Προς το περιεχόμενο

Δίλημμα για αγορά νέου Η/Υ

Mystirios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύντομα θα παραγγείλω νέο PC για all around χρήση + games. Αυτό που με απασχολεί είναι τα χρήματα που θα διαθέσω. Ναι μεν τα buffer είναι γεμάτα και δε θα χα πρόβλημα να διαθέσω και 1000+ ευρά αλλά τα λυπάμαι τα άτιμα αφου ξέρω οτι σε λίγο καιρό θα χει βγει η νέα γενιά superduper επεξεργαστών + καρτών γραφικών και το σύστημα δε θα ανταποκρίνεται αξιοπρεπώς στα καινούρια παιχνίδια.

Οπότε απ τη μία έχω στο μυαλό μου ένα σύστημα των 500-600 ευρώ με έναν φτηνό core2 [4600 ή 7200] + [μία ati 3870 ή μια 8800gt] + όλα τα υπόλοιπα αναλόγου bugdet

Απ την άλλη έχω ένα σύστημα 1000+ ευρώ με core2 8500 ή 4πύρηνο + κάρτα γραφικών 200-300 ευρώ + τα υπόλοιπα αναλόγου budget

Κατα 80% θα πάω για το σύστημα των 500-600 ευρώ αλλα θέλω να ακούσω - διαβάσω μάλλον - και μια 2η γνώμη

• Moderators
Δημοσ.

Περιμενε 2 βδομαδες τις νεες καρτες γραφικων και τοτε πηγαινε για 1000ευρα.

Αποψη μου :-)

Δημοσ.

Για μένα προσωπικά έχει πιο στέρεα λογική βάση το να δίνεις 500-600 ευρώ ανά 1-1,5 χρόνο, παρά μαζεμένα 1000+.. Αυτό γιατί πχ σε 3-4,5 χρόνια έχεις δώσει ~1500-1800 και έχεις σταθερά καλές επιδόσεις καθ'όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ακολουθώντας παράλληληλα με άνεσητις αλλαγές στις διάφορες πλατφόρμες. Ενώ, αν δώσεις 1200 πχ μαζεμένα, μετά άντε να δώσεις όταν θα χρειάζεται να μεταβείς σε νέο socket, άντε να δώσεις, όταν οι μνήμες θα είναι DDR X κλπ κλπ... Και σε καμία περίπτωση το σύστημα δε θα είναι up-to-date για περισσότερο καιρό..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...