alex2005 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2008 Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω για κάποιον οδηγό για το πως να αλλάξω την οθόνη στον δαιμονισμένο XPS1530. Έχω ένα ελαττωματικό με LG οθόνη και ένα καινούριο που μου έφεραν με αυτήν την άθλια Samsung οθόνη.(1,5 μήνας αναμονή πήγε άδικα) Να φωνάξω τους άθλιους τεχνικούς της Dell να το κάνουν δεν θέλω καθώς έχω πάρα πολύ άσχημη εμπειρία. Καλό θα ήταν λοιπόν να έβρισκα έναν οδηγό για να ξέρω ακριβώς τι να κάνω χωρίς να χρειαστεί να το ψάξω. Thanks παίδες
poodle Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=193815 Αυτό που θέλεις θα το βρεις στο Service Manual. Άνοιξε το display, περιγράφει όλη τη διαδικασία. Κάπου διάβασα, ότι αν τα βύσματα ταιριάζουν, δεν είναι ανάγκη να αλλάξεις τα καλώδια (δηλ. να διαλύσεις όλο τον υπολογιστή), απλά αποσυνδέεις και αλλάζεις τις οθόνες.
alex2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Σε ευχαριστώ,πολύ χρήσιμο αυτό. Ελπίζω να ισχύει αυτό που είπες για τα βύσματα γιατί από ότι βλέπω πρέπει να το λύσω όλο!
poodle Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Πραγματικά,το μισό λύνεται. Μου έχουν αλλάξει 2 φορές οθόνη. Κάποια πράγματα που θυμάμαι, και μπορεί να σε βοηθήσουν. Για να βγει το κομμάτι με τα πλήκτρα αφής, πρώτα βγάζεις τα ασημί καλύμματα στις δύο άκρες του. Νομίζω ότι οι οδηγίες το γράφουν ανάποδα, αλλά είναι λάθος, όπως ανακάλυψε και ο πρώτος τεχνικός που ήρθε. Πριν βγάλεις τα καλώδια της ασύρματης κάρτας δες πως ακριβώς ήταν περασμένα, γιατί λίγο λάθος να μπουν, το πληκτρολόγιο και τα πλήκτρα αφής αποκτάνε καρούμαλα. Πρόσεχε τις βίδες που τις ακουμπάς, το καπάκι κλείνει με μαγνήτι, και μπορεί να κολλήσουν εκεί.
alex2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μάλιστα,καθόλου εύκολη δουλειά από ότι καταλαβαίνω. Την είχα δει και εγώ την διαδικασία αλλά δεν πρόσεχα ιδιαίτερα ο χαζός. Επειδή δεν έχω χρόνο θα το κάνω κάποια στιγμή τις επόμενες μέρες,οπότε αν θυμηθείς και κανένα παραπάνω tip πόσταρέ το σε παρακαλώ.
poodle Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Δες και αυτό: http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=246921
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.