Bspus Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Τον τελευταιο καιρο μου εμφανιστηκαν 2 ανεξηγητα 1) Μια οθονη samsung syncmaster 913v (19") Αυτη μερικες φορες ετσι στα καλα καθουμενα αποφασιζει να μην δουλεψει. Ξεκιναει ο υπολογιστης, βλεπω τις αρχικες οθονες σε χαμηλη αναλυση, παει να μπει μετα σε υψηλη και σβηνει τελειως ενω ο υπολογιστης δουλευει. Καμια φορα βγαζει και μυνημα signal out of range. Το προβλημα δεν εχει να κανει με τον υπολογιστη ουτε με ρυθμισεις της καρτας γραφικων στο λειτουργικο. Την εχω δοκιμασει σε 2 διαφορετικους υπολογιστες, εχω αλλαξει και καρτες γραφικων, τιποτα! Η μονη λυση που εχω βρει ειναι να τη βγαζω απο την πριζα και να την ξαναβαζω. Μαλιστα βοηθαει αν αλλαζω το καλωδιο η/και την πριζα που τη συνδεω. Μετα δουλευει ετσι 2-3 φορες. Οσπου να την ξαναπιασει και να επαναληφθει η διαδικασια. Αλλα το πιο κουφο ειναι το δευτερο Εχω 2 desktop που μοιραζονται dsl απο ενα router, ενσυρματα και οι 2 με ethernet. Καποια στιγμη παρατηρησα οτι ο δευτερος δεν ειχε internet παρολο που ηταν συνδεδεμενος. Για την ακριβεια μπορουσε να κανει ping παντου, ακομα και στο internet αλλα τιποτα δεν κατεβαινε. Μολις ειχα βαλει το fedora9 οποτε το εριξα εκει το φταιξιμο. Δυστυχως τα ιδια εκανε και σε windows. Μετα παρατηρησα οτι δεν συνεβαινε μονο σε αυτον αλλα και στον αλλο υπολογιστη. Δεν ειχα καθολου download αλλα το upload δουλευε κανονικα οπως εδειχναν τα torrents. Αυτο ομως συνεβαινε μονο οσο ο δευτερος (συγκεκριμενα) υπολογιστης ηταν ανοιχτος. Οταν το εκλεινα, ο αλλος δουλευε κανονικα μετα απο λιγο. Φανταστηκα οτι κατι εφταιγε στο δευτερο υπολογιστη οποτε εκανα το λογικο και αλλαξα καρτα δικτυου... τιποτα. Τον αποσυνεδεσα τελειως απο το router. Και συνεχιζει να επηρεαζει τη συνδεση!!! Εχω τον πρωτο ανοιχτο και κατεβαζει με 100kb/sec. Με το που ανοιγω το δευτερο pc (οχι οποιοδηποτε αλλα αυτο το συγκεκριμενο) βλεπω το download να πεφτει στο 0, πριν καν προλαβει να bootarei! Τον κλεινω και ολα επανερχονται εντος 2-3 λεπτων. Ειναι δυνατον κανει τετοιες παρεμβολες στη γραμμη μονο και μονο επειδη ειναι στο ρευμα? Και γιατι τωρα ξαφνικα και γιατι μονο αυτος? Τελικα τον εβαλα στο υπογειο και τωρα ειναι ενταξει
varemarious Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 1) Για το πρώτο δεν ξέρω να σου πώ ..το μόνο που θα σου έλεγα να δοκιμάσεις είναι ότι εαν έχεις την οθόνη και το κουτί σε κάποιο πολύπριζο θα σου έλεγα να δοκιμάσεις να αλλάξεις το πολύπριζο... 2)για το δεύτερο πρόβλημα δεν ευθύνεσαι έσυ ούτε κάποιο πρόγραμμα ... φταίει ο ΟΤΕ διότι κάνουν κάτι πειράματα μερικές φορές ...το έχω πάθει και εγώ αυτό ... η λύση είναι εαν έχεις ορίσει δικό σου δίκτυο να το αλλάξεις σε DHP δίκτυο και να παίρνεις ΙΡ απο το ρουτερ... να σβήσεις ότι ΙΡ έχεις ορίσει και να είναι αυτόματα...έτσι θα σου λυθεί το πρόβλημα και μετα μπόρεις να ξανακάνεις το δικτυό σου... Το Υπόγειο δεν ξέρω αν είναι καλή συνταγή αν έχει σκόνη ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.