Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2009* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες δεν ειναι θεμα στρατοπεδου.....Ειναι θεμα ποιοτητας. Τi σου δινει ο ενας και τι ο αλλος.....το EA VS KONAMI ειναι τα ιδιο με το SONY VS MICROSOFT ο ενας σου εδωσε τα παντα στο gaming και ο αλλος σου εταξε επανασταση με 4d και αλλες μεντολες...ακομη περιμενουμε την επανασταση της κοναμι, ακομη περιμενουμε την επανασταση απο cell και sony! Ποιος πουλαει παραμυθια εχει φανει και απο τις δυο πλευρες πια. Εδω ειναι και η ομοιοτητα Κοναμι και Sony , Μιλαμε για πολυ ΣΑΝΟ στον κοσμο!

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έσπασε το εμπάργκο που είχε μέχρι σήμερα η Κονάμι, και από εδώ και πέρα θα βγαίνουν πολλές φωτό και βίντεο! Είπαν λέει από Κονάμι Γαλλίας ότι το ντέμο θα βγει 2 Οκτώβρη!

Ορίστε πάρα πολλές φωτό που βγήκαν σήμερα:

http://www.cynamite.de/xbox360/news/more/pes_2009_viele_neue_screens_aus_der_testversion/12891/pes_2009_viele_neue_screens_aus_der_testversion.html

Έχει πάρα πολλούς παίκτες (βρήκα και Λύμπε, Αμανατίδη, Γκέκα!). Φοβερή δουλειά στα πρόσωπα πάλι η Κονάμι. Ελπίζω να είναι και το gameplay καλό...

Δημοσ.

Καταπληκτική δουλειά στα πρόσωπα έκαναν και φέτος! Ελπίζω να συνδυάσουν το πακέτο με καλό gameplay αλλά και καλό edit mode γιατί απότι είδα πολλές ομάδες είναι unlicensed και θέλουν δουλειά στο edit...

Θα πάρουν φωτιά οι patchers...

Δημοσ.

μπορειτε σας παρακαλω να κανετε ατταch τις φωτος για να τις δω και εγω, μου κανει blocked site οταν παταω το λινκ. Ειμαι δουλεια..και οτι εχει να κανει με games...μου τα blockari! ευχαριστω!

Δημοσ.
dp@pa προσπάθησα αλλα κάνει μόνο την πρώτη

πρέπει να φταίει το link...

απλα εχω websense στην εταιρια..και δεν μπορω να μπω σε λινκς που εχει να κανει με games συνηθως! οοοφ..

Δημοσ.
Ρε dp@pa έχουν βγάλει όλα τα πρόσωπα του παιχνιδιού στα διάφορα sites! Που να τα ποστάρουμε όλα?

lol..και σε ολα αυτα τα σιτες δεν μπορω να μπω! λολ. ελα ελα..ποσταρε να μπορω να σε κραζω λιγο! χαχαχα...ακουσα κατι οτι παντρευεσε κιολας? μην ξεχασεις να μας καλεσεις στον γαμο εχω δωρακι για σενα...το Προ το ΙΣΣ το πρωτο! λοολ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...