washcloud Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 [flame] Ας μου το βρεί κάποιος εκτός απο δισκογραφικής, που πια ούτε εκεί δε μπορείς να το βρείς, και θα τον παραδεχτώ! Τέλος! ... το είχε βρει...Πότε θα τον παραδεχτείς ; Αν είναι καλά τραγούδια ΚΡΙΜΑ είναι να μην τα μοιράζουν FREE οι δισκογραφικές και στους βιοπαλεστές που δε τα διαθέτουν τα φράγκα..εεεεε αν είναι καλά[/b'] τραγούδια..! ..και πώς θα γίνει αυτό ; Με λαϊκά συσσίτια και επίδειξη αντίγραφου φορολογικής δήλωσης ; Ελπίζω να βρείς μια λύση στο πρόβλημά σου motherfucker..και ελπίζω να μη σου διαγράψουν το account σου πρίν το βρείς λόγο σεμνού nickname.. ...σεμνό το motherfucker ; και θα το διαγράψουν επειδή ΕΙΝΑΙ σεμνό ; ...Απλές απορίες τα παραπάνω (που μου έκαναν εντύπωση), δεν έχω κάποια κόντρα μαζί σου... Ρε παιδιά ήμαρτον! Το τι θέλει το πρόγραμμα είναι το θέμα? Ή το θέμα του Forum είναι να βοηθήσουμε τον άνθρωπο? ..καλησπέρα. Διάβαζα το θέμα, και είπα με την ευκαιρία να ρωτήσω κάτι εδώ, με ευκαιρία την αποπάνω δήλωση : Ψάχνω για ένα πρόγραμμα που να ανασύρει κωδικούς πιστωτικών καρτών από αρχεία υπολογιστών. Ξέρει κανείς να μου προτείνει κανένα ; Είναι για προσωπική χρήση, αν και απ' ότι είδα τα κίνητρα δεν είναι θέμα. [/flame] μαδαφακα, διάβασε όλο το θρεντ, λέει ότι ΑΝ ο άλλος έχει την τάση να σου τζουρνέψει αρχεία, το χρόνο να το κάνει, και ξέρει λίγα παραπάνω από υπολογιστές, δεν τη γλυτώνεις. Αν δεν είναι τόσο γνώστης, τρόπος "κλειδώματος", επίσης αναφέρθηκε (σχετικά με τα δικαιώματα χρήσης). Επίσης : Αν δεν πρόκειται για "γνώστη", αν θα τον δανειστεί ίσα-ίσα για να παίξει, κι αν βάζεις χέρι στη φωτιά γι' αυτόν - το πιό σημαντικό- τότε θα είσαι οκ. Σε διαφορετική περίπτωση, είτε κάθεσαι μπάστακας από πάνω του, είτε δεν του δανείζεις τον φορητό hdd (γιατί άλλωστε να τον δανείσεις σε κάποιον που δεν τον εμπιστεύεσαι ; Επί πληρωμή θα είναι, ή του κάνεις εκδούλευση ; Αλλά ΟΠΩΣ και να 'χει, ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ δικό σου θέμα...Όσο για την "κόντρα" σου, εντάξει, σου χώθηκε άσχημα ο πρώτος, και κακώς όπως αποδείχτηκε, απ' τη στιγμή που είπες πως είναι από αγορασμένο υλικό, το οποίο φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένος να το μοιραστείς, αλλά πάλι τί συμπεράσματα είναι αυτά για "γενικό στήσιμο"...Σιγά )
drm Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν, είναι σχετικά δύσκολο να αφήνεις κάποιον να "ανοίξει" ενα αρχείο αλλά όχι να το αντιγράψει διότι - όπως ήδη σου είπαν - άνοιγμα σημαίνει και αντιγραφή στην μνήμη του υπολογιστή...
motherfucker Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Ελπίζω να βρείς μια λύση στο πρόβλημά σου motherfucker..και ελπίζω να μη σου διαγράψουν το account σου πρίν το βρείς λόγο σεμνού nickname.. /Koritsi_Gia_PC Σε ευχαριστω πολυ "κοριτσι για PC" αν και δεν τη βλεπω μιας και ολα δειχνουν οτι δεν συνδιαζονται αυτα τα 2 που ζηταω. Οσο για το ΑΝ καποια "χαμηλοβλεπουσα" θιγεται απο το nick μου, και αν το να αλλαξω nick σημαινει οτι ολα τα υπολοιπα ειναι "κοσμια", με χαρα μου να το κανω για να συμβαλλω στην παταξη της προσβολης της δημοσιας αιδους (απ το αιδιο δεν βγαινει αυτο ?? :lol:)
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 ... το είχε βρει...Πότε θα τον παραδεχτείς ; Δεν είδα να το βρήκε πουθενά..Αν είναι να μου το στείλει και τον παραδέχομαι ..και πώς θα γίνει αυτό ; Με λαϊκά συσσίτια και επίδειξη αντίγραφου φορολογικής δήλωσης ; Ξέρω γω, κάτι θα σκεφτεί το "παιδί με τη καλή θέληση" και τις τάσεις διακίνησης for free.. ...σεμνό το motherfucker ; και θα το διαγράψουν επειδή ΕΙΝΑΙ σεμνό ; Εαν δε πήρες χαμπάρι αυτή την ειρωνεία, τι θα έκανες στο υπονοούμενο άραγε ...Απλές απορίες τα παραπάνω (που μου έκαναν εντύπωση), δεν έχω κάποια κόντρα μαζί σου... Προς θεού παιδί μου, ούτως ή άλλος το έχουμε βιάσει το Thread ^^ Ψάχνω για ένα πρόγραμμα που να ανασύρει κωδικούς πιστωτικών καρτών από αρχεία υπολογιστών. Ξέρει κανείς να μου προτείνει κανένα ; Είναι για προσωπική χρήση, αν και απ' ότι είδα τα κίνητρα δεν είναι θέμα. Δε ξέρω εαν το πρόσεξες..Αλλα το παιδί ζήτησε ενα πρόγραμμα να κλειδώνει τον HD του.. Όταν κλειδώνεις εσυ τον User σου πρίν μπείς στο OS, είναι παρανομία? Μην γίνεσαι ακραίος, ούτε άκυρος για να καλύψεις αυτό που δε καλύπτεται (κοινώς τον ακάλυπτο ). /Μαρία δα Φάκα, νούμπς!
washcloud Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Αν ήταν ειρωνικό, ομολογώ άι φέιλντ του γκετ ιτ. Και μπα πίστεψέ με, δεν πόσταρα για να καλύψω κανέναν. Όμως το βλέπω συχνά το "ένα πρόγραμμα ζητάει, τί μας νοιάζει τί θα το κάνει" στο φόρουμ, και σαν πρόταση μου κάθεται "κάπως"... Δεν λέω, συγκεκριμένα για κλείδωμα το ζήτησε, και φυσικά και το πρόσεξα, άλλωστε στο τελευταίο σπόιλερ του είπα και τη γνώμη μου, αλλά λες "είναι παράνομο να κλειδώνεις τον user ;" και 'γω ξαναρωτάω, θέλω για 'μενα ένα password cracker, εσύ μου το δίνεις ; (με ξέρεις ; ) Θυμάμαι περιπτώσεις που ρώταγε ο άλλος για pc που ήταν κλειδωμένο από admin, πώς θα το ξεκλειδώσει, ή που έχει απενεργοποιήσει τη δυνατότητα χρήσης flash stick. Δεν υπάρχει ούτε εδώ παρανομία, αλλά μου βρωμάει και δε πολυγουστάρω να του πω ΕΓΩ. Πού ξέρω τί θα κλειδώσει - τί θα ξεκλειδώσει. Δεν είναι θέμα αντίθεσης στους κανόνες του φόρουμ, είναι ηθικό, και το λέω γενικά. Σα να είσαι πχ Αμερική που επιτρέπεται η πώληση όπλων, και ρωτάς "πού πουλάνε όπλα ;" . Ε εγώ δε θα σου πω
Land_Of_Banania Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα πάντως μου φαίνεται πολύ αστείο να βλέπω άτομα που χρησιμοποιούν το ίντερνετ στην εποχή μας να συνεχίζουν να παίζουν τα παιχνίδια των δισκογραφικών. Δε κερδίζεις τίποτα με το να έχεις ένα mp3 μόνο εσύ. Δεν έχεις δίσκο, δεν έχεις τίποτα υλικό. Έχεις ένα ψηφιακό αντίγραφο. Ούτε αξία θα αποκτήσει ποτέ για να το πουλήσεις ούτε τίποτα.
parsifal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Τέλος η offtopic ηθικολογική συζήτηση, guys. Από εδώ και κάτω, μείνετε στο θέμα (αν και έχει καλυφθεί επαρκώς και σε αυτό και σε άλλα threads, δεν υπάρχουν πολλά να προστεθούν νομίζω)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.