Προς το περιεχόμενο

Μια ανάσα πριν την αγορά

iNCubO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ενδιαφέρομαι για το Toshiba A300 15j. Η τιμή που θα το πάρω είναι στα 830? λόγω 13% ΦΠΑ που έχω.

Είναι καλή επιλογή; Μήπως να κοιτάξω και κάτι άλλο;

Δημοσ.

Ξέχασα να αναφέρω ότι δεν το θέλω για Gaming, αλλά η χρήση του θα είναι internet, ταινίες, προγραμματισμός

Δημοσ.

Λοιπόν φιλαράκι στα λεφτά αυτά παίζουν 3 καλά μηχανήματα: TOSHIBA SATELLITE A300-15J, HP Pavilion dv6760ev, HP Pavilion dv6840ev.

Το dv6840ev έχει μόνο 1 χρόνο εγγύηση, ενώ τα άλλα δύο έχουν 2 χρόνια. Για να αγοράσεις άλλον 1 χρόνο, δίνεις 90 ευρώ. Έτσι προσωπικά το αποκλείω αν και έχει 3 GB RAM ενώ τα άλλα δύο έχουν 2GB.

Το Toshiba είναι πολύ καλύτερο σαν κατασκευή και σαν φίρμα, έχει πιο καλό support στη Θεσσαλονίκη (δεν ξέρω που είσαι εσύ) αλλά έχει 200 GB σκληρό έναντι 250 που έχουν οι HP και έχει 1.8 GHz με 2 MB cache ενώ τα HP 2.1 GHz με 3 ΜΒ cache.

Η RAM του TOSHIBA άκουσα πως είναι μόνο σε ενα τσιπάκι, κάτι που είναι ιδιέτερα θετικό, αφού στο μέλλον θα μπορείς να το αναβαθμίσεις, χωρίς να πρέπει να αφήσεις στον κάδο κάποιο προϋπάρχον, όπως θα γίνει πιθανότατα με τον ΗΡ. Δυστυχώς το άκουσα μόνο από έναν πωλητή στα Multirama. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει το θέμα, ας μας πεί. Κι εγώ ψάχνομαι να πάρω μέσα στον Ιούνιο..

Το τσιπάκι της κάρτας γραφικών του ΗΡ είναι ελαφρώς καλύτερο από του TOSHIBA (NVIDIA vs ATI). Στους φορητούς πάει ανάποδα με αυτές τις 2 φίρμες, από ότι στουσ γραφείου.

Το δίλημμα είναι: καλύτερα χαρακτηριστικά ή καλύτερο brand; Το ένα πάει σε βάρος του άλλου..

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ! Μάλλον θα κρατηθώ στο toshiba, καθώς το HP είναι 400γρ βαρύτερο και δεν έχει κάμερα. Είναι και κάπως ξεπερασμένο σχεδιαστικά!

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το A300-15J, αλλά πιστεύω ότι κάνεις άνετα τη δουλειά σου και με το LG E500-L.AP13HS. Οχι τίποτα άλλο, απλά εφόσων γράφεις ότι δε κάνεις κάτι που να απαιτεί ισχυρή κάρτα γραφικών, θα σου μείνει στο ράφι η ATI Mobility Radeon HD2600 του Toshiba.

Δημοσ.

Σκοπεύω να το κρατήσω 3 χρόνια, άρα μια καλή κάρτα γραφικών πιστεύω αξίζει σαν επένδυση..τι λες;

Δημοσ.

Αν θες να επενδύσεις κάπου αγόρασε μια επέκταση εγγύησης και όχι στις κάρτες γραφικών. Να είσαι σίγουρος ότι τη δουλειά σου θα την κάνεις και με το παραπάνω για όλο αυτό το διάστημα. Αν όμως το βλέπεις διαφορετικά, τότε απλά θα πω καλορίζικο και απροβλημάτιστο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...