Προς το περιεχόμενο

On telecoms - To Pirelli δεσμευει 6Mbit???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα προσφατα αιτηση στην Οn για το πακετο ολα σε ενα.Διαβασα σε αλλο forum οτι το Pirelli δεσμευει 6Mbit για την τηλεοραση, ακομα και οταν αυτη δε λειτουργει. Η δεσμευση των 6MBit γινεται και στο πακετο που δεν εχει τηλεοραση; Αν αν ειναι να μου δεσμευει bandwidth ακομα κι οταν δεν βλεπω τηλεοραση ,τοτε δεν εχει νοημα. Παρακαλω αν γνωριζει καποιος ας απαντησει αμεσα για να προβω σε αλλαγη πακέτου ή σε υπαναχώρηση.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Εκανα προσφατα αιτηση στην Οn για το πακετο ολα σε ενα.Διαβασα σε αλλο forum οτι το Pirelli δεσμευει 6Mbit για την τηλεοραση, ακομα και οταν αυτη δε λειτουργει. Η δεσμευση των 6MBit γινεται και στο πακετο που δεν εχει τηλεοραση; Αν αν ειναι να μου δεσμευει bandwidth ακομα κι οταν δεν βλεπω τηλεοραση ,τοτε δεν εχει νοημα. Παρακαλω αν γνωριζει καποιος ας απαντησει αμεσα για να προβω σε αλλαγη πακέτου ή σε υπαναχώρηση.

Ευχαριστώ.

καλη σου μερα.

δεν δεσμευει τοσα πολλα παντα.αυτη πρεπει να ειναι πολυ συγκεκριμενη περιπτωση . σιγουρα δεσμευει καποιο μερος απο το b/w αλλα σιγουρα γυρω στα 2-4 . Αν δεν σου δουλευει καλα η τηλεορ. η το τηλ τους παιρνεις ενα τηλ. και τους ζητας να φτιαξουν τον καταμερισμο που εχουν ανεβαζοντας το αντιστοιχο b/w .Δλδ αν δεν δουλευει καλα το τηλ σου σου ανεβαζουν το b/w για το τηλ .Το ιδιο και για την τηλεοραση ( που παντα κολαει....)

παρε τους ενα τηλ να μαθεις , μην δισταζεις να ενημερωνεσαι απο την εκαστοτε εταιρια...εσυ στο κατω κατω θα πληρωνεις ;)

Δημοσ.

μακρυα απο ON αν θες τη γνωμη μου γιατι ειναι μπ0υρδελ@@@@ εχω και φιλο που δουλευει μεσα και στην κυριολεξια "δουλευει " κοσμο και κοσμακι με αυτα που τους βαζουν να λενε οταν δεν εχουν απαντησεις που να επιλυνουν προβληματα...

Δημοσ.

χεχε!!! Εμενα συγχρονιζει στα 7mbit το ROUTER(οποτε το θυμηθει). Αμα ανοιξω και την tv το internet σερνεται!!!!

Δημοσ.

Δεσμεύει 6 Mbit όταν βλέπεις τηλεόραση.Όταν δεν βλέπεις η γραμμή είναι όλη δικιά σου...Τώρα αν καμιά φορά κολήσει και δεν κλείσει το TVBox την σύνδεση με το server τα δεσμεύει αλλα σπάνια συμβαίνει κάτι τέτοιο...τότε το βγάζεις απο την πρίζα και το ξανασυνδέεις...και πάλι η γραμμή ειναι ok!

Πριν πάς σε οποιοδήποτε πάροχο έλεγξε τα χαρακτηριστικά της γραμμής σου (attenuation, noise Κλπ) ή αν δεν έχεις ήδη ADSL πήγαινε σε κάποιο γειτονικό σπίτι που έχει για να εκτιμήσεις πόση ταχύτητα μπορεί να ποιάσει η γραμμή σου! και μετά επέλεξε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...