Προς το περιεχόμενο

rohan online

maurisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια κατεβασα αυτο το game το κανω κανονικα setup μου βρηκε 2 λαθακια σε 2 ηχους του παιχνιδιου το προσπερνω λεω δεν θα παιζει απλα σε καποιο σειμιο ηχο στην συνεχεια εκανε κατι αρχεια downlοad μολις τελειωσε και πηγε να ξεκινισει με πεταει και μου λεει να αποσταλει το problem στην microsoft η οχι γιατι μου το εκανε αυτο εχει κανεις καμια ιδεα????

• 7 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

εχο δοκιμασει πολλα free αλα σε αυτο βρηκα κατι κσεχοριστο δεν ειναι τελειο?αν γνοριζεισ αλλουσ ελληνεσ στειλε κανενα μηνυμα με τα ονοματα τουσ.καλα αν ειχαμε ελληνικο guild αν κανουμε θα τα σπαι

Δημοσ.

Δε το χα καν ακούσει το παιχνίδι.

Από λίγο που το έψαξα καλούλι φαίνεται και ίσως το κατεβάσω για να του ρίξω καμιά ματιά.

Όσοι ασχολείστε για δώστε κανά info.Πχ όταν πεθαίνεις χάνεις xp κτλ;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια προτινο ανεπιφιλακτα το ροχαν ειναι free με σιχνα update προσφατα νεα περιοχη τελιο game play και γραφικα με players v players μαχεσ ελεφθερα σε ολεσ τισ περιοχεσ και χορισ ορουσ πολλα quest και πολεμουσ guild σε καστρα καπιεσ σεγεκριμενεσ ορεσ.οσοι θελετε να το κατεβασετε πατιστε στο γκουγκλ τον τιτλο 1.81 γιγα και free download εχο δοκιμασι πολλα free αλα αυτο ειναι τελιο για παιχνιδι χορισ σινδρομι εγο ειμαι στον σερβερ σιρεφισ αν μαζεφτουμε και κανουμε guild ελληνικο θα ειναι τελια οπιοσ ασχολιθι me το game στιλτε μινιμα εδο για λεπτομεριεσ και αν ιμαστε πολοι να κανουμε guild σιγνομι για τα ελληνικα μου :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...