Προς το περιεχόμενο

Πρακτική εκτός Ευρώπης

parisb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης:

Σε φοιτητες ΑΕΙ και ΤΕΙ δινεται η δυνατοτητα να κανουν την πρακτικη τους στο εξωτερικο. Συγκεκριμενα μεσω του προγραμματος Leonardo. Καλα ως εδω. Ξερεται μηπως αν υπαρχει καποιο αντιστοιχο προγραμμα για πρακτικη εκτος ευρωπης? Συγκεκριμενα ενδιαφερομαι για πρακτικη στις USA. Υπαρχει κανεις που να εχει κανει πρακτικη εκτος ευρωπης? Επισης γνωριζετε αν υπαρχει περιορισμος στο να γινει η πρακτικη εντος της Ελλαδας αν δεν γινει στο εξωτερικο με καποιο προγραμμα τυπου Leonardo?

Δημοσ.

ένας φίλος μου που σπουδάζει στο πολυτεχνείο έκανε την πρακτική του στην Ιαπωνία...τώρα λεπτομέρειες δεν ξέρω αλλα σίγουρα γίνεται

Δημοσ.
ένας φίλος μου που σπουδάζει στο πολυτεχνείο έκανε την πρακτική του στην Ιαπωνία...τώρα λεπτομέρειες δεν ξέρω αλλα σίγουρα γίνεται

Αν μπορεις να μου πεις περισσοτερες λεπτομερειες θα με βοηθουσες πολυ :)

Δημοσ.

Για πρακτική άσκηση στο εξωτερικό μπορείς να κοιτάξεις αν μπορείς να ασχοληθείς και με την Aiesec (http://www.aiesec.gr-www.aiesec.org, το ελληνικό site είναι σε update mode αυτόν τον καιρό). Μπορείς να πας σε οποιαδήποτε από τις 110 χώρες που υπάρχει Aiesec.

Είμουν μέλος της Aiesec αρκετά χρόνια και τώρα που παίρνω πτυχίο σκέφτομαι μήπως την κάνω και εγώ για έξω για λίγο καιρό.

Το θέμα Aiesec είναι μεγάλο βέβαια (που πας, πως θα πας κλπ κλπ) οπότε αν σε ενδιαφέρει είτε ρίξε μου κάνα pm είτε ρίξε κάνα τηλ στα τηλέφωνα που έχει στο site.

Κάθε Τοπική επιτροπή αντιστοιχεί σε κάποιο Πανεπιστήμιο. Αν δεν ανήκεις σε κανένα από τα Πανεπιστήμια που υπάρχει η Aiesec πάρε στην Εθνική επιτροπή είτε στο Καποδιστριακό. Τα παιδιά θα χαρούν να σε βοηθήσουν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...