Προς το περιεχόμενο

Τελικά ο Κούγιας πουλά τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!!!

alexiou92

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από πολλές περιπέτειες τα τελευταία 4 χρόνια και αποτυχημένες προσπάθειες της ομάδας του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ να ανέβει κατηγορία, συμβαίνει ένα συνταρακτικό γεγονός.

Ως γνωστόν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ τα 4 αυτά χρόνια, ήταν (το τονίζω) ο μεγάλος μοντελοπνίχτης και δικηγόρος ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ!!!

Θεωρείτε ως ο υπεύθυνος για την κατάντια της ομάδας και μετά την αποτυχία για άλλη μια φορά να ανέβει οι πιέσεις που του ασκήθηκαν ήταν τεράστιες.

Προέρχονταν κυρίως από τους οπαδούς της ομάδας αλλά και από όλο τον κόσμο των Ιωαννίνων.

Έτσι μετά τη λήξη του πρωταθλήματος ο μεγαλομέτοχος ανακοίνωσε ότι τελικά πουλά την ομάδα.

Αλλά κανείς δεν τον πίστεψε.

Διότι μέχρι χτες το απόγευμα, στην σοβαρότερη πρόταση που είχε γίνει, απαντούσε αρνητικά.

Αλλά τελικά σήμερα έγινε το θαύμα.

Ο Αλέξης συναντήθηκε με τον Γιώργο Χριστοβασίλη, ιδιοκτήτη του Ηλυσιακού, ο οποίος είχε κάνει την πρόταση για αγορά.

Ενώ όλοι περίμεναν ότι αυτή η συνάντηση θα κατέληγε σε καυγά (ως συνήθως) έγινε κάτι μη αναμενόμενο.

Στη συνέντευξη τύπου ο Κούγιας ανακοίνωσε ότι τελικά θα πουλήσει την ομάδα για το ποσό των 3.000.000(?) euro στον Χριστοβασίλη.

Παρόλο που όπως είπε αυτός και η ομάδα του φταίνε για τη μη άνοδο τους ΠΑΣ.

Αδιάφορο.

Σημασία έχει ότι ο ΠΑΣ πουλήθηκε και ότι ο Κουγιας θα ξεκουμπιστεί από τα Γιάννενα.

Τώρα μπόρουμε να ελπίζουμε ότι η θρυλική ομάδα της Ηπείρου θα καταφέρει να ανέβει στη θέση που της αρμόζει, στα σαλόνια της Superleague!!!

Το άρθρο του contra.gr

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, ο δακρυσμένος Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε την Παρασκευή μέσω συνέντευξης Τύπου ότι ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον κ. Χριστοβασίλη για την πώληση του ΠΑΣ, τον άνθρωπο που κατέθεσε την πλέον σοβαρή πρόταση.

"Πήρα μια απόφαση κόντρα σε ό,τι πιστεύατε, γιατί ποτέ δεν καταλάβατε ότι έχω συναίσθηση ντροπής και ευθύνης. Ήταν αμετάκλητη η απόφασή μου να πουλήσω. Σήμερα στις 11 αποφάσισα και ήρθα σε συμφωνία με τον κ. Χριστοβασίλη, έστω κι αν μου έδωσε λιγότερα χρήματα απ' ό,τι ζητούσα. Δεν ήθελα να του πουλήσω τις μετοχές μου, γιατί μας στέρησε την άνοδο δύο φορές λειτουργώντας με υπόγειες διαδρομές. Πέρυσι με τους 5 βαθμούς που μας έκοψε και φέτος χάνοντας από τον Πανθρακικό. Ήταν, όμως, ειλικρινής και μου είπε τι εκβιασμούς δέχτηκε και ποιοι παίκτες είχαν μειωμένη απόδοση. Είναι εξαιρετικός επιχειρηματίας, έχει υγιείς επιχειρήσεις. Δεν υπογράψαμε, απλά δόθηκαν τα χέρια", τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός ποινοκολόγος και πρώην πλέον μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ για να προσθέσει:

"Δέχτηκα ακόμα προτάσεις από τον κ. Μάκη Ψωμιάδη, αλλά και από κάποιους περίεργους τύπους Γιαννιώτες επιχειρηματίες που έστειλαν την πρότασή τους το βράδυ της Πέμπτης στις 12 παρά 5 το βράδυ. Έκανα την καλύτερη επιλογή με τον κ. Χριστοβασίλη. Αν έμενα θα δημιουργούνταν προβλήματα, γιατί είχα αποφασίσει να κλείσω κάποιους φυλακή και να εξυγιάνω τον ερασιτέχνη Πέρασα 4 χρόνια υπέροχα και πραγματικά θα είμαι Γιαννιώτης".

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Χριστοβασίλης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό των Ιωαννίνων SUPER 104,3 για τη συμφωνία με τον Αλεξη Κούγια: "Ευχαριστώ τον κ. Κούγια που επέλεξε εμένα, αν και είχε πολλές προτάσεις. Η καταγωγή μου είναι από την Ηπειρο, όλοι μαζί να συνεχίσουμε το έργο που ξεκίνησε ο κ.Κούγιας και να δούμε σύντομα την ομάδα σε μεγαλύτερη κατηγορία. Στην αρχή θα χρειαστεί η συνεργασία του κ. Κούγια να μας ενημερώσει για κάποια πράγματα και στη συνέχεια θα επιλέξουμε τους συνεργάτες μας από τα Γιάννενα, αλλά και από την Αθήνα, οι οποίοι θα έχουν καταγωγή από Ήπειρο. Το ποσό εξαγοράς των μετοχών δεν είναι ανακοινώσιμο. Αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να κάνουμε την ομάδα καλύτερη".

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

όχι και τον πάμε

το βρίσιμο που έφαγε τις τελευταίες μέρες δεν περιγράφετε

αλλά και τα 4 χρόνια

αφού κατέστρεψε την ομάδα

Δημοσ.
όχι και τον πάμε

το βρίσιμο που έφαγε τις τελευταίες μέρες δεν περιγράφετε

αλλά και τα 4 χρόνια

αφού κατέστρεψε την ομάδα

από πότε την ανέλαβε ; την πρόλαβε καθόλου στην Α' ;

Δημοσ.

Δηλαδή αυτός ο Χριστοβασίλης,εκτός από τον Ηλυσιακό,θα έχει και τον ΠΑΣ.2 ομάδες της Β εθνικής(αν δεν κάνω λάθος) με ίδιο πρόεδρο ? Χμμμ,λίγο "περίεργο"...

Δημοσ.

Δεν παιζει αυτο, προφανως θα αφησει τον Ηλυσιακο. Οπως ειχε κανει και ο Πηλαδακης με Ηλυ και Αελ

Δημοσ.

κοιταξτε

ο κουγιας πηρε τον ΠΑΣ στη Γ κατηγορια και τον εσωσε απ το να πεσει στη Δ

μετα ανεβηκε στη Β ξανα και τοτε αρχισαν τα προβληματα και παλι

ο κουγιας εκανε τα γνωστα του ειδικα φετος με αποτελεσμα να εξοργισει τους οπαδους

και γι αυτο ζητησαν την αποχωρηση του οπως και εγινε

δλδ ο κουγιας βοηθησε τον ΠΑΣ αρχικα αλλα μετα τον εκανε χειροτερο

γιατί και στη Γ μαζευόταν περισσοτερος κόσμος απ οτι φετος

Δημοσ.

Αυτά που έγιναν φέτος στη Β΄ δεν έχουν προηγούμενο πάντως.

Τώρα πρόεδρος να βρίζει τις μάνες των οπαδών της ομάδος του δεν έχει ξαναγίνει.

Δημοσ.

Lucifer την ωρα που αλλαζα σελιδα αυτο σκεφτομουν

Τουλαχιστον ο ΠΑΣ εχει και μια ιστορια

Και αν θυμαστε μπορει να αποκλείει και ομαδες σαν τον ολυμπιακο!!!

Δημοσ.

Ειληκρινά,και χωρίς να θέλω να προκαλέσω,δέν καταλαβαίνω αυτό το "κατάντησε τον πάς".Θεωρείτε αποτυχία το να παλέψετε μέχρι τέλους για την άνοδο σας στην Α΄εθνική; Είναι αποτυχία αυτό; Εδώ υπάρχουνε ομάδες με πολύ μεγαλύτερη ιστορία όπως καλαμάτα παναχαική δόξα δράμας,που δέν μπορούν να ανέβουνε κατηγορία.

Δημοσ.
Τώρα πρόεδρος να βρίζει τις μάνες των οπαδών της ομάδος του δεν έχει ξαναγίνει.

συνέχεια γίνεται και απο πολλούς,ειδικά απο Β΄εθνική και κάτω.απλά ο κούγιας έχει και 3 κάμερες όλο το 24ωρο πάνω απο το κεφάλι του,και ότι λέει μαθαίνετε..

Δημοσ.
τι να κανει στην α εθνικη μια ομαδα που κοστιζει 3μυρια?

Πόσο νομίζεις κοστίζουν οι ΠΑΕ της B'; Ή τι ετήσιο προϋπολογισμό νομίζεις ότι έχουν;Σκέψου ότι ο ΠΑΣ είναι και η πιο ακριβή ΠΑΕ στη Β' μ'αυτά τα λεφτά που λες,που να ακούσεις πόσο κοστίζουν όλες οι άλλες(3 μύρια κάνουν όλες οι ομάδες-γειτονιές της Αθήνας μαζί :P ).

Τα ποσά μπορεί να ακούγονται μικρά στα αυτιά μας,αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις υπερδιπλασιάζονται όταν ανέβει η ομάδα στη Superleague(λόγω εμπορικότητας,διαφημίσεων,μεγάλων εταιριών-χορηγών,τηλ.συμβολαίων και λοιπών εσόδων.Ειδικά όταν μιλάμε για ομάδες που έχουν πραγματικά πολύ λαό και έχουν τις βάσεις για να γίνουν ακόμα πιο εμπορικές μπαίνοντας στη Superleague.

Τέτοιο παράδειγμα είναι και ο ΠΑΣ.Όταν ο ΠΑΣ ανέβει στη Superleague,τότε να τον συγκρίνεις με τις άλλες ομάδες,αυτήν τη στιγμή ειναι λάθος να συγκρίνεις τον ΠΑΣ των 3 εκατομμυρίων με τις άλλες ομάδες της Superleague σε οικονομικό επίπεδο.

Και στην τελική,ο ΠΑΣ και η Λάρισα είναι οι πρώτοι που δικαιούνται να βρίσκονται στη Superleague απ'τις ομάδες εκτός των γνωστών μεγάλων της ΑΘήνας και της Θεσ/νίκης,ακόμα κι αν κοστίζουν 3 ευρώ έκαστος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...