Laptop (αν κ δε σου χρειαζονται τις περισσοτερες φορες) και εννοειται πολυ καλυτερη εγγυηση (Σαν την Dell καμία αλλωστε).

Αυτο που κάνει κατά κυριότητα πιο γρήγορο ένα Mac είναι εκτός απ την αρχιτεκτονική του, το λειτουργικό του συστημα (OS X 10.5 ή κατα κόσμον Leopard)

ΥΓ Και μην μου πει κανεις παρε ενα καλο Laptop και καντο Hackintosh..

Ας δουμε λοιπον τους mac που τρεχουν mac os x:

Ειναι πιο γρηγοροι στο video encoding? Οχι,εχουν παρομοιες επιδοσεις

Ειναι πιο γρηγοροι σε video decoding,πχ θεαση hd videos? Σιγουρα οχι,ειναι αισθητα πιο αργοι (δεν υπαρχει το αριστο coreavc και το hardware acceleration απο την καρτα γραφικων ειναι πενιχρο).

Ειναι πιο γρηγοροι στα παιχνιδια? Σιγουρα οχι (μιλαμε για τα ελαχιστα παιχνιδια που παιζουν σε mac os x).

Ειναι ο firefox πιο γρηγορος? Οχι, ειναι πιο αργος γιατι ειναι κακιστο port. (θα μου πεις μπορεις να χρησιμοποιησεις τον πιο γρηγορο safari,αλλα αυτος δεν εχει την ευελιξια-δυνατοτητες του firefox)

Ειναι το office πιο γρηγορο? Οχι, ειναι αισθητα πιο αργο. (υπαρχουν γιατροσοφια και λυσεις τυπου neooffice αλλα ολοι ξερουμε οτι την συμβατοτητα και την ευχρηστια του ms office δεν την φθανουν)

Ειναι ομως αισθητα πιο γρηγοροι στο boot..

Δεν λεω σε καμμια περιπτωση οτι δεν αξιζει το λειτουργικο ή οτι δεν ειναι πολλες φορες πιο βολικο,πιο ευχρηστο και χωρις τα προβληματα των ιων κλπ, αλλα λεω πως δεν ειναι ιδιαιτερα πιο γρηγορο..Ιδιαιτερα σε καθημερινα πραγματα οπως ο firefox,office ειναι πιο αργο. Οχι οτι φταει το λειτουργικο για αυτο(οι εταιριες κατασκευης του εκαστοτε software φταινε), αλλα αυτο ομως ειναι το αποτελεσμα.

Δημοσ.
Θέλω να είναι αρκετά γρήγορο λόγω και της σχολής στην οποία είμαι...

Πληροφορική με επεξεργασία πολλών προγραμμάτων(ταυτόχρονα εννοείτε) και εκτέλεση προγραμμάτων δικών μου πάλι πολύ γρήγορα.Δεν θα πώ για ταινίες κ.λ.π

Θεωρούνται δεδομένα

Το βασικοτερο που πρεπει να αποφασισεις ειναι τι μεγεθος οθονη θελεις και τι βαρος θελεις...

Μετα αποφασιζεις και τι λαπτοπ θα παρεις..

Δημοσ.

συγνωμη μηπως ξεχασατε κατι! την θερμοκρασια!! ο mac δεν ζεστενεται τον εχω 5 μερες ανοιχτω και δεν νιωθει τιποτα εκτος αυτου το λειτουργικο ειναι 64 bit oxi 32

παρε μακ να σωθεις θα γερασει μαζι σου δεν θα σε γερασει εσενα! βαρεθικα να κανω φορματ στα PC ΕΧΩ 2 ΜΕ

COR DUO τα χρησιμοποιω επαγγελματικα/ photoshop -premier-pinacle -digifoto κανω ψηφιακα αλμπουμ γαμου κλπ.αγανακτησα ολα τα προγραμματα αγορασμενα τωρα πηρα για πλακα macmini και επαθα την πλακα μου τζαμπα λεφτα στα pc ασε για το περιβαλον τρελλα κοληματααααααααααααααααααααααα[windows].

to mac δεν μασαει καταρχειν ερχετε ετοιμο δεν βαζει ο καθε ασχετος πανω οτι θελει οτι πουλαει η εταιρεια του και δεν κολαει ιους μπαινω οπου νανε τωρα δεν μασαωωωωωωωω!!!!

Δημοσ.

θέλω 13αρα οθόνη.Αλλά τώρα που το ψαξα πιο πολύ είδα ότι στο εξωτερικό οι τιμές είναι πολύ πολύ πιο κάτω απο τις δικές μας εδώ.Μήπως ρε παιδιά συμφέρει να μου τον φέρει κάποιος απο έξω?

Και αυτό πόσο εύκολο είναι να γίνει?

Να τον παραγγείλω εγώ απο έξω?(γιατί τώρα που το σκέφτομαι δεν έχω και κανέναν κοντινό συγγενή και δεν ξέρω πότε θα ρθει).

Δημοσ.

δεν ισχιει η εγγυηση απο εξω οντος ειναι πιο φθηνα εκτος απο την rainbow ψαξε και σε

αλλους που ασχολουνται με mac κοιτα στο maconline

Δημοσ.

εαν εχεις mail γραψτω να σου στειλω μια διευθυνση εχω φιλο που πουλαει mac

πριν πουλουσε pc και αγανακτησε τα συναρμολογουσε κιολας τρελλα σουλεω τρέλλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!

αλλα ειναι θεσσαλονικη νιμιζω οτι στελνει και με κουριερ παιρνεις και ρωτας

δεν χανεις τιποτα...

Δημοσ.

Για μένα η σύγκριση macbook vs macbook pro έρχεται σε δύο επίπεδα:

[1] Θέλεις να παίζεις παιχνίδια ?

[2] Σε πειράζει η 13.3 οθόνη ?

Αν απαντήσεις αρνητικά και στις δυο ερωτήσεις πήγαινε δαγκωτός για macbook, θετικά για mbp, αν είσαι κάπου στην μέση (ναι όχι, όχι ναι) ρίξε ζάρια!

Στην παρούσα φάση συμφέρει τρελά να σου φέρουν macbook απο US. Βέβαια υπάρχει πρόβλημα με την κωλο-Rainbow, κάτι το οποίο δεν μπορώ να το καταλάβω μιας και στην υπόλοιπη Ευρώπη αν έχεις mac, έχεις mac και έχει ένα χρόνο εγγύηση, δεν πα να ναι απο Κίνα / Αμερική δεν έχει σημασία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...