xampos20 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 καλησπερα παιδια γνωριζεται μηπως ποτε βγαινει το καινουριο μικρο laptop msi wind????
kirimis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2008 Και το θέμα είναι msi wind ή acer aspire one? Mininote με Via Nano
xampos20 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 μπορει καποιος στην παρεα να μας διαφωτησει και να μας πει τι γινεται με τα λαπτοπακια αυτα?? ποτε ερχονται στην ελλαδα?? και μιλαω για τα εξης: acer aspire one Mininote ΗΡ msi wind
kotetsi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Όσον αφορά το Wind, στην Ιταλία κυκλοφορεί στα μέσα του επόμενου μήνα (προφανώς με customised ιταλικό πληκτρολόγιο), οπότε στην Ελλάδα θα έλεγα ότι θα φτάσει κάπου Αύγουστο με Σεπτέμβριο.
pctechgr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Και μην ξεχνάμε ότι τον Αύγουστο κυκλοφορεί και η Dell το δικό της umpc, άντε να δούμε τι θα πάρουμε τελικά
xampos20 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 για τα υπολοιπα??? mininote hp και accer aspire one τι γνωριζετε???
xampos20 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 gia na arxisoume paidia na skeftomaste ti axizei telika na agorasoume....gia peite??
kotetsi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Χμμμ... το HP δε μου αρέσει γιατί έχει περίεργα τοποθετημένα τα πλήκτρα για αριστερό και δεξί κλικ, το Acer δε μου εμπνέει εμπιστοσύνη, το Eee είναι πολύ ψεύτικο στην αφή του... Ένα MSI για μένα παρακαλώ!
xampos20 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 το msi λοιπον στα ποσα ευρω το περιμενουμε?
kotetsi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Στην Ιταλία στα 399 max. Για την Ελλάδα δε γνωρίζω.
michalis2610 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Χμμμ... το HP δε μου αρέσει γιατί έχει περίεργα τοποθετημένα τα πλήκτρα για αριστερό και δεξί κλικ, το Acer δε μου εμπνέει εμπιστοσύνη, το Eee είναι πολύ ψεύτικο στην αφή του... Ένα MSI για μένα παρακαλώ! Ετσι ακριβώς. Συμφωνώ και επαυξάνω. Με LED οθόνη και 6-cell μπαταρία σε λευκό από εμένα παρακαλώ. Αξίζει η αναμονή για αυτό το ultra-portable.
kirimis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Χμμμ... το HP δε μου αρέσει γιατί έχει περίεργα τοποθετημένα τα πλήκτρα για αριστερό και δεξί κλικ Πιανεσε απο λεπτομεριες που εχουν να κανουν με συνηθεια... Ειναι μακραν το καλυτερο (μολις λανσαριστει με Via Nano) και φυσικα το ακριβοτερο! Ειδα εν τω μεταξυ τις προαλλες το ΕΕΕ 701... Δεν μου φάνηκε ψευτικο, απλα toy like λόγω 7αρας οθονης και χαμηλης ανάλυσης. Η ποιοτητα κατασκευης του μου άρεσε...
pctechgr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 +1 στο msi wind, η μία ιντσα κάνει την διαφορά, + του οτι από ποιότητα η msi δεν παέι πίσω
kotetsi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2008 Πιανεσε απο λεπτομεριες που εχουν να κανουν με συνηθεια... Ειναι μακραν το καλυτερο (μολις λανσαριστει με Via Nano) και φυσικα το ακριβοτερο! Ειδα εν τω μεταξυ τις προαλλες το ΕΕΕ 701... Δεν μου φάνηκε ψευτικο, απλα toy like λόγω 7αρας οθονης και χαμηλης ανάλυσης. Η ποιοτητα κατασκευης του μου άρεσε... Σίγουρα είναι θέμα συνήθειας αλλά εδώ δεν πρόκειται για κάτι απλό, όπως πχ μικρότερο αριστερό Shift στο πληκτρολόγιο (ιταλικό layout) που έμαθα να βάζω το δάχτυλο πιο αριστερά και όχι στο κέντρο προκειμένου να το «πετυχαίνω». Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με τελείως διαφορετικό προσανατολισμό δύο πλήκτρων που, αν μη τι άλλο, ειναι πολύ χρήσιμα. Όσον αφορά το Eee, αυτό το toy-like είναι ακριβώς το ψεύτικο που λέω. Δε σου αφήνει καλή αίσθηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.