Προς το περιεχόμενο

msi wind

xampos20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανα νέο από την oktabit ρε παιδιά; Λέω μήπως είχε κανείς μεγαλύτερη επιτυχία από εμένα. Δε σας κρύβω πως ένα ελληνικό πληκτρολόγιο θα το προτιμούσα... :o

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

λοιπον έχουμε και λέμε....

1) από ελλαδα παιζει να το αγοράσουμε....

2) αν ναι ποτε???

3) το πληκτρολογιο σιγα και να μην ειναι ελληνικό

4) αν το παρουμε απο το εξωτερικό τι κινδυνους εχουμε??? και κατα πόσο αξίζει να το πάρουμε....

Δημοσ.

1. Μαλλον προς το τέλος του καλοκαιριού, μπορει και νωρίτερα

2. Ειπώθηκε αν και στην ευρώπη υπάρχει διαθέσιμο

3. τα πληκτρολόγια ειναι στα αγγλικά όπως και οι διαθέσιμες γλώσσες..

Δημοσ.

Αμαβλήθηκε η κυκλοφορία του για 27/06 και με τιμή στα $479.

Στο amazon είναι ακόμα out of stock.

Προς τα εδώ το κόβω να έρχεται κατά τον Σεπτέμβρη. (Αν βέβαια κάνει ερκετά μεγάλη επιτυχία στην Αμερκή. :P)

Δημοσ.
Ευχάριστα τα νέα, το play247.gr το έβαλε στην λίστα του, χωρίς διαθεσιμότητα ακόμα αλλά τουλάχιστον ξέρουμε ότι θα έρθει και Ελλάδα

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_388&products_id=10831

Ναι, με 466 ευρώ και με Linux που υποτίθεται ότι είναι free σε αντίθεση με τα Windows που τα αγοράζεις θες δε θες! z7shysterical.gif

Δημοσ.

466 ευρώ με Linux?

Εκανα λάθος λοιπόν... Τελικά υπάρχουν και μεγαλύτεροι φραγκοφονιάδες. Θυμίστε μου να μην αγοράσω ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ από το play247.

Δημοσ.

Πρόκειται απλά για την κλασσική ελληνική νοοτροπία: Αφού θα το αγοράσουν, χτύπα τις τιμές τον πρώτο μήνα και μετά ρίξτες στα κανονικά επίπεδα. Θέλετε παραδείγματα; Θα σας δώσω δύο απλά που μου έτυχαν:

- Όταν έψαχνα το HP 8710w GC125EA (XP) στην Ελλάδα μου έλεγαν οι αντιπρόσωποι ότι δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο και αφού το θέλω με XP πρέπει να γίνει ειδική παραγγελία με τελικό κόστος πάνω από 3000 ευρώ. Αντίθετα, το GC124EA (Vista) υπήρχε με μόλις 2200 ευρώ στο φτηνότερο κατάστημα. Τελικά το αγόρασα στην Ιταλία (πάντα το GC125EA) με 2400 ευρώ ΧΩΡΙΣ ειδικές παραγγελίες και τρίχες.

- Όταν αγόρασα το κινητό μου, ένα SE Z770i, το πήρα από την Ιταλία με prezzo di lancio 219 ευρώ από την TIM. Στην Ελλάδα η συσκευή κυκλοφόρησε περίπου δύο μήνες μετά με τιμή στα 250 ευρώ και ενώ ΗΔΗ στην Ιταλία τα online shops το πουλούσαν με 205 ευρώ! Δύο μήνες μετά το λανσάρισμα στην Ελλάδα, η τιμή του έπεσε στα νορμάλ επίπεδα.

Συμπέρασμα: όσοι θέλετε να αγοράσετε κάτι πρωτοεμφανιζόμενο στην Ελλάδα ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στο expansys είδα ότι το msi wind με xp έχει bluetooth, ενώ με linux δεν έχει. Το έχει επαληθεύσει κανείς;

Επίσης με XP εχει και μεγαλύτερη μπαταρία... αλλα μου φαινεται υπαναχώρησαν λόγω έλλειψης 6-cells. Ναι λοιπον... εχουν διαφορες.

Δημοσ.

Σημασία έχει ότι η έκδοση με xp θα φοράει μεγαλύτερη μπαταρία, οι τιμές ειναι φαρμακείο οπότε θα περιμένουμε λογικά απο Σεπτέμβριο να δούμε καλύτερες για να αγοράσουμε. Πάντως όλα εξαρτώνται και απο την διαθεσιμότητα των επεξεργατών.

Δημοσ.

«It is also worth noting that, according to MSI, while the Wind NB can support up to 2GB of RAM, performing this upgrade yourself voids the warranty.»

Από το laptopmag.com.

Σε απλά ελληνικά, για όσους δε γνωρίζουν αγγλικά, ενώ υπάρχει κενή θέση για τοποθέτηση μίας επιπλέον μνήμης RAM, αν ο χρήστης την τοποθετήσει μόνος του χάνει την εγγύηση.

Πατάτα της MSI; :mad:

Δημοσ.

Αυτό είχα σκεφτεί κι' εγώ, αλλά μετά τα ζύγισα... Τα netbooks είναι για φορητότητα και αυτονομία, όχι για επιδόσεις και επεκτασιμότητα. Αν δεν τρέχεις τα μνημοβόρα vista, προσφέρει τίποτα το έξτρα GB;

Άσε που μπορεί να σου κάνει τα ντράβαλα του Vye s37 και να υπερθερμαίνεται, και η MSI να τρέχει και να μη φτάνει μετά...

Για μένα, η μεγαλύτερη πατάτα της MSI ήταν που κυκλοφόρησε τα μοντέλα χωρίς την 6άρα μπαταρία, και δεν κατέβασε τη τιμή.

Φωτιά-ξεφωτιά, έπρεπε να αποζημιώσει τους αγοραστές που θα χάσουν ένα από τα μεγαλύτερα συν του εργαλείου. Θα βοηθούσε και στις πωλήσεις, μια που η χαμηλότερη τιμή θα έκανε πολλούς να το χτυπήσουν το wind τώρα, και να πάρουν την μπαταρία την καλή μετά. Μακροπρόθεσμα η MSI θα τσέπωνε περισσότερα.

Φαίνεται όμως ότι πίστεψαν πως μόνο το hype γύρω απ' το wind θα αρκούσε για να έχουν τις ίδιες μεγάλες πωλήσεις απ΄την αρχή.

Grand Potato, IMO. Και θα το δείξουν τα αρχικά νούμερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...