eleana14 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Επειδή θέλω να αγοράσω ένα laptop θα ήθελα να μου προτείνεται μερικά που να έχουν την καλύτερη σχέση τιμής απόδοσης
michalis2610 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Καλωσόρισες. Πόσα χρήματα διαθέτεις και για ποιά χρήση προορίζεται ο φορητός?
eleana14 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Ευχαριστώ πολυ.Βασικα εγω χρειάζομαι μεγαλη μνήμη και μεγάλο σκληρό δίσκο αλλά δεν χρειάζομαι τρελά γραφικά(αλλά να μην είναι και άθλια).Θέλω να σερφάρω στο internet και να τρέχω μερικά προγράμματα (τα προγράμματα δεν χρειάζονται μεγάλες απαιτήσεις από γραφικά.Μπορώ να διαθέσω από 1200 μέχρι το πολύ 1600
eleana14 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Πείτε κανένα μοντέλο ρε παιδιά.Έτσι που έψαξα λίγο έχω δει αρκετά καλά laptops από την Acer.Είναι καλα?
michalis2610 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Βασικα εγω χρειάζομαι μεγαλη μνήμη και μεγάλο σκληρό δίσκο Από τη στιγμή που τοποθετείς με 35 ευρώ 2GB RAM, το πόση μνήμη έχει ο φορητός μπορείς να το προσπεράσεις. Για το σκληρό ισχύει το ίδιο αλλά σε μικρότερο βαθμό. Θέλω να σερφάρω στο internet και να τρέχω μερικά προγράμματα (τα προγράμματα δεν χρειάζονται μεγάλες απαιτήσεις από γραφικά. Πολύ ωραία, βέβαια θα μπορούσες να γράψεις και ένα-δύο προγράμματα σαν παράδειγμα να καταλάβουμε γεικά τι απαιτήσεις έχεις πέραν το ότι γράφεις για τα γραφικά. Μπορώ να διαθέσω από 1200 μέχρι το πολύ 1600 Σίγουρα όχι πάνω από 600 ευρώ για τέτοια χρήση. Κατά τη γνώμη μου οι καλύτερες προτάσεις σε αυτή τη κατηγορία τιμής είναι τα παρακάτω. Θα προσανατολιζόμουν σε αυτά με 2ετή εγγύηση (1 και 4) με εξαίρεση το Thinkpad που παρότι έχει μόνο ένα έτος εγγύησης, έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Προτίνω τα: 1. HP 530 2. Lenovo ThinkPad R61 7650CTO 3. LENOVO N200/3000 4. E500-L.AP13HS
eleana14 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Τα προγράμματα που θα χρησιμοποιώ είναι το autocad και ένα πρόγραμμα dj.Βασικά θέλω να το συνδέσω το laptop με το μίκτη και να κανω την δουλειά μου
michalis2610 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Για τα dj προγράμματα δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Το autocad όμως δεν θεωρείται ελαφρύ αν και μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζουν οι απαιτήσεις του χρήστη. Αν πχ θέλεις να κάνεις βαρύ rendering τότε χρειάζεσαι και ανάλογο μηχάμημα. Αν όμως μιλάμε για σχετικά ελαφρυά χρήση τότε είσαι οκ.
loutsopo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Καλό μηχάνημα και διετή εγγύηση από VAIO http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905656 η http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905615
kotetsi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Με λίγα και κατανοητά λόγια: ΜΑΚΡΙΑ από τη σειρά AR της Sony, έχει μείνει σε άλλες, ξεχασμένες εποχές. Το σασί είναι παμπάλαιο, τα πλαστικά ξεβάφουν, το βάρος του είναι απαράδεκτα υψηλό για την κατηγορία σήμερα, τα επιμέρους χαρακτηριστικά του δε δικαιολογούν την τιμή του, τα γράμματα στα πλήκτρα είναι δυσδιάκριτα κατά την πληκτρολόγηση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού... να πω κι άλλα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.