Προς το περιεχόμενο

msi wind

xampos20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μπορει καποιος στην παρεα να μας διαφωτησει και να μας πει τι γινεται με τα λαπτοπακια αυτα?? ποτε ερχονται στην ελλαδα?? και μιλαω για τα εξης:

acer aspire one

Mininote ΗΡ

msi wind

Δημοσ.

Όσον αφορά το Wind, στην Ιταλία κυκλοφορεί στα μέσα του επόμενου μήνα (προφανώς με customised ιταλικό πληκτρολόγιο), οπότε στην Ελλάδα θα έλεγα ότι θα φτάσει κάπου Αύγουστο με Σεπτέμβριο.

Δημοσ.

Και μην ξεχνάμε ότι τον Αύγουστο κυκλοφορεί και η Dell το δικό της umpc, άντε να δούμε τι θα πάρουμε τελικά

Δημοσ.

Χμμμ... το HP δε μου αρέσει γιατί έχει περίεργα τοποθετημένα τα πλήκτρα για αριστερό και δεξί κλικ, το Acer δε μου εμπνέει εμπιστοσύνη, το Eee είναι πολύ ψεύτικο στην αφή του...

Ένα MSI για μένα παρακαλώ!

Δημοσ.
Χμμμ... το HP δε μου αρέσει γιατί έχει περίεργα τοποθετημένα τα πλήκτρα για αριστερό και δεξί κλικ, το Acer δε μου εμπνέει εμπιστοσύνη, το Eee είναι πολύ ψεύτικο στην αφή του...

Ένα MSI για μένα παρακαλώ!

Ετσι ακριβώς. Συμφωνώ και επαυξάνω. Με LED οθόνη και 6-cell μπαταρία σε λευκό από εμένα παρακαλώ. Αξίζει η αναμονή για αυτό το ultra-portable.

Δημοσ.
Χμμμ... το HP δε μου αρέσει γιατί έχει περίεργα τοποθετημένα τα πλήκτρα για αριστερό και δεξί κλικ

Πιανεσε απο λεπτομεριες που εχουν να κανουν με συνηθεια... Ειναι μακραν το καλυτερο (μολις λανσαριστει με Via Nano) και φυσικα το ακριβοτερο!

Ειδα εν τω μεταξυ τις προαλλες το ΕΕΕ 701... Δεν μου φάνηκε ψευτικο, απλα toy like λόγω 7αρας οθονης και χαμηλης ανάλυσης. Η ποιοτητα κατασκευης του μου άρεσε...

Δημοσ.
Πιανεσε απο λεπτομεριες που εχουν να κανουν με συνηθεια... Ειναι μακραν το καλυτερο (μολις λανσαριστει με Via Nano) και φυσικα το ακριβοτερο!

Ειδα εν τω μεταξυ τις προαλλες το ΕΕΕ 701... Δεν μου φάνηκε ψευτικο, απλα toy like λόγω 7αρας οθονης και χαμηλης ανάλυσης. Η ποιοτητα κατασκευης του μου άρεσε...

Σίγουρα είναι θέμα συνήθειας αλλά εδώ δεν πρόκειται για κάτι απλό, όπως πχ μικρότερο αριστερό Shift στο πληκτρολόγιο (ιταλικό layout) που έμαθα να βάζω το δάχτυλο πιο αριστερά και όχι στο κέντρο προκειμένου να το «πετυχαίνω». Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με τελείως διαφορετικό προσανατολισμό δύο πλήκτρων που, αν μη τι άλλο, ειναι πολύ χρήσιμα.

Όσον αφορά το Eee, αυτό το toy-like είναι ακριβώς το ψεύτικο που λέω. Δε σου αφήνει καλή αίσθηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...