Προς το περιεχόμενο

Mac laptop

dimitg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
συγνωμη μηπως ξεχασατε κατι! την θερμοκρασια!! ο mac δεν ζεστενεται τον εχω 5 μερες ανοιχτω και δεν νιωθει τιποτα εκτος αυτου το λειτουργικο ειναι 64 bit oxi 32

Παντως τα mac φημιζονται οτι ειναι τα πιο ζεστα φορητα...

δεν ισχιει η εγγυηση απο εξω οντος ειναι πιο φθηνα εκτος απο την rainbow ψαξε και σε

αλλους που ασχολουνται με mac κοιτα στο maconline

Η εγγυηση απο εξω ισχυει κανονικα και εδω. (μπορει να σου κανει λιγο την δυσκολη η rainbow αρχικα, αλλα μια χαρα ισχυει η εγγυηση)

Επισης ,απο το εξωτερικο μπορεις να αγορασεις και επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια κατι που δεν μπορεις να αγορασεις εδω.

Μαλιστα, αν αγορασεις φορητο απο εξω και αγορασεις επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια, τοτε η επεκταση αυτη ισχυει και στην Ελλαδα.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
θέλω 13αρα οθόνη.Αλλά τώρα που το ψαξα πιο πολύ είδα ότι στο εξωτερικό οι τιμές είναι πολύ πολύ πιο κάτω απο τις δικές μας εδώ.Μήπως ρε παιδιά συμφέρει να μου τον φέρει κάποιος απο έξω?

Και αυτό πόσο εύκολο είναι να γίνει?

Να τον παραγγείλω εγώ απο έξω?(γιατί τώρα που το σκέφτομαι δεν έχω και κανέναν κοντινό συγγενή και δεν ξέρω πότε θα ρθει).

Αρα πας για macbook.

Εχε μονο υποψην σου οτι το macbook ειναι απο τα πιο βαρια 13.3" της αγορας.(2.3kg)

Υπαρχουν 13.3" με βαρος 1.9 kg ή ακομα και 14.1" με βαρος 2.0 kg .

Oποτε αν σε ενδιαφερει η φορητοτητα, να εχεις υποψην σου αυτα για το βαρος.

Τελος,δεν ξερω αν σε ενοχλουν οι glossy οθονες.(που εχει ο macbook. Στο macbook pro εχεις δυνατοτητα επιλογης, οπως και υπαρχουν και αλλα pc laptop με κανονικες ,μη-glossy οθονες)

Δημοσ.

τι είναι οι glossy οθόνες?

Δεν με απασχολεί και πολύ το ότι είναι 2,3 ενώ οι άλλοι είναι 2 ή 1,9 .Με τα γραμμάρια θα παίζουμε?Γρήγορο να ναι,να μην κολλάει και ας κουβαλάω και 200 γραμμάρια παραπάνω.

Δημοσ.
τι είναι οι glossy οθόνες?

Δεν με απασχολεί και πολύ το ότι είναι 2,3 ενώ οι άλλοι είναι 2 ή 1,9 .Με τα γραμμάρια θα παίζουμε?Γρήγορο να ναι,να μην κολλάει και ας κουβαλάω και 200 γραμμάρια παραπάνω.

Glossy οθονες ειναι οι γυαλιστερες οθονες..(που σε μερικους χωρους καθρεπτιζουν)

Αν δεν σεν ενδιαφερει το βαρος, που ειναι το σημαντικοτερο για την φορητοτητα(που δεν ξερω αν σε ενδιαφερει ),

τοτε γιατι δεν παιρνεις εναν 15" φορητο για να κανεις πιο ανετα την δουλεια σου??

Ελαχιστα πιο βαρυς θα ειναι .(200-300 γραμμαρια )

Ή γιατι δεν παιρνεις εναν 14.1" με βαρος 2.0kg που και μεγαλυτερη οθονη εχει(πιο ανετος για ταινια και για δουλεια) και πιο ελαφρυς ειναι.

Δημοσ.

δεν γίνεται να το παραγείλεις απο το εξωτερικό π.χ με την Fedex και να στο φέρουν σπίτι σου.Λογικά θα κοστήσει λιγότερο απο το να το πάρεις απο εδώ

Δημοσ.
δεν γίνεται να το παραγείλεις απο το εξωτερικό π.χ με την Fedex και να στο φέρουν σπίτι σου.Λογικά θα κοστήσει λιγότερο απο το να το πάρεις απο εδώ

Απο εδω θα σου ερθει 150 ευρω φθηνοτερο .(μετα μεταφορικα υπολογισμενα)

Μαλιστα απο το εξωτερικο θα εχεις τη δυνατοτητα να αγορασεις μεσα στο πρωτο χρονο οποτε θελεις και επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια.

δεν έχω πρόβλημα στο μέγεθος.... της οθόνης(ετσι και αλλιώς δεν μετράει για μένα :X)

Δεν εχεις προβλημα εννοεις,οτι δεν σε πειραζει να ειναι μεγαλυτερη??

Δεν εχω καταλαβει ακομα παντως τι θελεις.

Σε ενδιαφερει η φορητοτητα? Θα το μεταφερεις καθημερινα?

Θελεις ελαφρυ λαπτοπ? Θελεις μικρη οθονη? Θελεις μεγαλη οθονη?

Ή απλα θελεις φθηνο λαπτοπ?

Πιστευω παντως πως 13.3" ειναι λιγες για προγραμματισμο,ταινιες και γενικοτερα για κυριο υπολογιστη, εκτος και αν σε ενδιαφερει πολυ η φορητοτητα.

Δημοσ.

λοιπόν να το ξεκαθαρίσω γιατί ακόμη και εγώ μπερδεύτηκα!

Θέλω φορητότητα.

Θέλω μικρό άρα 13,3".

φυσικά και θέλω(και το ψάχνω) να το πάρω όσο το δυνατόν πιο φθηνό.Άλλωστε για αυτό και σας ζαλίζω τόση ώρα.

Εσύ έχεις γνωστό που να πήρε απο έξω pc και να είχε πρόβλημα?

Και όχι δεν θα είναι κύριος υπολογιστής.

Θα τον έχω μόνο για το πανεπιστήμιο και για ταξίδια:P

Δημοσ.

Ωραια, αρα σε ενδιαφερει η φορητοτητα !

Αρα ή πας για το μεσαιο ασπρο 13.3" macbook ή για καποιο απο αυτα (ολα ειναι ελαφρυτερα):

Satellite U400-112

LG E300

Πολυ καλη περιπτωση 13.3" λαπτοπ με 2 χρονια εγγυηση,εκπληκτικο service, κορυφαια ποιοτητα κατασκευης, λεπτο ,ελαφρυ και ομορφο ειναι αυτο:

DELL XPS 1330

Ιδιαιτερα στο dell ριξε μια ματια παραπανω!

Ή αν θελεις λιγο πιο ανετη οθονη,κοιτας αυτο το 14.1" , που ειναι ομως πιο ελαφρυ , ειναι 2.0kg (ετσι εχεις και μεγαλυτερη οθονη και "καλυτερη" φορητοτητα):

http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=10418&catid=80

Εξαιρετικα ποιοτικο και γρηγορο και με 3 χρονια εγγυηση!

Εχει και μεγαλυτερη αναλυση οθονης..

Δημοσ.

είναι το πρώτο που κοίταξα.Την ξέρω απο γνωστό την ποιότητα της DELL.

δεν μου απάντησες όμως αν αποφασίσω να το πάρω απο το εξωτερικό Εσύ έχεις γνωστό που να πήρε απο έξω?

Άντε και το πάιρνω απο έξω αν έχει κάποιο καμμένο pixel(π.χ) ή πάθει κάτι στον πρώτο χρόνο?Τότε τι γίνεται?

¨Οσο για το LG που πρότεινες δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα.

Και τα 3 έχουν vista που εγώ δεν θέλω γιατί τα χω δοκιμάσει και ξέρω.

Ομολογώ ότι ο Satellite U400-112 με προβλημάτισε αλλά και αυτός φτωχός 1,8GHz(Poy pas?)

Δημοσ.

δεν μου απάντησες όμως αν αποφασίσω να το πάρω απο το εξωτερικό Εσύ έχεις γνωστό που να πήρε απο έξω?

Άντε και το πάιρνω απο έξω αν έχει κάποιο καμμένο pixel(π.χ) ή πάθει κάτι στον πρώτο χρόνο?Τότε τι γίνεται?

Ισχυει κανονικα και η εγγυηση εδω στην Ελλαδα.

(για τα καμμενα πιξελ βεβαια, ετσι και αλλιως δε θα στο αλλαζαν)

Παντως, το dell xps 1330 ειναι εξαιρετικη περιπτωση, μιας και ειναι 25% φθηνοτερο (εχει βεβαια λιγο πιο αργο επεξεργαστη,αλλα ισως απο την dell κατευθειαν να μπορεις να το στησεις στα μετρα σου), εχει και μεγαλυτερη εγγυηση και εξαιρετικο service, ενω η ποιοτητα του ειναι κορυφη(καλυτερο απο το απλο macbook)!

Σε αυτα προσθεσε οτι ειναι και ελαφρυτερο...

Επισης καλη περιπτωση ειναι και το hp compaq 6910p που σου ειπα με 1188 ευρω.

Μαλιστα δεν ερχεται με τα πετσοκομμενα vista home premium, αλλα με τα vista business, που αν δεν σου αρεσουν δικαιουσε δωρεαν τα xp pro. Με ενα τηλεφωνημα στα στελνει η hp δωρεαν , μαζι με ολους τους απαραιτητους drivers.

Τελος, δες για το apple ενα προγραμμα που υπαρχει για φοιτητες, που μπορεις να το παρεις 10% φθηνοτερα..Θελει λιγο τρεξιμο και αναμονη,αλλα δες το!

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=169855

http://www.edustore.gr

Δημοσ.

ναι οντως με αλλα 400 παιρνεις macbook Pro.Αν εχεις μεχρι 1600 πηγαινε για το compaq που ειπε ο haha.Για το dell εχω ακουσει οτι εχεις αρκετα μαλακο πληκτρολογιο.Δεν ξερω αν σε ενοχλει αυτο αλλα εγω δεν θα αντεχα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...