bluesattack Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Mε τετοιους χαρακτηρισμους δεν βοηθησε ποτε κανενας.Απο οπου και αν προερχονται ..οπου και αν απευθυνονται.Οκ καλο το sharing (και εγω μαζι σας ) ,αλλα αν ο αλλος εχει το βιτσιο να τα κρατησει για παρτη του..τι θα κανουμε θα τον βρισουμε ? Και στο κατω κατω ..μπορει ''εμμεσως'' να τα εχει ''πληρωσει''..ειτε σαν κοστος γραμμης ιντερνετ ,ειτε πληρωνοντας καποιο server ,ειτε σαν χαμενες ωρες προσωπικου χρονου.. Δεν του τα πληρωνετε αυτα..να εισαστε ''ενταξει'' και στην ...μοιρασια ??
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδιά ήμαρτον! Το τι θέλει το πρόγραμμα είναι το θέμα? Ή το θέμα του Forum είναι να βοηθήσουμε τον άνθρωπο? Αν προσέξετε απο πάνω ο bluesattack σας είπα ΑΚΟΜΑ ένα "μπορεί"..! Μπορεί λοιπόν, να τα κατέβασε απο το iTunes ή το Amazon! Στη προκειμένη περίπτωση θα χαρακτηριζόταν το να επιτρέψει, έμμεσα ή άμεσα, να του ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ αυτά τα MP3. Όπως και νά'χει..νομίσματα και φαντασίες για το τι μπορεί να ήθελε να το κάνει, εμένα μου φαίνεται γελοίο και ενοχλητικό..Sorry κι'ολας.. /Koritsi_Gia_PC
Pitsi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδιά ήμαρτον! Το τι θέλει το πρόγραμμα είναι το θέμα? Ή το θέμα του Forum είναι να βοηθήσουμε τον άνθρωπο? Αν προσέξετε απο πάνω ο bluesattack σας είπα ΑΚΟΜΑ ένα "μπορεί"..! Μπορεί λοιπόν, να τα κατέβασε απο το iTunes ή το Amazon! Στη προκειμένη περίπτωση θα χαρακτηριζόταν το να επιτρέψει, έμμεσα ή άμεσα, να του ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΝ αυτά τα MP3. Όπως και νά'χει..νομίσματα και φαντασίες για το τι μπορεί να ήθελε να το κάνει, εμένα μου φαίνεται γελοίο και ενοχλητικό..Sorry κι'ολας.. /Koritsi_Gia_PC Έχω ένα "νομισμα" οτι για να κάνεις αντίλογο κάνεις ότι δεν σκέφτεσαι, σπάνια και itunes ή Amazon δεν γίνεται. Επίσης έχω άλλο ένα "νόμισμα", φίλος και "δεν θελω να έχει κάτι που θέλει και δεν μου κοστίζει τίποτα να το εχει και εκείνος" πάλι δεν γίνεται.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Έχω ένα "νομισμα" οτι για να κάνεις αντίλογο κάνεις ότι δεν σκέφτεσαι, σπάνια και itunes ή Amazon δεν γίνεται.Επίσης έχω άλλο ένα "νόμισμα", φίλος και "δεν θελω να έχει κάτι που θέλει και δεν μου κοστίζει τίποτα να το εχει και εκείνος" πάλι δεν γίνεται. Κούραση..Εαν κάποιος δε θέλει να καταλάβει.. 2 πραγματάκια έχω να πω.. 1) Βρές το "Ντουγλερί και Ντουγλερέα" κάπου πέρα απο τα Internetικά δισκάδικα..Να κάτι ΣΠΑΝΙΟ. 2) Δεν κάνω εγώ αντίλογο, αλλα ΕΣΥ. Καθώς, είσαι και ο Starter του Offtopic Ντάξ, ο νοών νοείτω..Κράτα εσυ τα νομίσματα σου για τη πάρτη σου /Koritsi_Gia_PC
Pitsi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Κούραση..Εαν κάποιος δε θέλει να καταλάβει.. 2 πραγματάκια έχω να πω.. 1) Βρές το "Ντουγλερί και Ντουγλερέα" κάπου πέρα απο τα Internetικά δισκάδικα..Να κάτι ΣΠΑΝΙΟ. 2) Δεν κάνω εγώ αντίλογο, αλλα ΕΣΥ. Καθώς, είσαι και ο Starter του Offtopic Ντάξ, ο νοών νοείτω..Κράτα εσυ τα νομίσματα σου για τη πάρτη σου /Koritsi_Gia_PC Με 2 λεπτά αναζήτηση βρηκα ότι το τραγούδι το ξέρεις με λάθος τίτλο και σε κάποιο forum βρήκα αυτό: Από αυτό το LP έχω βρει και έχω ψηφιοποιήσει από κασέτα το τραγούδι "Στις παράγκες". Στις παράγκες, στις παράγκες Πίσω απ' την Αγια Σωτήρα 2 μάγκες, 2 μάγκες Ο Λιανός και ο Παχύς Εσκοτώσανε μια ψείρα Εν βρασμώ ψυχής R Ντουγλερί και ντουγλερέα Κύριε κύριε εισαγγελέα Ριχ' τους στο Γεντί Κουλέα Ντουγλερί και ντουγλερέα Αν σ' ενδιαφέρει, πες μου πώς μπορώ να στο δώσω σε mp3 μορφή (μέσω του forum, στο mail μου - [email protected]?). Λέω να πάω για ύπνο αγκαλιά με τα νομίσματα μου, καληνύχτα .
motherfucker Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Κατ αρχας ευχαριστω που ασχοληθηκατε, οσοι ασχοληθηκατε και με τον οποιοδηποτε τροπο. Δευτερον να (ξανα)εξηγηθω και να πω οτι μιλαω για μουσικα αρχεια Τριτον να μου επιτρεψετε να κρινω ΕΓΩ, ΤΙ ειναι σπανιο και τι οχι, μιας και δεν ειμαι χτεσινος στην μουσικη. Ειμαι μουσικος ΚΑΙ DJ και τα περισσοτερα απο τα "σπανια" (που οι εξυπνοι το παιζουν οτι δεν υπαρχουν σπανια) ειναι απο ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ cd η και βινυλια που εχω ριπαρει ΕΓΩ, αρα ειμαι καθολα νομιμος. Tο πως αξιολογω την δουλεια που εχω κανει, και τι εχω τραβηξει με επαφες σε Ελλαδα, εξωτερικο μεχρι και σε Ιαπωνια για να βρω αυτα που εχω, αφηστε να το κρινω εγω και να τα διαθετω εκει που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιστευω οτι αξιζει και ΟΧΙ σε ΚΑΘΕ τυχαρπαστο που ο,τι βρισκει το "ρουφαει" και μετα ερχεται και σου το παιζει και μαγκας. Δε νομιζω να προσεβαλλα κανεναν, σε αντιθεση με μερικους απο πανω. Ευχαριστω για την φιλοξενια. Δεν ηξερα οτι για να ζητησεις βοηθεια θα πρεπει πρωτα να στησεις κωλο. Να στε καλα, και παλι καλες γιορτες
Land_Of_Banania Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 που οι εξυπνοι το παιζουν οτι δεν υπαρχουν σπάνια Ε εδώ νομίζω πως προσβάλλεις... Και συγνώμη αλλά δε θα συμφωνήσω μαζί σου. Γιατί όπως είπα το "σπάνιο" στη μουσική είναι εφεύρεση των εταιρειών. Και στην εποχή μας δεν έχει νόημα. Δεν είναι σπάνια η μουσική, είναι σπάνιο το μέσο γιατί τύπωσαν λίγα αντίγραφα. και μετα ερχεται και σου το παιζει και μαγκας Μόνο τραγικό μου φαίνεται να το "παίζει κάποιος μάγκας" με βάση τα mp3 του. Υπάρχουν πολύ περισσότερο σημαντικά πράγματα για να κρίνεις κάποιον.. Ακόμα και η δουλειά σου να είναι, το τι παράγεις εσύ μετράει για μένα. Ελπίζω κι εγώ να μην σε πρόσβαλα, καλοπροαίρετα μιλάω. Καλές γιορτές και σε σένα. Btw συζήτηση κάνω, δεν ξέρω να απαντήσω στη ερώτηση σου γι΄ αυτό και δεν το κάνω. Κάτι προγράμματα που ήξερα που κάναν τέτοια δουλειά μπορούν να κλείσουν τόσο απλά που δεν αξίζει να αναφερθούν καν.
gdp77 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μπορείς να βάλεις DRM στα αρχεία σου νομίζω. Δεν ξέρω όμως πώς ακριβώς λειτουργεί...
motherfucker Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μπορείς να βάλεις DRM στα αρχεία σου νομίζω. Δεν ξέρω όμως πώς ακριβώς λειτουργεί... Kαλημερα και παλι... Τι ειναι το DRM απο αναφερει ο φιλος?
Pitsi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Κατ αρχας ευχαριστω που ασχοληθηκατε, οσοι ασχοληθηκατε και με τον οποιοδηποτε τροπο.Δευτερον να (ξανα)εξηγηθω και να πω οτι μιλαω για μουσικα αρχεια Τριτον να μου επιτρεψετε να κρινω ΕΓΩ, ΤΙ ειναι σπανιο και τι οχι, μιας και δεν ειμαι χτεσινος στην μουσικη. Ειμαι μουσικος ΚΑΙ DJ και τα περισσοτερα απο τα "σπανια" (που οι εξυπνοι το παιζουν οτι δεν υπαρχουν σπανια) ειναι απο ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ cd η και βινυλια που εχω ριπαρει ΕΓΩ, αρα ειμαι καθολα νομιμος. Tο πως αξιολογω την δουλεια που εχω κανει, και τι εχω τραβηξει με επαφες σε Ελλαδα, εξωτερικο μεχρι και σε Ιαπωνια για να βρω αυτα που εχω, αφηστε να το κρινω εγω και να τα διαθετω εκει που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιστευω οτι αξιζει και ΟΧΙ σε ΚΑΘΕ τυχαρπαστο που ο,τι βρισκει το "ρουφαει" και μετα ερχεται και σου το παιζει και μαγκας. Δε νομιζω να προσεβαλλα κανεναν, σε αντιθεση με μερικους απο πανω. Ευχαριστω για την φιλοξενια. Δεν ηξερα οτι για να ζητησεις βοηθεια θα πρεπει πρωτα να στησεις κωλο. Να στε καλα, και παλι καλες γιορτες Αν σε ενδιαφέρει η άποψη μου συνεχίζεις το διάβασμα, αν όχι δεν πειράζει. Διαφωνώ εντελώς με αυτό το ελιτίστικο "έχω πολύ γαμάτα τραγουδια και εσείς δεν τα έχετε και είμαι καλύτερος από εσάς" Όπως λες ταλαιπωρήθηκες για να τα βρεις, δεν αμφιβάλλω απλά λέω ότι μπορείς να τα μοιράσεις και σε άλλους ώστε να μην ταλαιπωρηθουν και αυτοί. Αν είναι καλά τραγούδια τους αξίζει να ακούγονται και όχι να μένουν καταχωνιασμένα στον σκληρό σου. Δεν νομίζω να σε κάνει λιγότερο καλό Dj ή μουσικό να έχουν και άλλοι 10 αυτά τα "σπάνια" τραγούδια. Για να καταλάβεις πόσο διαφορετικά σκέφτομαστε κάποια στιγμή βρέθηκα με μία ηχογράφηση που την είχα εγώ και καμια δεκαριά ακόμα και για χρόνια την έψαχναν χιλιάδες άτομα, η πρώτη μου δουλειά ήταν να μάθω πως γίνεται να το ανεβάσω για να μπορούν να το πάρουν όσο το δυνατόν περισσότεροι.
motherfucker Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Dj ΣΙΓΟΥΡΑ οχι (μιας και παιζω ΕΛΑΧΙΣΤΑ απο αυτα που εχω) αλλα ΣΥΛΛΕΚΤΗ σιγουρα ΝΑΙ. Δεν ξερω κανενα συλλεκτη να μοιραζεται τη συλλογη (γραμματοσημα, πινακες, βιβλια κλπ) του με τον ΚΑΘΕΝΑ Και στο τελος τελος, οταν κι ΕΓΩ πολλα απο αυτα που ΤΩΡΑ εχω, ΚΑΠΟΤΕ ζητουσα καποιους αλλους για ενα αντιγραφο (εστω σε κασετα) αρνιοντουσαν. Ε, καιρος ειναι να δουλεψουν, να ασχοληθουν και να βγαλουν και αλλοι τα ματια τους.... Συνεχιζεις ομως να εισαι ΟΦ τοπικ. Εγω δεν θα συνεχισω να απολογουμαι για τις προτιμησεις και αποψεις μου. Αν νομιζεις οτι μπορεις να βοηθησεις σε αυτο που ψαχνω καν το, αλλιως μην ασχολεισαι φιλε μου. Να σαι καλα
Pitsi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Και στο τελος τελος, οταν κι ΕΓΩ πολλα απο αυτα που ΤΩΡΑ εχω, ΚΑΠΟΤΕ ζητουσα καποιους αλλους για ενα αντιγραφο (εστω σε κασετα) αρνιοντουσαν. Ε, καιρος ειναι να δουλεψουν, να ασχοληθουν και να βγαλουν και αλλοι τα ματια τους.... Τελευταίο και φεύγω από αυτό το θέμα, σε αυτούς καλά κάνεις, εγώ για τους υπόλοιπους μιλούσα οτι δεν εχεις λογους να μην τους τα δωσεις. Μία πιθανή λύση, για λίγα τραγούδια, είναι να του τα γραψεις σε κασσέτες, την ώρα που θα κάνει πρόγραμμα θα του είναι αδύνατο να την αντιγράψει.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Οταν θα τον κανεις share, στο κουμπι δικαιωματα (permissions), τσεκαρε το "read only" Folder Options>Κάτω-κάτω ξετσεκάρεις το "Use simple file sharing(Recommended)
motherfucker Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δουλευω σε XP. Πως γινεται αυτο? Και τι γινεται ΜΕΤΑ απο αυτο? Πως θα εχω μονον εγω προσβαση στον φακελο οσον αφορα το copy, move ενω θα μπορει ο αλλος να τα κανει κανονικα play?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Με 2 λεπτά αναζήτηση βρηκα ότι το τραγούδι το ξέρεις με λάθος τίτλο και σε κάποιο forum βρήκα αυτό: Εγω πάλι με Search στο Google (διάρκειας 20 δευτερολέπτων) βρήκα αυτό.. http://www.studio52.gr/info_gr.asp?infoID=000004jw Ας μου το βρεί κάποιος εκτός απο δισκογραφικής, που πια ούτε εκεί δε μπορείς να το βρείς, και θα τον παραδεχτώ! Τέλος! Κατ αρχας ευχαριστω που ασχοληθηκατε, οσοι ασχοληθηκατε και με τον οποιοδηποτε τροπο.Δευτερον να (ξανα)εξηγηθω και να πω οτι μιλαω για μουσικα αρχεια Τριτον να μου επιτρεψετε να κρινω ΕΓΩ, ΤΙ ειναι σπανιο και τι οχι, μιας και δεν ειμαι χτεσινος στην μουσικη. Ειμαι μουσικος ΚΑΙ DJ και τα περισσοτερα απο τα "σπανια" (που οι εξυπνοι το παιζουν οτι δεν υπαρχουν σπανια) ειναι απο ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ cd η και βινυλια που εχω ριπαρει ΕΓΩ, αρα ειμαι καθολα νομιμος. Tο πως αξιολογω την δουλεια που εχω κανει, και τι εχω τραβηξει με επαφες σε Ελλαδα, εξωτερικο μεχρι και σε Ιαπωνια για να βρω αυτα που εχω, αφηστε να το κρινω εγω και να τα διαθετω εκει που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιστευω οτι αξιζει και ΟΧΙ σε ΚΑΘΕ τυχαρπαστο που ο,τι βρισκει το "ρουφαει" και μετα ερχεται και σου το παιζει και μαγκας. Δε νομιζω να προσεβαλλα κανεναν, σε αντιθεση με μερικους απο πανω. Ευχαριστω για την φιλοξενια. Δεν ηξερα οτι για να ζητησεις βοηθεια θα πρεπει πρωτα να στησεις κωλο. Να στε καλα, και παλι καλες γιορτες Άντε πεσ'τα ρε άνθρωπε! Σε κάναν σήριαλ πια..Εγω είμαι μαζί σου 100%.. Και στο κάτω κάτω εγω είμαι εγωίστρια..Έχω πάνω απο 80.000 κομμάτια (ΠΟΛΥ παραπάνω, απλά είναι σε σκληρούς, κομμάτια που δεν ακούγονται και έχω μείνει στα 30.000) και ΔΕ γουστάρω να τα δώσω, ΟΠΟΥ και να τα βρήκα ρε φίλε..είτε τα πλήρωσα είτε όχι! Πρέπει να είναι το Thread για εγωιστές ή σαδιστές only για να βρω ενα κ_λοπρόγραμμα? Όταν εχω μια συλλογή απο σειρές, anime, ταινίες και ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, δε γουστάρω να τα δώσω όλα με 1 click, κακό είναι? Γνώμη τους! Ας συνεχίσει η σωστή ροή του Thread! Αν είναι καλά τραγούδια τους αξίζει να ακούγονται και όχι να μένουν καταχωνιασμένα στον σκληρό σου. Αν είναι καλά τραγούδια ΚΡΙΜΑ είναι να μην τα μοιράζουν FREE οι δισκογραφικές και στους βιοπαλεστές που δε τα διαθέτουν τα φράγκα..εεεεε αν είναι καλά τραγούδια..! Ε ρε τι ακούω Ελπίζω να βρείς μια λύση στο πρόβλημά σου motherfucker..και ελπίζω να μη σου διαγράψουν το account σου πρίν το βρείς λόγο σεμνού nickname.. /Koritsi_Gia_PC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.