Προς το περιεχόμενο

Σύγκριση DivX 4.x και DivX 5 Pro

NiTroGen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δείτε εδώ http://mukoli.free.fr/video/ ένα πολύ καλό συγκριτικό ποιότητας και ταχύτητας των DivX 4 και 5. Το καλό είναι ότι φαίνεται και το αποτέλεσμα των πρόσθετων ρυθμίσεων του DivX 5. Ο τύπος έκανε καλή δουλειά. Όμως αυτός εδώ http://koti.mbnet.fi/website/mpeg4test/2002.03.08_devils_advocate/devils_advocate_mpeg4_eng.html έκανε καλύτερη. Περιμένετε να φορτώσει η σελίδα και πατήστε τα κουμπάκια κάτω από κάθε εικόνα για να δείτε την διαφορά ανάμεσα στους codecs.

<small>[ 11-03-2002, 22:28: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: NiTroGen ]</small>

Δημοσ.

Poly kali sigkrisi, idika to deutero link einai poly kalo, o typos exei kanei poly kali douleia... twra to ti tha xrisimopoiei i kathenas einai prosopiki tou ypothesi... pantos mporei kaneis na sygkrinei...

Giwrgos

Δημοσ.

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Originally posted by ex_tep:

<strong>cinefreak66 mias kai aneferes gia bitrate...Ti Timi protinete na valo sto bitrate gia na exo kali poiotita eikonas?(Divx5)</strong></font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Tώρα έτσι όπως κάνεις την ερώτηση...τι μπορεί να σου πει κανείς?...πας για 1, για 2 cd...τι διάρκει είναι η ταινία σου...τι resolution χρησιμοποιείς?

Δημοσ.

</font><blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr /><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Tespa i analisi einai i klasiki 320-240 </font><hr /></blockquote><font size="2" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">Φαντάζομαι ασχολείσαι με tv capture και όχι με μετατροπή DVD σε Divx...Όπως και να έχει το πράγμα η καθοριστική για μένα τιμή είναι βγαίνει από τη σχέση Βits/(Pixel*Frame)..Θα επικαλεστώ την εμπειρία μου από το GKnot (εγώ ασχολούμαι με μετατροπές DVD) και θα σου πω ότι μια σχέση πάνω από 0.175 είναι καλή και επίσης πολλοί αναφέρουν ότι πρέπει να είσαι κοντά στο 0.20 για 1CD και μπορείς να ανέβεις μέχρι και 0.28 για 2cd (αυτό νομίζω αναφέρεται και στο help file του Gknot)

Y.Γ Από ότι πάντως έχω ακούσει όσοι ασχολούνται με tv capture πηγαίνουν και για μεγαλύτερες αναλύσεις από αυτήν που αναφέρεις,πηγαίνοντας βέβαια και για μεγαλύτερο bitrate (όταν φυσικά η χρονική διάρκεια μιας ταινίας ή οτίδήποτε άλλο επιτρέπει κάτι τέτοιο)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...